Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Nezaketçim ben de merak ediyorum bana da gönderir misin resmini :) seni arkadaş olarak ekledim benim resimlerime de sen bakarsın albümüm var henüz ameliyat olmadım tabi..

Nezaketcim yandan çok düzgün olmuş önden burun ucunda işlem istiyomuş sanırım o da yapılmış yeni halini önden tam göremedim haliyle çiçeği burnunda çok şiş belli oluyo çok güzel olacak maşallah burun ucun kabuklu tatlım ben oraya teramiycin sürmüştüm o da kabugu kaldırmıştı dikişlere degmeden kalınca sürmüstüm sende dene istersen hmn düzelir. İlerleyen günlerde albümede ekle merak edenler var masaj vermiştir dr onuda yap kemerli yerin otursun orası biraz şiş

Gelmedi cnm bekliyorum

Nezaketçim ben de merak ediyorum bana da gönderir misin resmini :) seni arkadaş olarak ekledim benim resimlerime de sen bakarsın albümüm var henüz ameliyat olmadım tabi..

Evet canim masaj verdi yapmaya calisiyorum dediğin kremmi onuda alayim bugun deniz susyu spreyini aldim onu kullaniyorum

Evet krem cnm benim albüme dikkat edersen hiç kabuk yoktu ilk günlerden itibaren sürdüm ben antibiotili çok iyi oluyo kabuguda yumusatiyo yüzünü yıkadıkça düşer

Evet hic morlugum olmadi cok şükür suan bitek dikis yeri var orasida iyilesseydi bi an once gerci erken daha bugun 10. Gunum yarin dedigin kremide surerim

Ameliyattan önceki fotografimida gondermistim benim burun kanatlarim daraltildi gözle burun arasindaki cukurluk dolduruldu icerdeki burun kemigim egriydi hafif o duzeltildi kemer biraz vardi o torpulendi burun ucum kalindi o inceltildi aslinda baya islem olmus

resım paylaşıcakmısınız

Burun kanadinda iz göremedim anlayamadım benim nefes problemim vardı sol tamamen kapalıydı burnumu kırdılar düzeltmek için ikimizde baya işlem görmüşüz şuan burun sırtım indi ucu şiş hala ve sinir bozucu 6.cı aya kadar ucuda iner böyle gözüme batmaz sanırım

İnşallah canim genelde herkeste oluyor o 6 ayla 1 sene arasinda tamamen oturur iyilesir diyorlar burun kanadinda iz olmazki zaten ne izi olucak iceriden yaptilar bütün islemi ya birde burun ameliyati olan arkadaslarimla konusuyorum onlar 20 gun alcida kalmis yoksa burun kemiginde egrilik faalan olabiliyormus tekrar ameliyata yol aciyormus 10 gun alcida kalmasi sagliklimi sence

Yeterli bende deforme yok benim burun kanatlarım yanlardan yapıldı genişti gözüken yerden. Ayrıca 20 gün alçida kalsam bunalima girerdim kesin. Süslende anlbüme resim koy kizlar merak etti biraz uzaktan çekersin bendekiler çok yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…