- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.348
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Tabi ki endişeleniyorum gece gece yeme diyorum artık genç değiliz diyorum neler neler söylüyorum tamam diyor ertesi gün yine aynıKonu sahibi eşim azıcık fazla kaçırsa hemen sağlığından endişe duyarım. Bu yüzden diyetisyene yolladım adamı ki sağlıklı beslensin.
Sizin bir diğer endişeniz de bu olmalı bence
:) ayıptır söylemesi öyle derler pastane aç diyende var buyrun gelin sizede yaparımHahahaja cok güldüm ya elinizin lezzeti var demek bos tepsimle geliyorum konum atın
Bizim bebeler de analarindan sikayet etmeseler bariYa çok tatlı ve haklısınızKonuştunuz mu daha önce. Çocuk isteyip bulamayınca kendisi ne diyor bu konuda ?
Şekerden supheleniyorum kalbe batırdı birşey çıkmadı ama karaciğer yağlanması var dedi doktorBen en çok şunu merak ettim .Herhangi bir rahatsızlık oluşmadı mi esinizde bu kadar yemeğe bağlı ? Damar tıkanması ,şeker hastalığı gibi şeyler .Hepsini geçtim kalp krizi sebebi bu yedikleri çünkü .Duygusal yeme bozukluğu da olabilir esinizdeki ama her koşulda sağlığına zararlı .
İşin bide bu kısmı var çocuk yiyor diye tereyağlı az şekerli bazen bal katarak yapmaya çalışıyorum bi oturuşta bitirince bütçeye de zarar veriyor herşey ateş pahası zatenÇocuğunuza evde yapın eşinize pastaneden alın.
Çocuğumun margarinli tatlı yemesini tercih etmem ama böyle pisboğaz sağlığını düşünmeyen biri için margarin pek de sorun olmaz. Her canı tatlı isteyince hatta istemeyince koyun önüne bol margarini kremşantili pastane tatlısını bıktırmadan yöntemiyle tatlıdan soğur belki
Siz de arayı bayağı açmışsıniz demekki aklında varmış kurabiyeBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
İnanın haftada iki kere falan yapıyorum çocuğa ayirdigimi gece yedi o kendi hakkını yemişti guvenmedigimden dondurucuya kaldırdım biraz çocuk isteyince çıkardım bi baktım daha kahvaltıyı toplamamışım kurabiyeleri yemiş dün yaptım bugün bitti çocuk iki yada üç yedi kalanını o yedi ben daha ağzıma süremedim bileSiz de arayı bayağı açmışsıniz demekki aklında varmış kurabiye
Çocuğa ayrı bir yere koysanız eşiniz kendi hakkını yiyince çocuğunkilere dokunamasa
Anlıyorum çok geçmiş olsun korkutmak istemedim ama sağlıksız beslenmenin sonuçları çok kötü olabiliyor .Şekerden supheleniyorum kalbe batırdı birşey çıkmadı ama karaciğer yağlanması var dedi doktor
Ay bu çok iyiŞu konuyu okurken tesadüfen şu şarkıya denk geldim.(Cidden tesadüftü)
Babama benzettimBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
1.85 boy 93 kiloKaç kilo bu kadar yiyen birinin.kilosoda olmalı acaba insulin direncin de bir sorun mu var
Demekki yiyor ve eriyor midede kalmiyor sürekli.dolum boşalım yapıyor1.85 boy 93 kilo
Ayy yazık üzüldüm diyemiyeccegimmBu zamana kadar hiç kızmadım ilk defa kızdım ceketini aldı çıktı
Uzun zamandır gülmeyen yüzümü güldürdünüzBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?