- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.348
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Evet üç katı yapsam üç katını yiyorNiye herkes fazla yap demis ki. 3 kati yapsa adam yine 3 kati yiyecek. Amelsiz dogmus adam.
Benim esimde ortak olan seyleri hunharca gomerdi. Herseferinde ameline kolum girsin derdim artik yapmiyor.
İnanın hiç bıkmıyor yemeği az yiyor tatlıya dadanıyor
Ceketini aldı çıktı gittiÇok ilginç
Çocuğunu bile gözü görmüyor
İnsan yeri gelir kendi yemez çocuğuna yedirir
E siz kızınca ne dedi
Hayir arkadasim sen neden 10kati yapacaksin pastane işletiyor gibi kendini fazladan yoracaksin?Valla gayette diyorum bi tepsi revaniyi yiyor bi oturuşta yeme demiyorum ki insan gibi yesin ya iki üç katı ölçüde yapsam yemek yemiyor tatlı var diye tatlıyı yiyor
Birakin yesin ayol nasil zafiyet gecirmedi ona sasirdim ...kilosu nasil acaba bir hastaligimi var yani ömcedendemi bu kadar yerdi cunku 5 bardak Tiramisu gerçekten çok ağır gelirBu zamana kadar hiç kızmadım ilk defa kızdım ceketini aldı çıktı
Ayy vallaha ya bir insan gece gece 5 bardak tatliyi nasil yer ben burdan kusacam artik“Daha fazla yapın, yeme denmez.” demişler ya şaka gibi. Siz nasıl insanlarla yaşıyorsunuz anlamadım böyle bir bencilliği “Sen de daha fazla yapıver.” diyerek tolere edebiliyorsunuz? Adam bir gecede 6 kap tatlının 5’ini yemiş. O kalan birini de çocuk hızlı davranıp yediği için yiyememiş. Kadın çalışıyor çocuğu arada atıştırsın diye uğraşıp tatlı yapıyor adam bir günde silip süpürüyor, bütün ömrü mutfakta mı geçmeli yani kocişi kırılmasın diye? İyi yapmışsınız kızmakla, küserse küssün. Anlamazsa bir daha kızın, anlayana kadar. İnsan çocuğunu bile düşünmez mi? İnsan gibi yiyecekse yesin tabi, bu ölçüde yiyecekse girsin kendi yapsın yesin, yapsın yesin. Hayret bir şey.
Aynı bu videodaki gibi :)Şu meşhur videodaki adami hatirladim. Valla haklısınız , ama ben de pisbogazdim çocukken. O yüzden esinizi de anliyorum
Desin ayol ben 8 yasindaki oğluma bile gunde 2 cesit cikolatadan baska vermiyorum agliyo sizlaniyor ama zaten guzel bir sey degilki sagliksizFazla fazla mı yapsanız acaba. İnsan yeme diyemez ki.
“Daha fazla yapın, yeme denmez.” demişler ya şaka gibi. Siz nasıl insanlarla yaşıyorsunuz anlamadım böyle bir bencilliği “Sen de daha fazla yapıver.” diyerek tolere edebiliyorsunuz? Adam bir gecede 6 kap tatlının 5’ini yemiş. O kalan birini de çocuk hızlı davranıp yediği için yiyememiş. Kadın çalışıyor çocuğu arada atıştırsın diye uğraşıp tatlı yapıyor adam bir günde silip süpürüyor, bütün ömrü mutfakta mı geçmeli yani kocişi kırılmasın diye? İyi yapmışsınız kızmakla, küserse küssün. Anlamazsa bir daha kızın, anlayana kadar. İnsan çocuğunu bile düşünmez mi? İnsan gibi yiyecekse yesin tabi, bu ölçüde yiyecekse girsin kendi yapsın yesin, yapsın yesin. Hayret bir şey.
Mutfağa girmisligi yoktur ki yapsın o işin yeme kısmında uzman :)Kalan birini de cocuk hizli davranip yedigi icin yazdiginiz kisma cok guldum, konu sahibi affetsin :))) Benim kiz kardesim bu sekildeydi cunku ben hayatim boyunca hic bir porsiyon tatliyi bir oturusta bitiremedim, sonra yerim diye kaldirdigim hicbir tatliyi da yerinde bulamazdim kardesim yerdi cani sagolsun :))))
Ben olsam bundan sonra hemen bitireceksen cocuk istediginde sen yapacaksin tatli derdim. Alisik degilse birkac defa yapinca zorlanir dikkatli olur belki?
Hiç sanmıyorum bikacagini bi tepsi revaniyi bi oturuşta yiyor yeme demiyorum yine de bıkmıyorBıktırma yöntemini mi uygulasanız acaba ? Dışardan 3-5 tane büyük boy pasta, kilolarca kurabiye vs alıp al ye deseniz . Muhtemelen mide fesatı geçirir belki tiksinir . Daha az yer bir dahaki sefere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?