evet kızlaaaarrr bugün itibariyle wavymizin kızları Ceren ile Yaren aramızdaaaaalkisalkisalkis,
doğum yapmış ikiz annesi olarak kendisinin ve eşinin sonsuz heyecenını mutluluğunu burdan yürekten paylaşıyorrr ve tebrik ediyor,
yavruların ailesine,vatanına,milletine,dinine hayırlı uğurlu evlatlar olmasını diliyoruuummmopuyorumnanaktan
wavye gidyoz yolcu kalmasın bir-iki bir-ikiiiiiiiiii
dur ben önce pitoşa ve sana gelecemmm opuyorumnanaktan :hulya: kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar........... artık nihayet aranıza döndüm.... 01 aralıkta berke ve doruğum doğdu.... berke 3400 gr, doruk 2800 gr dünyaya geldi.... ama mahvoldum çok uykusuzum.... size acil br sorum olacak.... mama işini nasıl yapıyorsunuz ben aptamil kullanıyorum ara ara anne sütüde veriyorum... kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz ... acil cevap lütfen.........
Selam herkese beni hatırlayanınız vardır aranızda kızlar,çook uzun zaman giremedim hamileliğimin son 1 ayı yatarak geçti annemde kaldım oradanda pek giremedim özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş hepsine teşekkür ederim...bu arada herkes doğurmuş...bende doğurdum tabi 22 ekim gece saat 1:23 ve 1:24 te 33+6 haftada beklenmedik bir günde 120 ye varan sancılarla Kayra ve Buğra aramıza katıldı,biri 9 biri 12 gün küvezde kaldılar çok zor günler geçirdim 30. haftada celeston iğnesi olmama rağmen Kayramın ciğerleri gelişmemişti çok şükür şimdi herşey yoluna girdi..tekrar aranıza alırsınız beni dimi
Selam herkese beni hatırlayanınız vardır aranızda kızlar,çook uzun zaman giremedim hamileliğimin son 1 ayı yatarak geçti annemde kaldım oradanda pek giremedim özelden mesaj atan arkadaşlar olmuş hepsine teşekkür ederim...bu arada herkes doğurmuş...bende doğurdum tabi 22 ekim gece saat 1:23 ve 1:24 te 33+6 haftada beklenmedik bir günde 120 ye varan sancılarla Kayra ve Buğra aramıza katıldı,biri 9 biri 12 gün küvezde kaldılar çok zor günler geçirdim 30. haftada celeston iğnesi olmama rağmen Kayramın ciğerleri gelişmemişti çok şükür şimdi herşey yoluna girdi..tekrar aranıza alırsınız beni dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?