söylediği cümle çok aşağılıkça ama bana eşiniz yazdıklarınızdan yola çıkınca pek kötü biri gibi gelmedi.
gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam... ben haftanın 6 günü çalışıyorum eşek gibi eşim de bunu görüyor çünkü aynı iş yerindeyiz buna rağmen pazar günü oturup ayaklarımı uzatmama bile fırsat vermiyor. Gayet yumuşak dille işin yok mu ev işi falan oturuyosun da , kıyafetlerim yıkanmış mıydı , yarın giyeceklerin ütülü mü sabah ütü yapma zor olur , yemek ne yicez bugün , acaba bi de kek mi yapsaydın , bulaşıkları mı yıkıyosun sonra bi çay içelim diyecektim ya , çay olana kadar da karpuz mu yeseydik , benim çoraplarım yıkandı mı ,ev de çok tozlanmış bu şekilde cümlelerle tüm gün bana iş çıkartıyor. Eşim e oturup televizyon izledim dediğim bir günü bile hatırlamıyoru bırakın arkadaş geldi oturduk diyeyim.
herhalde dibine darı eker hangi arkadaşın, ben tanıyo muyum , gelmeden önce hiç demedin , neden gelmiş ne oldu , ne diyodu usandırır.
yani dediklerinde bir şey yok ama gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam , arkadaş geldi oturduk cümlesine işin gücün yok otur tabi demiyor , ben çocuklara bakayım sen git hediye al diyor , sizi istediğiniz yere araba ile götürüp getiriyor belli ki kendi başına git demiyor
bence eşinizle karşılıklı birbirinizden soğumuşsunuz her şeyiniz batıyor gibi geldi bana....
çok daha kötü şeylere katlanan insanlar var bence ne uğruna olursa olsun belki çocuklarınızın hatrına kurtarılabilir bir evliliğiniz var gibi geldi bana , kendinizi üzmeyin