dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Merhaba
Sizin problem ne idi? Ben de Berfu Hoca'yı düşünüyorum.

Şuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae
Merhaba hoca muayene etti mi yoksa direkt kan mı verdiniz?Sonuç ne kadar sürede çıktı bir de iğnelere hemen başlattı mı hoca?

Merhaba hoca muayene etti mi yoksa direkt kan mı verdiniz?Sonuç ne kadar sürede çıktı bir de iğnelere hemen başlattı mı hoca?
İgnelere baslayacagin gün ve sonraki kontrollerin hepsinde önce kan sonra da ultrasona alıyor ona göre iğne veriyor değiştiriyor yada çoğaltıyor doz ayarliyor. 1 saatte çıkıyor kan sonuclari. Biz temmuz da geldik. Bu ay ki adetimle beraber de iğneye başladık canım bu hafta bitiyor iğne.
Bir ay rahim dinlendirme + Embriyo genetik incelemeye yollanacak nasipse birbucuk ay sonra transferim olacak inşallah

Anladım süper ben hala regl olmayı bekliyorum olur olmaz gideceğim bakalım ben nasıl başlayacağım Peş peşe oluyoruz tedaviyi hepimizi güzel haberler alalım inşallah

Allah tez vakitte guzel sonuçlarını duymayi nasip eder insallah :)) peki bisi sorabilir miyim rahim dinlendirme dedigi ne oluyor tam olarak 4 defa tup bebek yaptim inanir msn su saydiklarinin 10 da 1 i yapilmadi cok sevindm ilgili bir doktor sanirim

Anladım süper ben hala regl olmayı bekliyorum olur olmaz gideceğim bakalım ben nasıl başlayacağım Peş peşe oluyoruz tedaviyi hepimizi güzel haberler alalım inşallah
İnsallaahhh sıkıntılar çekiyoruz ama inşallah bebeğimizi kucagimiza aldığımız zaman herşeye değecek

Amiin hepimize de inşallah nerde yaptirmistin canım daha öncekileri. Rahim dinlendirme şu kullanılan ignelerden vs rahim duvarında incelme olmuşsa gebelik tutma şansı azalıyor tutsa bile düşük riski çok oluyormuş. Bu yüzden yumurta toplandıktan sonra eğer gerek varsa rahim dinlendirme yapılıyor yani transferi 1-2 ay sonra yapıyorlar bu sırada rahim kendini topluyor. Bu konuda insanların zaaflarını kullanarak daha fazla para koparmaya çalışan işi ticarete döken çok oluyor maalesef çünkü insanların zayıf noktası kim ne dese yapacak varını yoğunu harcayacak durumda oluyoruz Allah iyilerle karşılaştırsın kucagimizi boş koymasin inşallah. 4 te olsa 10 da olsa umudunu yitirme inşallah birgün hepimiz anne olacağız savaşmaya devam

Aminnn insallahhhh gercketen dua ediyorum tez vakitte hepimizin kucaklari hayirli evlatlarla dolsun :)) özel muayene de bi doktor gercekten para icin yapanlarin yatacak yeri yok seni de darlamak istemiyorum sürekli soru sorarak ama demustin ya her seferinde kan tahlili yapiliyor ultrasona giriliyor diye bunlara her seferinde ucret oduyor muyuz yoksa tedavi ucretinin icinde mi

İstediğin zaman aklına ne takılırsa sorabilirsin zor bir süreçten geciyoruz ağır bi imtihan sonuçta birbirimize destek olup yardımcı olabilirsek ne mutlu. Bu 10 günlük iğne kullanımdaki gittiğin her kontroldeki kan alımı ücrete dahil canım muaynler de dahil zaten. Ekstra bir kan kontrolü yada test isterse onu başka bir yerde yaptırabilirsin.

C
Coookk tesekkur ederim :)insallahhh hepimizin guzel haberlerini buradan okuruz :) rahim dinlendirme de ucret aliniyo diye okudum bi yerde oyle bisi var mi peki

C

Coookk tesekkur ederim :)insallahhh hepimizin guzel haberlerini buradan okuruz :) rahim dinlendirme de ucret aliniyo diye okudum bi yerde oyle bisi var mi peki
Rahim dinlenirken embriyolar da dondurulmuş oluyor yani embriyo dondurma ücreti o canm oda ücretli maalesef

Kizlaaarr Bugün 23 tane yumurtam toplanmış. Çok şükür eşimden de yeterli sayıda sperm bulunmuş mikroteseye gerek kalmadi. Promenk fayda etmiş sanirim. Korktugumuza ugratmadi rabbim şükürler olsun. Anesteziden uyanınca bi yarım saat kadar hıçkıra hıçkıra ağlamam dışında bi sorun olmadı çok sıkmışim kendimi galiba . Rabbim cabalarimizin karşılığını alabilmeyi nasıp etsin hepimize inşallah güzel olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…