Doymuyorum

Duygu1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
40
24
3
31
13 haftalık hamileyim doymuyorum ben yaaa sabah gece bulantıları da devam ediyor ama 2 saatte bir yiyorum kuruyemişle felan geçiştirme diye bir şey yok meyve bile fayda vermiyor 15 dk oyalıyor sadece 😂 resmen açım ve ekmek arası bir şeyler yemem gerekiyor 😳 normalde de hiç böyle değildim normal mi bu

Evet normal açım yiyorum doymuyorum diyen çok tanıdığım oldu ve hala var o şekilde hamile arkadadaşlarım. Bende istahsızım aksine 1kilo dahi almadım şu 3ayda. 🤷🏼‍♀️

Yaaa oda zor ya her türlü dert oluyor insana ya. Bende acaba seker felan mı var diye şüphelendim gerçi olsa o kadar kan alındı söylerlerdi herhalde

13 haftalık hamileyim doymuyorum ben yaaa sabah gece bulantıları da devam ediyor ama 2 saatte bir yiyorum kuruyemişle felan geçiştirme diye bir şey yok meyve bile fayda vermiyor 15 dk oyalıyor sadece 😂 resmen açım ve ekmek arası bir şeyler yemem gerekiyor 😳 normalde de hiç böyle değildim normal mi bu
Valla ben de öyleydim ama 12. Haftadan sonra normale döndüm biraz şuan o kadar acıkmıyorum ama iştahım yerinde tabi yesem yerim ama kendimi tutabiliyorum ilk 12. Haftada kendimi tutamıyodum yemezsem elim ayağım titriyodu belki senin de normale döner😊 bi de doktor fırça attı akşam 8 den sonra bişey yemicen dedi çok acıkıyosan yoğurt ye dedi🙄

Bende de öyle olmuştu. 7. haftalık hamileydim, yarım tencere makarna yanında köfte yiyip 2 saat sonra tost mu yesem diyordum. Ama ağlaya ağlaya kendimi tuttum :) 13. haftaya kadar geçmişti sanırım. Doktorum açsan yiyeceksin ama ev yapımı şeyler ye, karbonhidratın yanında mutlaka protein grubu tüket demişti. O da fazla rahattı bence. Çünkü onun dediği gibi yaptım baktım yine de hızlı kilo alıyorum, kendi bildiğime döndüm. Sonra da doktordan aferin aldım. Yani biraz kendini tutmaya çalış, tutamazsan sağlıklı şeylerden proteinle birlikte yemeye gayret et. Kolaylıklar.

Valla ben de öyleydim ama 12. Haftadan sonra normale döndüm biraz şuan o kadar acıkmıyorum ama iştahım yerinde tabi yesem yerim ama kendimi tutabiliyorum ilk 12. Haftada kendimi tutamıyodum yemezsem elim ayağım titriyodu belki senin de normale döner😊 bi de doktor fırça attı akşam 8 den sonra bişey yemicen dedi çok acıkıyosan yoğurt ye dedi🙄
Yememek çok zor ya 13 haftalığım bende hala aynı sürüyor inşallah geçer benim de bir süre sonra

Bende de öyle olmuştu. 7. haftalık hamileydim, yarım tencere makarna yanında köfte yiyip 2 saat sonra tost mu yesem diyordum. Ama ağlaya ağlaya kendimi tuttum :) 13. haftaya kadar geçmişti sanırım. Doktorum açsan yiyeceksin ama ev yapımı şeyler ye, karbonhidratın yanında mutlaka protein grubu tüket demişti. O da fazla rahattı bence. Çünkü onun dediği gibi yaptım baktım yine de hızlı kilo alıyorum, kendi bildiğime döndüm. Sonra da doktordan6 aferin aldım. Yani biraz kendini tutmaya çalış, tutamazsan sağlıklı şeylerden proteinle birlikte yemeye gayret et. Kolaylıklar.
Yemezsem açlık kusturuyor illa yemem gerekiyor en azından sağlıklı şeyler tüketmem lazım teşekkür ederim

Back
X