Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

Canım ayrı ayrı topiklerimize de bekleriz seni canımm,
artık az kalmış,hayırlı uğurlu olsun inşallahh,

Çok teşekkür ederim cnm yorum yazmasamda konuları takip ediyorum zaten.Sanırım sen benden 1 hafta öndesin senin daha da az kalmış Allah hepimizin yardımcısı olsun.Herkese sağlıklı doğumlar arkadaşlar.

Bu arada bütün arkadaşların Kadir Gecesi mübarek olsun......

Benim kesin doğum tarihi "24 Eylül" kızlarr :bbo:alkisalkisalkis

8 gün kaldı yani............
evet sanırım 8 gün kaldı,çok heyecanlı çok meraktayız Kayracım yaa,
elleri,burnu kime benziycek,çok mu küçük olcaklar,nasıl bakıcaz,nasıl yediricez,emceklermi,gazlı olcaklar mı opuyorumnanaktan,,,,,,,,,,,
merakımız ayyuka çıktı artıkk
ooooooooooo bebek sevcez.....................
inşallah,dua edinn,,
sırayla siz de arkadan doğurun da sitemizin muallim ablası,2şer 3er buluşucaz bak:lepi:

güldürdün beni..... hymarry kızım doğacağı vakit benide heyecan sarmıştı... aynen seni gibi meraktaydım. sarışınmı esmermi.. kime benziyo..ama en çokta nasıl bakıcam diye korkuyordum. rüyalarıma giriyordu...altını almayı unuturmuşum.. emzirmeyi unuturmuşum, evde bırakıp unutup gidermişim gibi rüyalr görüyordum.... nasıl gözümde büyüttüysem artık...

ya hymary orasını sorma heyecan zaten muthılş oluyo..............ve kıme benzıcek ..............oğlum esmer sayılır bana hıç benzemez öğretmenlerın ağzı acık kalıyodu annesuyım deıyınce ...........bakalım ınş bunlar bana benzer dıyıp dıutruyoommmmmmmmmmmmmm

hahahahaha sen rüyada görmişsün,ben gerçekte unutabilirm hiç şaşırmam:kedi:
bi de hep benzemesinden korktuğum tipler vardı da,hep endişe duydum,
sağlıklı doğsunlar dua edinn teyzesiizemuszemus
inşallah sana benzer sarışın mavi gözlü çıtır annemmm Şeniz..

yok be anacım ben rüyalarımda görüyordum ama bunlar içgüdüsel olarak benim korkularımdı demek ki...
unutmana imkan yok çünkü onlar kendilerini unutturmazlar.... karnı acıkan altı ıslanan çocuk öyle yatarmı ... ağlayacak muhakkak hamileyken kafa çalışmıyo galiba....bunları düşünemiyordum ozaman...
etmezmiyiz her namazda ediyoruz merak etme sen...

delikafaduldenhamileyken kafamın çalışmadığı kocaman bir gerçekk :kedi: :roflol:.....

buna bende inanıyorummm valla.... benimde son zamanlarda hele doğum yapacağım gün durmuştu inan. çok ilginç şeyler yapmıştım.şimdi düşününce çok gülüyorum...

o beyın durması degıl aslında zekanız cok ya yarısını bebışler alıyoooooooo eeeeeee bebışler ıkı üç olunca hıç kalmıyo dumura ugruyıoooooooooooooooooooooodelikafadulden

Evettt sayfamızın açılışını marryden beklerken küçük kartallar atak yaptı

ve iki başak erkeği olarak dünyaya geldilerrr ne mutlu bizlere:teytey::teytey:

sağlıklı ,ahlaklı, çocuklar olmalarını dilerim......bebiş istiyoruz cnm hayırlı uğurlu olsun.....a.s..

evettttttttttttttttt cok guzel hayırlı ugurlu olsssssssssssssssss......................hymary senınkıler ne burcu olcek kız basaktan kurtarıyon paçayı................eeeeeee neydı sonrakı burc yaaaaaaa

ben ilkl olacağım konusunda pek kararlıydım fakat bebiş erken davrandı hıh :dilcikar:
ama gelsin sorucam ben ona :mymeka:
kaydirigubbakcemile3şaka bir yana,hayırlı sağlıklı yavruları olsun inşallahhhhopuyorumnanaktan,
kuvöz konusunda bir bilgi alamadık,kısmetse kıçımı kaldırabilrsem yarın gidip bizzat görmek istiyorum..

evettttttttttttttttt cok guzel hayırlı ugurlu olsssssssssssssssss......................hymary senınkıler ne burcu olcek kız basaktan kurtarıyon paçayı................eeeeeee neydı sonrakı burc yaaaaaaa

teraziiii :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…