yaaaaa kızlar zeyneo kamıl hakkında ne duşunuyosunuz
Canım ayrı ayrı topiklerimize de bekleriz seni canımm,
artık az kalmış,hayırlı uğurlu olsun inşallahh,
evet sanırım 8 gün kaldı,çok heyecanlı çok meraktayız Kayracım yaa,8 gün kaldı yani............
inşallah,dua edinn,,ooooooooooo bebek sevcez.....................
hahahahaha sen rüyada görmişsün,ben gerçekte unutabilirm hiç şaşırmam:kedi:güldürdün beni..... hymarry kızım doğacağı vakit benide heyecan sarmıştı... aynen seni gibi meraktaydım. sarışınmı esmermi.. kime benziyo..ama en çokta nasıl bakıcam diye korkuyordum. rüyalarıma giriyordu...altını almayı unuturmuşum.. emzirmeyi unuturmuşum, evde bırakıp unutup gidermişim gibi rüyalr görüyordum.... nasıl gözümde büyüttüysem artık...
inşallah sana benzer sarışın mavi gözlü çıtır annemmm Şeniz..ya hymary orasını sorma heyecan zaten muthılş oluyo..............ve kıme benzıcek ..............oğlum esmer sayılır bana hıç benzemez öğretmenlerın ağzı acık kalıyodu annesuyım deıyınce ...........bakalım ınş bunlar bana benzer dıyıp dıutruyoommmmmmmmmmmmmm
yok be anacım ben rüyalarımda görüyordum ama bunlar içgüdüsel olarak benim korkularımdı demek ki...
unutmana imkan yok çünkü onlar kendilerini unutturmazlar.... karnı acıkan altı ıslanan çocuk öyle yatarmı ... ağlayacak muhakkak hamileyken kafa çalışmıyo galiba....bunları düşünemiyordum ozaman...
etmezmiyiz her namazda ediyoruz merak etme sen...
evettttttttttttttttt cok guzel hayırlı ugurlu olsssssssssssssssss......................hymary senınkıler ne burcu olcek kız basaktan kurtarıyon paçayı................eeeeeee neydı sonrakı burc yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?