Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

muhahahhahah :roflol:
zor amaa,bayıldım yaaaa Şeniz

Kayra aklımda bismillah dedim ay dur fazla düşünmeyim çok şekermiş kızın ama okadarıda fazlaymış oysssss

muallimcim herkes sırasını bekliyooo güzel güzel :)

asıl sen nerdesin muallim öğleni geçmiş saat hı hı hı:mymeka:

geldimm muallim apla yaaaa alişimi tohtora götürdüm hem niden bağrıyonnnn şu gacıların hepsi doğursun görecem bakimmm benim gibi sitede fink atacaklarmı hıh:dilcikar:

ayyyyyy benı aruyolar ...........karsı komsuma gıttım borek tatlı yedım yanı tatlarına bakamıyolar yaaaaaaaaaaaa ben bakıverdım.................geldım sımcıkın................dırım haklısın sen ıyı gırıyon ınan doğuran kımse gırmıcekkkkkkkkkkkkkk...........................

yeni tpiğimiz hayırlı olsunn kızlar..ellerin dert görmesinn dırımkızı
benim 29 eylülll

geldimm muallim apla yaaaa alişimi tohtora götürdüm hem niden bağrıyonnnn şu gacıların hepsi doğursun görecem bakimmm benim gibi sitede fink atacaklarmı hıh:dilcikar:
vallaha da girilmez kolay kolay,ben giremem sanırım:kedi:
ya da anca bi çöh deyip kaçabilirim bilemiycemfisfisfis
hymary kız tam doğum ne zaman nerde ................
Canım doktorumuzla teyid edemedik bugün ama en son doktorumuz 25 Eylül Cuma dedi hocamm,
yarın kesin durumu tekrar yazarım..

merhaba arkadaşlar bu siteye bayadır 2 yıla yakındır üyeyim ama pek paylaşımda bulunmadım sadece arada sırada girip dikkatimi çeken konuları takip ediyorum.ama şu son 2-3 aydır her gün girer oldum çünkü ikiz gebelik bölümü dikkatimi çekti.çünkü benimde ikizlerim olacak bu ikinci gebeliğim 10 yaşında bir oğlum var.biz bir tanede kız isterken ALLAH iki kız verdi.hala şokundayız inanamıyoruz ikiz olmasına çünkü iki ailede de ilk bizim ikizler olacak.neyse ben konuya geleyim.şu anda 34+3 haftalık bebişlerim.40 haftayı 25 ekimde tamamlıyorum normalde ama doktorum son tarih olarak 15 ekimi verdi yani 39. hafta oluyo ama Allah bilir tabi erken bişey olmassa. ha bu arada isimlerini de MELEK VE ŞEVVAL düşünüyoruz.

Canım ayrı ayrı topiklerimize de bekleriz seni canımm,
artık az kalmış,hayırlı uğurlu olsun inşallahh,

kız kayra hemen sattın bızı kız.....................gununu bız saycaz..................senınle olan varkı...............bu şişko hatunlar doğurup gıtsın yaaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae................aartıkın sıra bıze gelsın.............................delikafadulden...................artık beklemek zorlasacak.................................senınle var bıkac kışı ve ınş arkadan daha gelen olucak................duymım bı daha atlar vapura gelırım.............delikafadulden

selamlar..
beni doktorum net bi tarih vermedi şubat ortası dedi:-(((
isimler ise nil ve aras olacak Allah nasibederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…