- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.348
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
On ölçüde yapsam aynı yemek yemiyor var diye tatlıyı yiyorÖlçüyü artıracaksınız, başka çare yok gibi
Fazla yapıncada aynı bu sefer yemeği az yiyor tatlıya dadanıyorAhahah çok güldüm çok yaşayın
Bir şey diycem bu kadar çok yemesi normal değil bence ama.
Kilosu çok değil mi? Nereye gidiyor yedikleri?
Fazla fazla yapmalı her şeyden başka çaresi yok gibi..
Fazla yapıncada aynı bu sefer yemeği az yiyor tatlıya dadanıyor
İnanın hiç bıkmıyor yemeği az yiyor tatlıya dadanıyorBundanda şikayet mi olurmuş kardeşim bir kaç tepsi bardak fazla yapun noolcak ki zaten bir kaç defa iştahla yerler sonra bıkıyorlar demekki eliniz lezzetli
Kaç defa söyledim güzellikle bu sefer kızdım dayanamadım omrum mutfakta geçiyorKusura bakma ama 5 bardak tiramisu yemek nedir ya? Sorun yemesi degil ki, evdeki hiç kimseyi ciddiye almamasi. Kendi oglunu bile düsünmüyor. Esinin kilosu nasil?
Yerinde olsam artik iyicende derdim, bunlari yeme, bunlar oglan için diye. Ve bu sekilde yemeye devam ederse, adam kalptan gider, benden söylemesi.
Kaç defa söyledim güzellikle bu sefer kızdım dayanamadım omrum mutfakta geçiyor
İşte bende ona sinir oluyorum çok bencilce ya bide oğlum çok zayıf yemek pek yemiyor bari aralarda bunları yesin diye yapıyorum ki bi bakıyorum bitmiş hepsi hem çocuğu düşünmüyor hem beni işten gel yemek yap ev işi bide bu tatlı olayı cabasi zaten yoruluyorum insan acır yaFazla yemesinden ziyade bencilce davranması asıl problem. İnsan düşünür bu evde ben tek başıma yaşamıyorum hadi sizi geçtim çocuğu nasıl düşünmüyor hayret birşey. Bende tatlı yaparım yemeyi de severim özellikle hamileyken ve doğumdan sonra çok düştüm tatlıya ama yapıyorsam evdeki herkese eşit yaparım kendi hakkımı yediysem canım çekse de diğerlerine hele de sormadan hiç dokunmam, ki ben yapmışım yani istesem yerim deseviyor ki yiyor tamam ama insan bir sorar dimi siz yediniz mi ona göre yiyeyim diye. Ne acayip bu tavırlar, bir de trip atıp evden gitmiş komik yani
Uyarsaydınız daha önce böyle büyük patlama yaşamazsınız. Tepkiniz aşırı gelmiştir eşinize şimdi. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüzBu zamana kadar hiç kızmadım ilk defa kızdım ceketini aldı çıktı
Benim yememe fırsat kalmıyor çoğu zaman :)2 bardak çocuğumun biri benim 3 u senin kocacım dersin :)
Bir tepsi revaniyi bi oturuşta yiyor tiramisu ne ki ölçüyü ne kadar artırırsam o kadar yiyor5 kup tiramisuyu gece kalkıp bir seferde nasıl yemiş anlamadım deseydiniz çocuk daha yer bırak diye. Biraz fazla ölçü yapacaksınız demek ki..
Bu şekilde söyleyin ona da, yediğinde gözüm yok ama çocuğuda mı düşünmüyorsun çocuk arayıp bulamayınca ağlıyor, ben her gün tatlı mı yapmakla uğraşacağım diye. Sizin kızmanızdan direk onun yemesine laf söylemiş gibi algılayıp alınmış olabilir mi acaba? Bundan sonra yaptıklarımın şu kadarını ye gerisi çocuğun diye belirtin mesela her yaptığınızdaİşte bende ona sinir oluyorum çok bencilce ya bide oğlum çok zayıf yemek pek yemiyor bari aralarda bunları yesin diye yapıyorum ki bi bakıyorum bitmiş hepsi hem çocuğu düşünmüyor hem beni işten gel yemek yap ev işi bide bu tatlı olayı cabasi zaten yoruluyorum insan acır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?