- 19 Aralık 2011
- 36
- 23
- 38
- Konu Sahibi alalunalaluna
-
Çok iyi canım ama menülerinize yapalım karatay hocanın kitabını bulamadım netten sipariş verdim tedarik süreci 2 hafta o yüzden menüleri beraber yapılmaması gerekenleri de yazalimSabah tartıda -400 gram gördümmmm pazartesi gününden beri fena sayılmaz ha güncel 73 Hadi günaydın o zaman buyrun kahvaltım
Tamam Can'ım ben bi liste çıkarmıştım zaten onu paylaşayım seninleÇok iyi canım ama menülerinize yapalım karatay hocanın kitabını bulamadım netten sipariş verdim tedarik süreci 2 hafta o yüzden menüleri beraber yapılmaması gerekenleri de yazalim
Çok iyi canım ama menülerinize yapalım karatay hocanın kitabını bulamadım netten sipariş verdim tedarik süreci 2 hafta o yüzden menüleri beraber yapılmaması gerekenleri de yazalim
Sabah tartıda -400 gram gördümmmm pazartesi gününden beri fena sayılmaz ha güncel 73 Hadi günaydın o zaman buyrun kahvaltım
kitabı da okudum ama pek bir eksiklik bulamadım ben sana zahmet söyler misincanım bu çok eksikleri olan bir karatay. int.den daha detaylı araştırırsan eksikleri farkedersin. kolay gelsin.
Sabah tartıda -400 gram gördümmmm pazartesi gününden beri fena sayılmaz ha güncel 73 Hadi günaydın o zaman buyrun kahvaltım
tamameksikler; yeşillik, mevsiminde olan havuç turp ( z.yağ gezdirilmiş olarak), avuç içiniz kadar peynir, zeytin en az 10 olmalı daha da fazla yiyebilirsiniz yine z.yağ gezdirilmeli.
tamamteşekkür ederim. bir de şu tahin olayını bilmiyorum. instagramda hep tahinle ceviz görüyorum o serbest mi
ay bu süper bi haberolmaz mı :) tahin ya da tahin helvası ( 1 kibrit kutusu büyüklüğünde sade olmak kaydıyla) her balık yemeğinden sonra rahatlıkla yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?