hamilelik hissine hayranım... rabbimin kadınlara verdiği çok güzel bir duygu.... ne kadar güzel yaratmış... ne güzel bir duygu tattırmış bize.... iyikide bize vermiş bu duyguyu........ bu neden hep kendimi bana özel hissettirir. allahım bu tadı isteyen her kadına tattırsın.
yaaaaaaa ama baslık yanlış olmuş kız dırım doğum yapan demışsın yapaacak olmalıydı okuyunca ben baska bışey zannettım..................ama bole ıyıu olmuş herkes bırarada...............mıucukssssssss
bebeklerın ılk yılı daha doğrusu yuryyene dek ıyı guzel...........ay ama yuruyup heryerı karıstırmaya baslayınca bır an ıoturamıyosun kımse ıstemez oluyo sızı o anlamda dedım yoksa her anları omre bedel.....................her yerı kurcalıyolar kepce kjasık tencereye bayılıyolar..............benım oğlum ne bulursa balkondan atardı baktım kasık yok tencere yok ay bı bakardım asagıda .................yandı dırım tabı bu durumda sız ıkıkez ben üç kez yanmış olcemmmmmm heralde...............saglıkla gelsınler ınş bı sekılde gecıyoo gunler..................opuyorumnanaktan
valla uslu olurlarsa 3 de olsa korkma.... ama haşarı olursa varya vay haline....benim kızım sabah biz uyurken kalkardı... ve öyle sessiz kalkardıki.... ilk işi ya mutfak ya banyo olurdu... bir sabah koridorda wc kağıdı yığını buldum benim boyuma gelmişti... içinde görünmüyordu kızım...bir gecede tıkırtıyla uyandık...mutfağın çekmecelerini merdiven yapmış bardak indiriyordu lavaboya yıkıyacakmış..... zifiri karanlıkta hiç korkmazdı...... kaç kere saklandı evde bulamadım ağladım.....
valla ben bu cadıyı zor büyüttüm....camları açabiliyordu.... 8. kattaydık...bütün camlarımızda kilit vardıı...cezaevi gibi..... balkona çıkar boyu bakmaya yetmezdi.... bezini çıkarır fırlatırdı aşağı...çarşıda otururduk..kapıcı kaç kere geldi bezle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?