- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen öyle tabikişahsi fikrim bir erkegin ismini vucuduma yazdirmam bir anlik hevesle yaptiriyorlar sonra sildirmek icin ugrasiyorlar sevgi kalpte olmali boyle seyler bana biraz gosteris gibi geliyor. her seferinde bunu soylemesi de yanlis tabi.
Benim nişanlım da benim ismimi kocaman yazdırdı kolunaSevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
İyiymiş :))Benim nişanlım da benim ismimi kocaman yazdırdı koluna
Portre yaptırmak biraz daha masraflı :)İyiymiş :))
E yaniiKendisi yaptırdı ama benim dövme yaptırmama karşı kendi isminin yazılmasını bile istemiyor sade ol ne güzel diyor
Ay evet yaa fazlasıylaa :/ bende yaptırdıktan sonra ögrendimPortre yaptırmak biraz daha masraflı :)
Bu arada içinizi rahatlayım herkesin huyu farklı herkesi olduğu gibi kabullenmezsek kendimizi üzeriz, ağzından öyle çıkmıştır, kafana takıp kendini lütfen üzme...Ve en önemlisi seni seviyor, bundan daha güzel daha önemli ne olabilir, çok mutlu olmalısın :) Bu arada herkes yapmaz bunu :)Ay evet yaa fazlasıylaa :/ bende yaptırdıktan sonra ögrendim
Hele şükür yaaa:))) içime su serptiniz .. yani zaten zorla yaptırmadım o anda düşünemedim agzımdan çıktı :)Bu arada içinizi rahatlayım herkesin huyu farklı herkesi olduğu gibi kabullenmezsek kendimizi üzeriz, ağzından öyle çıkmıştır, kafana takıp kendini lütfen üzme...Ve en önemlisi seni seviyor, bundan daha güzel daha önemli ne olabilir, çok mutlu olmalısın :) Bu arada herkes yapmaz bunu :)
Hele şükür yaaa:))) içime su serptiniz .. yani zaten zorla yaptırmadım o anda düşünemedim agzımdan çıktı :)
Ya sevgililer neler diyorlar kendilerini tutamayıp bu sevmemekten değil alışmış sana huyu yani insanların :)Hele şükür yaaa:))) içime su serptiniz .. yani zaten zorla yaptırmadım o anda düşünemedim agzımdan çıktı :)
Aynen bencedeeee:))))Ya sevgililer neler diyorlar kendilerini tutamayıp bu sevmemekten değil alışmış sana huyu yani insanların :)
Benimde derdim var sende bana yrdımcı olur musun :)Aynen bencedeeee:))))
Tabiki:)) ?Benimde derdim var sende bana yrdımcı olur musun :)
Aynen:)Siz adamdan istemişssiniz... adamda sizden istemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?