- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.348
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Bende değişeceğini düşünmüyorum köşe bucak yemek saklamakta varmış kaderimdeE o iki kurabiyeyi cocuk yiyemedi ama.
Yok bence sizin koca yine aynısını yapar olayın farkında bile değil. Siz en iyisi saklayacaksınız cocuga tek tek vereceksiniz
Teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım :)Ben burda hem size hemde çocuğunuza cok üzüldüm siz hem ev isleri hem is derken en çok yorulan kişisiniz ve bakınca sizi de bu konuda düşünmeyen bir eşiniz var diğer konularda nasıldır bilmiyorum ama kendi cocugunuda düşünmüyor ve bana kalmadi diye ağladığında cocugunuzun ne tepkisi oluyor onuda merak ettim ve size iki tavsiyem var ilk önce bir kaç defa bir tatlı yapın cok az ve yaptığınız görsün daha hazır değil diyin ondan önce siz yiyin ve umursamayın eşinizi sizi böyle anlaya bilir belki aynı tavırları siz ona sergileyin yemesenizde saklayın ama eşinize kesinlikle vermeyin baktınız olmuyor ayırın ve bu senin diyin ona ozel tabağı olsun onun dışındakini yemesin defalarca söyleyin yinede baktiniz ayni oğlunuza arada dışarıdan alin ve siz evde bidaha tatlı yapmayın sen böyle yapmaya devam edersen bende bidaha tatlı falan yapmayacağım benimde canim var yoruluyorum bir allahin kuluna beni anlasın falan diyin ama eşiniz iyi bir insan ise sadece bu konuda böyle ise sırf bu yüzden soğukluk girmesin aranıza bunları uygulayın ama aşırı kırıcı olmadan en güzeli bu olur vede siz sonra bir müddet tatlı yapmayın ki özlesin cani çeksin ve sırfkendisi yediği başkasına ayirmadigi için yapmadığınızi da belirttin Allah kolaylık versin
Niye denmesinmiş gayet de denebilir. Canim biraz da çocuğumuza mı ayırsaydın acaba diyerek başlayabilrsiniz bence2 ya da 3 katı ölçüde yaparsanız çocuğunuz da yeteri kadar yemiş olur bence.
Kocaman adama “yeme” denmez.
Bir benzeri de benim başımda hatta ikisi.Hem baba hem oğul olarak.Canları sağolsun ama mutfak benim kabusum her öğünde 3-4 tabak yiyip anca doyduk modunda kalkıyorlar.Onlar yüzünden yemeden içmeden soğuyacam böyle giderseBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
Kilolu mu birkac kisi sormus ama cevap vermemissiniz?Evet tek çocuk kendisi paylaşmak nedir bilmiyor bencil
Ahahahahahh gece uyanırsam her şeyi yiyebilirimBizim bebeler de analarindan sikayet etmeseler bari
Benim eşimde aynı valla bir tatlı iki gün gider üçüncü güne pek kalmaz.Un helvası yaptım bir saat önce sabah kesin yarısı gider tabak boşalsa şaşmam...Başlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
Aynı ben.. 1 tepsi tramusudan eşim bir dilim yedi sadece. Üzgünüm ama olan oldu. Tutamadım kendimi.Haklısınız.
O istah bende de var. Eşim sütlacı çok sever. Eşim için yaparım sonra eşim bir tane yer gerisini ben yerim. Halbuki eşim için yapıyorum o sütlaçları. Bu yüzden biraz bol yaparım sonra yememek için kendimi zor tutarım, yalvarırım eşime "ne olur ye şu sütlaçları yoksa ben yiyeceğim" diye. Şimdi buzdolabında bir tane duruyor (son kase) yeminlen elim ayağım titriyor ama yemiyorum tutuyorum kendimi.
Haklısınız bu yaptığı dusuncesizlik insan yerken arkayı da düşünmeli .bencil bir hareket evde çocuk var insan düşünür çok itici .birde herkese çok sevimli gelmiş Ama sevimli bir hareket değil çok bencil irite edici bir hareket .babamda öyleydi bize bişey bırakmazdı çok üzülürdüm.Annem kızardı ve bende kızar sinirlenirdim kadın yapmış işte herkesin hakkı var çok gıcık oldum .birde babam bak orda kuş var deyip tabagimizdan yemegin etlerini alirdi yada içine tabağın içine tüh tüh derdi yemeği alırdı şaka yapıyormuş goya ne kadar itici bir davranış ayyyyyy sinir oldum .böyle bencil insanların bu davranışları beni çok sinirlendiriyorBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
Madem eşiniz yiyor biraz fazlamı yapsanızBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
Benm herife dedim ne kadar tatlı yiyorsun diye ama daha fenalari varmış şükrettim şuanbu 1 aydır esımde var acayıp ıstah
bız saglıklı beslenen aıleyız oyle nutella falan gırmez bızım eve
gecen gun 1 bucuk kıloluk cokokrem almıs ve 3 gunde bıtırmıs kasık kasık
dun de 1 tepsı fırında tavuk ızgara ve sebze yedı
sakin ol nefes al dedımbu ay nolduysa asla doymuyorum dedı
gecen gun kan verdık degerlerımıze baksınlar dıye umarım sorunu neyse orada cıkar ona umıt edıyorum yoksa bu gıdısle cok kılo alacak
dun spor yaptırdım esıme yedı yedı yedı
hadı kalk lily sabri yapıyoruz20 dk yaptırdım hışı cıktı uyudu
bılseydım daha once yaptırırdım yorgunluktan bırsey yıyemedı
belkı sızın ıcın cozum olur evde spora baslayın yorgunluktan yıyemıyor
bırde kan degerlerıne vıtamınıne falan bakılsın
benim şerrimden korktugu ıcın yapıyorBenm herife dedim ne kadar tatlı yiyorsun diye ama daha fenalari varmış şükrettim şuanyemeklerde tabak tabak yenir ama 2nci tabakta şişiyor midesi Allah'tan
Okadar yiyen spor yaparmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?