dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Cook şükür. Masaalllahhhh. Cok sevindim senin adına canım gelişmelerden haberdar et

Ay kıyamam duygular bu ara coşuyor hepimizde Haberler güzel inşallah sonu da aynı şekilde güzel olacak

Ay bu arada toplana sonrası merkez nasıl?İlgililer mi?Bir de şeyi merak ediyorum iğneler için yeterli bilgilendirmeyi vs yapıyorlar mı?

Ay bu arada toplana sonrası merkez nasıl?İlgililer mi?Bir de şeyi merak ediyorum iğneler için yeterli bilgilendirmeyi vs yapıyorlar mı?
Merkez ilgi alaka olarak çok iyi doktorundan hemşiresi ne herkes güler yüzlü motive edici hepsi destek oluyor. İğneyi denilk iğneyi uygulamalı gösteriyor sonrakileri de detaylı anlatıyor o konuda sıkıntı cekmezsin merak etme.

Canim aradılar mi kaçı döllenmiş

Canim cok sevindim senin adina cok şükür. Masaallah insaallah benim eşimde de çıkar hic umudum yok ama Rabbim insaallah ol der
Benimde hiç umudum yoktu ama nasip olacaksa olur inşallah yüreğini ferah tut vitamin ilaç vs bisey kullandimi eşin

Benimde hiç umudum yoktu ama nasip olacaksa olur inşallah yüreğini ferah tut vitamin ilaç vs bisey kullandimi eşin
Insaallah canım. Şuan sadece e vitamini aliyor bide keciboynuzu pekmezi içiyor. Doktor vitamin vermedi simdiye kadar o kadar çok kullandı ki hic faydasını görmedik. Rabbim insaallah hayrlisyla nasip eder

Kızar iğneler ne kadar tuttu?Verilecek iğne ve sayıya gçre değişir biliyorum ama ortalama ne kadar olur merak ettim Bir de eczanelerle pazarlık yapın diyenler çok olmuş merkezin çevresindekilerden mi aldınız?

Kızar iğneler ne kadar tuttu?Verilecek iğne ve sayıya gçre değişir biliyorum ama ortalama ne kadar olur merak ettim Bir de eczanelerle pazarlık yapın diyenler çok olmuş merkezin çevresindekilerden mi aldınız?
Benim 3000 lira tuttu şuan a kadar. Biz çok araştırdık her aczane farklı fiyat veriyor depo çıkışlı aynı fiyatlı veren tek eczane merkezin orda caddede gümüş eczanesi var. Çok iyi bir 50 li yaşlarda amca var çok ilgili hiç zorlamadan geliş fiyatını veriyor. Çok araştırdık en düşük fiyat orda hem merkeze yakın olması da iyi çünkü iğneleri alıp merkeze tekrar gitmek gerekiyor

Insaallah canım. Şuan sadece e vitamini aliyor bide keciboynuzu pekmezi içiyor. Doktor vitamin vermedi simdiye kadar o kadar çok kullandı ki hic faydasını görmedik. Rabbim insaallah hayrlisyla nasip eder
Rabbim umudunuzu boşa çıkarmasın evlat sahibi olabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Moralinizi yüksek tutun

Hımm tamam biliyorum o eczaneyi aklımda olsun mutlaka teşekkür ederim

Merhabalar. Bende nasipse önümüzdeki hafta berfu hanımda başlayacağım tedavime. eczanenin yeri tam nerede acaba? birde aranızda era yaptıran var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…