- 1 Şubat 2025
- 131
- 73
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
-
Seven taraf sadece sizmişsiniz sanırım…Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
karakter meselesi ben olsam buna bunu yapan bana da yapar der konuşmam. Düşman da olmam.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Düşman olmak değilde dostumu zor duruma sokacak kadar tehlikeli biriyse hiç muhattap olmam . Arkadaşımın haklı ve mağdur olduğunu biliyorsam suçlunun ve kötünün yanında durmam.Sizin olaydan sonra koştur koştur dost olduysa sizin haklılığınıza inanmıyor,tercihini ondan yana yapmış demektir Sizde hiç uzatmadan laf dalaşı yapmadan silin uzaklaşın,sakız gibi uzatmanın mantığı yok ..Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Bence normal degil. Ben kabul edemem dusmanimla can ciger arkadasi.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Değil.İki düşmanın var demek ki.Biri açıktan biri gizliden.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Ay yok canım ben kabul etmezdim.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
hayırlı olsun mutluluklariki günlük kadina niye bacim diyor anlamadim.
ben sahsen eger iki tarafla da samimiyetim varsa (ortada cok bariz bir haksizlik ya da serefsizlik yoksa) tarafsiz kaliyorum. ailem mesela simdi kardesleriyle davalik oldu toprak meselesinden. aileme sorsan ailem hakli, onlara sorsan kesin onlar haklidir. hic kimseye sormuyorum gayet de hepsiyle iletişimim var, hatta sagolsunlar düğünüme geldiler oynadik beraber, cocuklari olan sevdigim kuzenlerimle her firsatta buluşurum. sevdigim iki kisi kavga etti diye ben de taraf olacak degilim - isler cirkinlesmedigi sürece.
iki arkadasim da kavga etse ayri ayri bulusurdum ama birbirleri hakkinda konusmalarini dinlemezdim.
ama sizin durumda bastan hic samimiyetlerj yok ve sizin olay olduktan sonra tanistilar anladigim kadariyla. o zaman ortada cok büyük bir sacmalik var.
buna ben de sinirlenirdim. ne oldu da dost oldun yani bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?