- 20 Ekim 2018
- 2.786
- 4.214
- 133
- Konu Sahibi yingyang92
-
Demek ki çok sevilmeye layık bir arkadaş değilmişÇok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Önceden tanışıyor olsa tamam derdim onunla arasını bozması normal degildi ama size böyle davalik olacağınız kadar sıkıntı yasattiysa ve arkadaşınız buna rağmen yeni tanışıp bu kadar yakınlık kurduysa o dost değildir bence.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
O başka!Püf kaynanam ekmekciyle kavga etmiş bana sen de ordan ekmek alma diyo, hic almazdım ordan simdi hep ordan alıyorum yani insanları rahat bırakın isteyen istediğiyle görüşür, siz de istemediginizle görüşmezsiniz.
Asla normal degil. Yani bu sekilde cok insan var. Herkesin dogrusu farkli ama sana iyi arkadas oldugunuzu soyleyen hissettiren biri dusmaniniza yarenlik yapmamali. Belki tum kopruleri yakmayabilir. Dusman olmayabilir ama can ciger olsa ben rahatsiz olurdum. Bi arkadasima zamaninda hoslanmadigim, iyi niyetinden suphe ettigim birinden bahsetmistim. O da ‘bana zarari olmadikca ben kimseyle arami bozmam ‘ demisti. Ben arasini bozmasini istememistim ama bu sozu benim icin tamamen samimiyetsizlik gostergesiydi. Hemen tak mesafe. Uzuldum mu evet sevdigim bi arkadasti.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Benım yakın arkadaşım benım dusnanımla arkadaş olamaz. Ama sımdı insanlar her haltı yapıyor. Ikısındende uzak durunÇok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
HaklıSiz haklıysanız ve bu durumu biliyorsa bence normal değil.
Ben mesafe koyardım. Hani normal merhaba merhaba şeklinde bir arkadaşlığı anlayabilirim ama bacim bacım şeklinde biraz değişik .Ama ben şaşırmıyorum artık herkes herkese her şeyi yapabiliyor artık.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Normal değil, vefa gerek. Mesele haklının yanında olma meselesi. Ondan arkadaş olmaz.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Evet düşmanımdır hiç kişisel bir sebebe gerekte yok,hatta en yakın dostum biriyle tartışırsa konuyu bilmeden savunmayada geçerim erkek olsam sebebini sormadan kavgaya uçan tekmeylede dalardımÇok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
Yani hukuki kısım olmasaydı herkesin kendi tercihi derdim ama bence çok sevdiğiniz arkadaşınızı gözden geçirin bir kez daha.Çok sevdiğim bir aradaşım, bana kötülük yapan hukuki olarak da dava açtığım biriyle arkadaş oldu ama baya yakın, bacım diyecek kadar. Yeni tanıştılar üstelik. Sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?