Merhaba bende yaptıracağım da bir değişiklik var mı kime yaptırdınızBen de beyazlatma yaptırdım şu an soyulma aşamasındayım ama sanki hiçbir değişiklik yokalttan gelen yeni deri eskisiyle aynı..
yaptıran arkadaşlar varsa ben de bir kaç bilgi istiyorum. Bu durum Normal mi yoksa bende mi işe yaramadı
Hanımlar labioplasti öncesi bendede vardı koyu bir görüntü küçük de olsa bı umutla krem araştırmasına girdim işe yaramazsa ameliyat sonrası açtırma yaptırırım diye düşündüm sonunda bir tanesinin olumlu yorumlarina bakarak aldım 20 günden sonra bende baya bir açılma oldu tam sonuç için iki kutu onerdiler ama amaliyat olunca ikinciyi erteledim tam açılma için tekrar almayı düşünürken dikiş izi için şu anda kullandığım jelinde renk açıcı özelliği varmış buda iyi geldi şimdi bende koyu bir görüntü yok bende işe yaramadı diyen yorumlarda var ama bende yaradı düzenli ve özenli kullandım reklam düşüncesi olusmasin diye isimlerini yazmadımİyice araştırmalısınız. Size tavsiyem bir dermatoloğa danışın. Lazerle beyazlatma bazı cilt tiplerine uygun değil. Benim cildimi yaktılar ve daha beter oldu. Gerçi yanıklar sonradan geçti ama hiç bir faydası da olmadı lazerin.
İsmini bana özelden yazar mısınız rica etsem ?Hanımlar labioplasti öncesi bendede vardı koyu bir görüntü küçük de olsa bı umutla krem araştırmasına girdim işe yaramazsa ameliyat sonrası açtırma yaptırırım diye düşündüm sonunda bir tanesinin olumlu yorumlarina bakarak aldım 20 günden sonra bende baya bir açılma oldu tam sonuç için iki kutu onerdiler ama amaliyat olunca ikinciyi erteledim tam açılma için tekrar almayı düşünürken dikiş izi için şu anda kullandığım jelinde renk açıcı özelliği varmış buda iyi geldi şimdi bende koyu bir görüntü yok bende işe yaramadı diyen yorumlarda var ama bende yaradı düzenli ve özenli kullandım reklam düşüncesi olusmasin diye isimlerini yazmadım
Ben 3 seans yaptırdım . Hiçbir işe yaramadı , tek değilsinizBen de beyazlatma yaptırdım şu an soyulma aşamasındayım ama sanki hiçbir değişiklik yokalttan gelen yeni deri eskisiyle aynı..
yaptıran arkadaşlar varsa ben de bir kaç bilgi istiyorum. Bu durum Normal mi yoksa bende mi işe yaramadı
O kadar içimde birikmiş ki bu konu arkadaşlar son olarak şunu eklemek istiyorum yani bu işlemlerde öyle 1-2 seansta bir şey beklemeyin. Ben 20 yaşındayım bunun için gerçekten para biriktirip bir umutla gittim. Eğer gerçekten maddi imkanınız bunu karşılayabilecekse daha uzun vadede sonuç alabilirsiniz belki. olabilir bilmiyorum çünkü o kadar uzun gitmedim. 2. Seansta da hiç bi etki göremeyince maalesef bıraktım. Ve bu iki seans bana 3500 gibi bir fiyata mal oldu o yüzden daha fazlasına devam edemezdim. Tek çözümü sanırım takmamayı öğrenmek ya da bu işler için zengin olmak :')Bu arada verdiğim krem ölçüleri birebir doktorun verdiği miktarlar. Sanırım hepsini tamamen karıştırmayı uygun görmedi ki böyle bi ölçek verdi. Bu karışım bana 3 gün gidiyor. Sonra tekrar aynı ölçülerle hazırlıyorum.
Merhaba özelden hangi krem nedir yazar mısınızHanımlar labioplasti öncesi bendede vardı koyu bir görüntü küçük de olsa bı umutla krem araştırmasına girdim işe yaramazsa ameliyat sonrası açtırma yaptırırım diye düşündüm sonunda bir tanesinin olumlu yorumlarina bakarak aldım 20 günden sonra bende baya bir açılma oldu tam sonuç için iki kutu onerdiler ama amaliyat olunca ikinciyi erteledim tam açılma için tekrar almayı düşünürken dikiş izi için şu anda kullandığım jelinde renk açıcı özelliği varmış buda iyi geldi şimdi bende koyu bir görüntü yok bende işe yaramadı diyen yorumlarda var ama bende yaradı düzenli ve özenli kullandım reklam düşüncesi olusmasin diye isimlerini yazmadım
Merhaba. Fiyat nedir? Buradan yazamazsanız özelden yazar mısınızarkadaşlar merhaba, lazerle genital bölge beyazlatma yaptırmak istiyorum. Dr. Ayşe barutçudan fiyat bilgisi aldım ve gayet uygun bir fiyat. Ama doktor hakkında hiç bir bilgim yok. Bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acaba. Güvenilir bir yer ise ve memnun kaldıysanız direkt orada yaptırmak istiyorum.
Merhaba bende yaptırmıştım alttan ilk soyulan deri pembemsi oluyor sonra aynı ton siyah gibi duruyor düzenli verilen kremleri kullanırsanız eski haline dönüyor bende yaptırmıştım benim tecrübem varBen de beyazlatma yaptırdım şu an soyulma aşamasındayım ama sanki hiçbir değişiklik yokalttan gelen yeni deri eskisiyle aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?