Dövmeli gelin

Benim de dövmem var ve yenilerini yaptırmak için gün sayıyorum.
Bence zarif ve iyi dövmecinin elinden çıkmış bir dövme kadına asillik katar gelinlikle.

Anılarım canlandı :) 3 yıllık ilişkim kolumdaki büyük dövme yüzünden bitmişti :) Şimdi iyiki bitti diyorum. Dövmeli gelin istemiyorlarmis a beyinsiz en baştan desene :))) bak yine sinirim bozuldu demem o ki sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla birlikte olun.

Ben olsam dövmeyi düğünden sonra yaptırırdım çünkü büyük bir dövme olacak diyorsunuz
İnsanlar zaten hep kusur arar olumsuz yorum yapan birileri illa çıkacaktır (keşke elimde olsa ama elimde değil bende insanların yorumlarına can sıkan tiplerdenim) bu yüzden ben olsam düğünden sonra yaptırırdım

Bu arada konu dışında ama İnsan neyi öyle istemiyorum almam derse gidip onu beğenip alıyor tecrübe ile sabit bence gelinliğin uzun kolu olacak demedi deme :)

Sol kolum faça yara bere ne ararsan var bende dusundum yara sildirmeyi dovmeyi vs ama cok zahmetli geldi bana. Dövmeyide annem ve eski sevgilim yüzünden yaptirmadim bana kalsa 18 yasimda dovmem olurdu. Ama iyiki yaptirmamisim diyorum dogallik iyidir. Ama ben beğeniyorum dövmeli gelinleri yakisan bir modelde neden olmasin ki.

dövmeyi gerçekten yaptırmak istiyorsanız yaptırın. yarayı kapatmak için büyükçe bi dövme gerekir sanırım. ilerde yara izinden kötü gelebilir gözünüze.

dövmyi yaptıracaksanız da düğünden sonra yaptırın. istediğiniz gibi olmaz, bi sorun çıkar vs. en iyisi makyajla kapatmak yaraları düğün aşamasında.

İçinden nasıl geliyosa öyle yap. Ben laf söz olmasın diye istediğim model gelinliği almamıştım. Hala pişmanım keşke istediğimi alsaydım

Çok guzel dovmeler var. Kimse sizi yadirgamaz pek cok arkadasim gecici dovne yaptirmisti kola da degil goguse omuza sirta yaptiran bile var. Cokta hoş duruyor insanlar sizi neden yadirgasinlar.

Hic begenmem dovmeli gelinlik giyenleri dovmeyi cok severim ama gelinlikle hic yakistirmiyorum kapatici fondotenler var dovme yaptiricaksaniz eger dovmeyi fondotonle kapatabilirsiniz hic belli olmuyo

Sakın koyu yaptırma dövmenin YouTube da yeliz Günay tatoo var yara izini çok kibar full siyah olmayan dövme yaptı bence öyle bir şey tercih edebilirsiniz Bu arada dövme bağımlılık yapıyor bilginize yaptırdıkça yaptırsı geliyor insanın küçük kola yazıyla başladım 6. Dövmem sırt omurga dövmesi yaptırıyorum son seansın kaldı

Gelinlik ve dövme bir arada çok hoş durmuyor bana kalırsa.Büyük olacak dediniz.

Dövmeli bir arkadaşımın gelinlik resmine baktım.Hiç kibar durmuyor.

Ben mesela evlendikten sonra sırtıma büyük bir dövme yaptırdım ama gelinlikle birlikte düşünemiyorum hala daha.Kibar birşey yaptırabilirsin ama öbür türlü vücut karalama defterine dönüyor

Kızlar olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler vakit ayırıp yazdınız..

Şöyle ki hali hazırda zaten rahatsızım hani yaptırıp yazları rahat edeyim diyorum sadece düğün için değil pisman olucamı düşünmüyorum çok istediğim biseydi büyük olması korkutuyo biraz. Çok çok rahatsız olursam üzerini kapatırım makyajla o gün..

Uzun kollu gelinlik denmis deniycem zaten rahat olursa neden almayım nişan elbisem rahatsız ettiği için zorlanırım gibi geldi bilmiyorum denemedim çünkü gelinlik..

Cevap yazdığın için teşekkürler aynı durumdayız dediğin herşeyi bende araştırdım malesef bir çözüm yok farkındayım. Ten rengi dövmeyi araştırdım biriyle mail üzerinden yazıstım ve kapatmıcanı daha renkli dövme yaptırmamı söyledi ondan da umudu kestim. Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ama çok yoruldum.

İstemsiz güldüm canım kusura bakma kendi kaybetmiş dövmeli insanlar ham yapcak sanki onları hey Allahım

Sayfasına bakıyorum modelde çok güzel bende beğeniyorum bunları hatta Hint kınası modelinde olanları da gördüm hoştu.

Aslında istediğim minik modeller de var bileğime filan bir bakmışsın vücut komple dövme bizde

İki kolunda da mı var ?
Yan yana mı yoksa büyük bi alanı mı kaplıyor ? Bir de birbirine paralel mi yoksa her yöne izler mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…