herşey gönlünüze göre olsun inşallahBakalim hayırlısı umarim son ankara maceramiz olur :)
Teşekkür ederim canm inşallah seninde güzel sonuclar alirsin. Rabbim dileyen isteyen hakeden herkese hayırlısıyla tattdirsin bu duyguyugüzel haberlerimizi alalimmm
Insallah canimmherşey gönlünüze göre olsun inşallah
Herşey gönlünüzce olsun inşallahInsaallahh canım bende haftaya başlarım nasip olursa
MerhabaMerhaba herkese. Bu Perşembe gününe bahçeci den prof.dr berfu demir e ilk randevumuzu aldik bakalım. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hiçbir fikrim yok aylar süren araştırmalarım sonucu buraya karar verdik gerisi takdir i ilahi. Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin. Benim gibi bu sürece yeni başlayan yada başlamış kimler var yorumlarınıza düşüncelerinize tecrubelerinize ve duaniza çok ihtiyacım var . İlk tüp bebek deneyimimiz olucak inşallah hayırlı haberler alırız
Eşimin sperm sayısı az ve aynı zamanda genetik kromozom bozukluğu varMerhaba
Sizin problem ne idi? Ben de Berfu Hoca'yı düşünüyorum.
Merhaba hoca muayene etti mi yoksa direkt kan mı verdiniz?Sonuç ne kadar sürede çıktı bir de iğnelere hemen başlattı mı hoca?Şuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae
İgnelere baslayacagin gün ve sonraki kontrollerin hepsinde önce kan sonra da ultrasona alıyor ona göre iğne veriyor değiştiriyor yada çoğaltıyor doz ayarliyor. 1 saatte çıkıyor kan sonuclari. Biz temmuz da geldik. Bu ay ki adetimle beraber de iğneye başladık canım bu hafta bitiyor iğne.Merhaba hoca muayene etti mi yoksa direkt kan mı verdiniz?Sonuç ne kadar sürede çıktı bir de iğnelere hemen başlattı mı hoca?
Anladım süper ben hala regl olmayı bekliyorum olur olmaz gideceğim bakalım ben nasıl başlayacağımİgnelere baslayacagin gün ve sonraki kontrollerin hepsinde önce kan sonra da ultrasona alıyor ona göre iğne veriyor değiştiriyor yada çoğaltıyor doz ayarliyor. 1 saatte çıkıyor kan sonuclari. Biz temmuz da geldik. Bu ay ki adetimle beraber de iğneye başladık canım bu hafta bitiyor iğne.
Bir ay rahim dinlendirme + Embriyo genetik incelemeye yollanacak nasipse birbucuk ay sonra transferim olacak inşallah
Allah tez vakitte guzel sonuçlarını duymayi nasip eder insallah :)) peki bisi sorabilir miyim rahim dinlendirme dedigi ne oluyor tam olarak 4 defa tup bebek yaptim inanir msn su saydiklarinin 10 da 1 i yapilmadi cok sevindm ilgili bir doktor sanirimİgnelere baslayacagin gün ve sonraki kontrollerin hepsinde önce kan sonra da ultrasona alıyor ona göre iğne veriyor değiştiriyor yada çoğaltıyor doz ayarliyor. 1 saatte çıkıyor kan sonuclari. Biz temmuz da geldik. Bu ay ki adetimle beraber de iğneye başladık canım bu hafta bitiyor iğne.
Bir ay rahim dinlendirme + Embriyo genetik incelemeye yollanacak nasipse birbucuk ay sonra transferim olacak inşallah
İnsallaahhhAnladım süper ben hala regl olmayı bekliyorum olur olmaz gideceğim bakalım ben nasıl başlayacağımPeş peşe oluyoruz tedaviyi hepimizi güzel haberler alalım inşallah
Amiin hepimize de inşallahAllah tez vakitte guzel sonuçlarını duymayi nasip eder insallah :)) peki bisi sorabilir miyim rahim dinlendirme dedigi ne oluyor tam olarak 4 defa tup bebek yaptim inanir msn su saydiklarinin 10 da 1 i yapilmadi cok sevindm ilgili bir doktor sanirim
Aminnn insallahhhh gercketen dua ediyorum tez vakitte hepimizin kucaklari hayirli evlatlarla dolsun :)) özel muayene de bi doktor gercekten para icin yapanlarin yatacak yeri yokAmiin hepimize de inşallahnerde yaptirmistin canım daha öncekileri. Rahim dinlendirme şu kullanılan ignelerden vs rahim duvarında incelme olmuşsa gebelik tutma şansı azalıyor tutsa bile düşük riski çok oluyormuş. Bu yüzden yumurta toplandıktan sonra eğer gerek varsa rahim dinlendirme yapılıyor yani transferi 1-2 ay sonra yapıyorlar bu sırada rahim kendini topluyor. Bu konuda insanların zaaflarını kullanarak daha fazla para koparmaya çalışan işi ticarete döken çok oluyor maalesef çünkü insanların zayıf noktası kim ne dese yapacak varını yoğunu harcayacak durumda oluyoruz Allah iyilerle karşılaştırsın kucagimizi boş koymasin inşallah. 4 te olsa 10 da olsa umudunu yitirme inşallah birgün hepimiz anne olacağız savaşmaya devam
İstediğin zaman aklına ne takılırsa sorabilirsin zor bir süreçten geciyoruz ağır bi imtihan sonuçta birbirimize destek olup yardımcı olabilirsek ne mutlu. Bu 10 günlük iğne kullanımdaki gittiğin her kontroldeki kan alımı ücrete dahil canım muaynler de dahil zaten. Ekstra bir kan kontrolü yada test isterse onu başka bir yerde yaptırabilirsin.Aminnn insallahhhh gercketen dua ediyorum tez vakitte hepimizin kucaklari hayirli evlatlarla dolsun :)) özel muayene de bi doktor gercekten para icin yapanlarin yatacak yeri yokseni de darlamak istemiyorum sürekli soru sorarak ama demustin ya her seferinde kan tahlili yapiliyor ultrasona giriliyor diye bunlara her seferinde ucret oduyor muyuz yoksa tedavi ucretinin icinde mi
Coookk tesekkur ederim :)İstediğin zaman aklına ne takılırsa sorabilirsin zor bir süreçten geciyoruz ağır bi imtihan sonuçta birbirimize destek olup yardımcı olabilirsek ne mutlu. Bu 10 günlük iğne kullanımdaki gittiğin her kontroldeki kan alımı ücrete dahil canım muaynler de dahil zaten. Ekstra bir kan kontrolü yada test isterse onu başka bir yerde yaptırabilirsin.
Rahim dinlenirken embriyolar da dondurulmuş oluyor yani embriyo dondurma ücreti o canm oda ücretli maalesefC
Coookk tesekkur ederim :)insallahhh hepimizin guzel haberlerini buradan okuruz :) rahim dinlendirme de ucret aliniyo diye okudum bi yerde oyle bisi var mi peki
AleykumselamSelamlar :)
Ben de kasım adeti ile tedaviye başlayacağım. Heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum sanki
Aleykumselambende dün başladım şükür. Hiç korkmayın Rabbim nasip eder insaallahh
Hadi hayırlısıSelamlar :)
Ben de kasım adeti ile tedaviye başlayacağım. Heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?