Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

opuyorumnanaktan
zemuszemus opuyorumnanaktan yerimseniben Geçmiş olsun Rab uzun ömürler versin hayırlı evlatlar olsunlar inşşş çok büyük geçmiş olsunnnn wavy cimmm mujksss :asigim: :1hug: a.s.

wavye gidyoz yolcu kalmasın bir-iki bir-ikiiiiiiiiii

kayracım listemizi burda güncelleyebilirz benceeeee

kayracım,dırımcım teşekkürler ederiz ellerinize sağlık canlarımma.s.

selam arkadaşlar........... artık nihayet aranıza döndüm.... 01 aralıkta berke ve doruğum doğdu.... berke 3400 gr, doruk 2800 gr dünyaya geldi.... ama mahvoldum çok uykusuzum.... size acil br sorum olacak.... mama işini nasıl yapıyorsunuz ben aptamil kullanıyorum ara ara anne sütüde veriyorum... kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz ... acil cevap lütfen.........

Şükür haberini alabildik.Tebrik ederim seni ve eşini...Sağlıkla mutlulukla büyürler inş...Kilolarına da maşallah diyorum canım..Tosuncuklarımı koklarım..Bende aptamil kullanıyorum.Başta 3 saatte bir veriyordum ama şimdi ne zaman acıkırlarsa o zaman veriyorum.Anne sütünü de verebildiğimce veriyorum.Oğlum beni emmiyor ne yazık ki..Ona da sağıp veriyorum.Mamayı da 60cc ,75 cc ,hatta bazen 90 cc veriyorum.Onlar belli ediyorlar cc. nin ölçüsünü ama ortalamamız en az 60 cc bizim.Sen kaç cc veriyorsun.?Başta 30 cc idi.Seninkilerin kiloları gayet güzel60 cc almaları gerek bu haftada sanırım ?

Selam herkese beni hatırlayanınız vardır aranızda kızlar,çook uzun zaman giremedim hamileliğimin son 1 ayı yatarak geçti annemde kaldım oradanda pek giremedim özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş hepsine teşekkür ederim...bu arada herkes doğurmuş...bende doğurdum tabi 22 ekim gece saat 1:23 ve 1:24 te 33+6 haftada beklenmedik bir günde 120 ye varan sancılarla Kayra ve Buğra aramıza katıldı,biri 9 biri 12 gün küvezde kaldılar çok zor günler geçirdim 30. haftada celeston iğnesi olmama rağmen Kayramın ciğerleri gelişmemişti çok şükür şimdi herşey yoluna girdi..tekrar aranıza alırsınız beni dimi

cnm bi kaçkere ben sana profilden yazdım açık gördüm hatta kızlara sordum acaba kırıldımı gelmiyor dedim...

neyse hayırlı olsun cnm küçükler büüymüş...maşallahh resimlerimi bekliyoruz cnm...

bu arada herzaman gelebilirsin cnm benim...

oh be en sonunda habver aldık. canım yavruların hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. şimdi nasıllar yavrular süzeldiler mi benimde 6 gün kaldılar küvezde. şimdi iyiler allah şükür..

canbebek canım hayırlı olsun yavruların.kilolarına maşallah diyorum ve tekrarlıyorum hymaryyy duy sesimi yuh len bizekaydirigubbakcemile

Sağolun wavycim,dırımcım..kırılırmıyım hiç ben sizlere annemde kalınca giremedim pek...bebeklerim Allaha binlerce şükür iyiler şimdi ama gerçekten çok zor günlerdi...resimlerini en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam başarabilirsem tabi hiç anlamıyorum çünkü...

dırım duydunmu umudumsun 23 aralık inşallah........:teytey::teytey:

clairede yılbaşı galiba....alkisalkisalkis

sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................................................

Sevgili canbebek ve nevra

hayırlı olsun kızlar geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin bebişlerinize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…