- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi visne kokulu
-
Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..
Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..
Gelinlik ve dövme..
Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben
Cevap yazdığın için teşekkürler aynı durumdayız dediğin herşeyi bende araştırdım malesef bir çözüm yok farkındayım. Ten rengi dövmeyi araştırdım biriyle mail üzerinden yazıstım ve kapatmıcanı daha renkli dövme yaptırmamı söyledi ondan da umudu kestim. Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ama çok yoruldum.15 sene önce yaptığım aptallığın bedelini yıllarca ödeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonar hayat daha da zehir oldu bu hatam yüzünden. Gelinliğim de uzun dantel kolluydu. Düğünler, davetler benim için tam bi kabus !! Sizin ki yine iç kısımdaymış benimkiler kol üstünde..
Öncelikle buz terapisi, dermoroller, deri yama, lazer, estetik ameliyat vs. hiçbiri sizi bu izlerden %100 kurtaramaz bunu kabul edelim. Henüz öyle bir tedavi yok. Yıllardır araştırıyorum.
Forumdaki 'jilet izi giderme' konusunu muhtemelen görmüşsünüzdür. Buz terapisi ve lazerden sonuç alan hiç kimse yok sadece para tuzağı. Deri yama sonuçları ise hiç tatmin edici değil. Hem bacaktan deri alınacak bacakta iz kalacak hem de yama yeri kaynar su dökülmüş gibi duruyor ve çok uçuk fiyatlara yapılıyor. Dermarollerı denedim hiç bi işe yaramadı.
Dövme yaptırıp (iz kapatmak için) pişman olan bi kaç kişiyle de yazışmıştım. Dövme zaten dikkat çekiyor, biraz dikkatli bakınca da izler çok rahat görülüyor dediler, ondan da vazgeçtim.
Benim izleyeceğim ve size de tavsiye edeceğim naçizane önerim şudur; Öncelikle izleriniz kalın ise cerrahi ameliyat ile onları inceltin. Yok edilemiyor ama inceltilebiliyor. Sonra da, bi yer var bu tür izler üzerine ten rengi kalıcı dövme yapıyorlar ben fotoğraf attım fakat izlerim kabarık ve kalın olduğu için işe yaramayacağı söylendi. Sizinkiler ince ise bi araştırın derim. ('ten rengi kalıcı dövme' yazın ilk linkte çıkıyor zaten). Ben ameliyattan sonra ten rengi dövme yaptırmayı düşünüyrum. Sonuçlara baktım %80-85 görünürlüğü azaltılabilmiş örnekler vardı. Gerekirse her Allahın günü fondöten süremeye de razıyım yeter ki görülmesin. Şuan fondöten bile sürsem her türlü belli oluyor. Hayatım mahvoldu bu izler yüzünden
İstemsiz güldüm canım kusura bakmaAnılarım canlandı :) 3 yıllık ilişkim kolumdaki büyük dövme yüzünden bitmişti :) Şimdi iyiki bitti diyorum. Dövmeli gelin istemiyorlarmis a beyinsiz en baştan desene :))) bak yine sinirim bozuldudemem o ki sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla birlikte olun.
Sayfasına bakıyorum modelde çok güzel bende beğeniyorum bunları hatta Hint kınası modelinde olanları da gördüm hoştu.Sakın koyu yaptırma dövmenin YouTube da yeliz Günay tatoo var yara izini çok kibar full siyah olmayan dövme yaptı bence öyle bir şey tercih edebilirsinizBu arada dövme bağımlılık yapıyor bilginize yaptırdıkça yaptırsı geliyor insanın küçük kola yazıyla başladım 6. Dövmem sırt omurga dövmesi yaptırıyorum son seansın kaldı
Cevap yazdığın için teşekkürler aynı durumdayız dediğin herşeyi bende araştırdım malesef bir çözüm yok farkındayım. Ten rengi dövmeyi araştırdım biriyle mail üzerinden yazıstım ve kapatmıcanı daha renkli dövme yaptırmamı söyledi ondan da umudu kestim. Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ama çok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?