Doymak bilmiyor...

Başlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
eşiniz aynı babam çok tanıdık geldi taştan yumuşak ne varsa götürüyor ki zibilyon tane yasağı var rahatsızlığı nedeniyle

İnanın haftada iki kere falan yapıyorum çocuğa ayirdigimi gece yedi o kendi hakkını yemişti guvenmedigimden dondurucuya kaldırdım biraz çocuk isteyince çıkardım bi baktım daha kahvaltıyı toplamamışım kurabiyeleri yemiş dün yaptım bugün bitti çocuk iki yada üç yedi kalanını o yedi ben daha ağzıma süremedim bile
Cocuga ayırdığınızı bildigi halde mi yedi peki?

O nedenle bizde sıkıntı büyüyerek devam ediyor, o nedenle bahsettiğim ablamla farklı ortama ben de çocukları da giremiyor.
Küçükken kalabalık ailede büyüdüğümüz için normal karşılanmış daha sonra ablama aynı bu konudaki gibi gülerek yaklasilmis, şimdi çocukları biri 31 diğeri 27 yaşında, bir toplulukta olduğumuzda birşeyleri saklıyorlar ama kendileri için değil annelerinin bencilliğinden dolayı mağdur olacak kişiler için , maalesef kontrolumuz dışında çocukları bunu seçti, evde yaşadıkları sıkıntıları anlatmıyorum bile. Yani bu konu çok da oy çok sevimli diye gecistirilmemeli.
Çok garip ya.
Nasıl kontrol edemez ki insan kendisini.
Canı çok istese de tutar kendini.
Mutlaka farkındadır hoş olmadığının, kendi fark etmese de söylenmiştir.

Son düzenleme:
Cocuga ayırdığınızı bildigi halde mi yedi peki?
Biliyor çünkü çocuk istedi diye yaptım tabakta sadece 3 tane kalmıştı bunu kendisinin düşünmesi gerekiyor bu ilk değil sürekli böyle sorma yok kaç tane varsa yiyip bitiriyor sabah boş tabaklarla karşılaşıyorum

Uzun zamandır gülmeyen yüzümü güldürdünüz😂Allah’ta dizi güldürsün.. Bırakın yesin, tek derdiniz bu olur insallah , güzel günlerde nefis yemekler yaparsınız evinizde, mutlu mutlu yersiniz🤲🏻
Ayyy ne güzel dua ettiniz öyle içime ferahlık doldu resmen Allah herkesin evine huzur mutluluk versin inşallah :)

Biliyor çünkü çocuk istedi diye yaptım tabakta sadece 3 tane kalmıştı bunu kendisinin düşünmesi gerekiyor bu ilk değil sürekli böyle sorma yok kaç tane varsa yiyip bitiriyor sabah boş tabaklarla karşılaşıyorum
Siz kizdiktan sonra gelince konuştunuz mu peki?

Ayy yazık üzüldüm diyemiyeccegimm🤣🤣🤣 5 bardak çok fazla gerçekten. çocuk da babadan gıcık kapar yakında,bari çocuğun yanında kızmayın 🤣bende çalışan biriyim ve eşim habire kek börek ister.hazir börek alıp firina veriyorum ben yaptım diyorum🤣🤣🤣
Hazırı yemez hazretleri ben daha güzel yapıyormuşum :D

Valla gayette diyorum bi tepsi revaniyi yiyor bi oturuşta yeme demiyorum ki insan gibi yesin ya iki üç katı ölçüde yapsam yemek yemiyor tatlı var diye tatlıyı yiyor
Merhabalar bende cok severim tatliyi ama kendimi dizginlemeye callisiyorum cabaliyorum esinizde kendisini dizginlemeli saglik acisindan bunun farkina varmali doktora gitmeli diyet yapmali .ileride cok buyuk sorunlar acabilir yas ilerledikce seker hastasi olabilir.ayrica cok bencil davraniyor bencede esiniz ben yemiyim cocugum yesin kafasinda olmali ben istedigim kadar yiyim cocum kalanini yesin kafasinda degil.

🤣 Ne dicemi bilemedim ya ben de çok pis boğazım:KK48: şey mi yapsanız, oğlunuz için kurabiyeleri Bi kavanoza koyup üstüne oğlunuzun ismini yazsanız? Ya da tatlı cuplarına da aynı şekilde. Belki vicdan yapar yiyemez :KK66:

Ben burda hem size hemde çocuğunuza cok üzüldüm siz hem ev isleri hem is derken en çok yorulan kişisiniz ve bakınca sizi de bu konuda düşünmeyen bir eşiniz var diğer konularda nasıldır bilmiyorum ama kendi cocugunuda düşünmüyor ve bana kalmadi diye ağladığında cocugunuzun ne tepkisi oluyor onuda merak ettim ve size iki tavsiyem var ilk önce bir kaç defa bir tatlı yapın cok az ve yaptığınız görsün daha hazır değil diyin ondan önce siz yiyin ve umursamayın eşinizi sizi böyle anlaya bilir belki aynı tavırları siz ona sergileyin yemesenizde saklayın ama eşinize kesinlikle vermeyin baktınız olmuyor ayırın ve bu senin diyin ona ozel tabağı olsun onun dışındakini yemesin defalarca söyleyin yinede baktiniz ayni oğlunuza arada dışarıdan alin ve siz evde bidaha tatlı yapmayın sen böyle yapmaya devam edersen bende bidaha tatlı falan yapmayacağım benimde canim var yoruluyorum bir allahin kuluna beni anlasın falan diyin ama eşiniz iyi bir insan ise sadece bu konuda böyle ise sırf bu yüzden soğukluk girmesin aranıza bunları uygulayın ama aşırı kırıcı olmadan en güzeli bu olur vede siz sonra bir müddet tatlı yapmayın ki özlesin cani çeksin ve sırfkendisi yediği başkasına ayirmadigi için yapmadığınızi da belirttin Allah kolaylık versin

Back
X