Cook şükür. Masaalllahhhh. Cok sevindim senin adına canım gelişmelerden haberdar etKizlaaarr Bugün 23 tane yumurtam toplanmış. Çok şükür eşimden de yeterli sayıda sperm bulunmuş mikroteseye gerek kalmadi.Promenk fayda etmiş sanirim. Korktugumuza ugratmadi rabbim şükürler olsun. Anesteziden uyanınca bi yarım saat kadar hıçkıra hıçkıra ağlamam dışında bi sorun olmadı çok sıkmışim kendimi galiba . Rabbim cabalarimizin karşılığını alabilmeyi nasıp etsin hepimize inşallah güzel olsun hersey
Sağolasın teşekkür ederim canım. Tamam sende haber verCook şükür. Masaalllahhhh. Cok sevindim senin adına canım gelişmelerden haberdar et
Insaallah canimSağolasın teşekkür ederim canım. Tamam sende haber ver
Merhaba,bende de heyecan korku umut her şey varSelamlar :)
Ben de kasım adeti ile tedaviye başlayacağım. Heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum sanki
Ay kıyamam duygular bu ara coşuyor hepimizdeKizlaaarr Bugün 23 tane yumurtam toplanmış. Çok şükür eşimden de yeterli sayıda sperm bulunmuş mikroteseye gerek kalmadi.Promenk fayda etmiş sanirim. Korktugumuza ugratmadi rabbim şükürler olsun. Anesteziden uyanınca bi yarım saat kadar hıçkıra hıçkıra ağlamam dışında bi sorun olmadı çok sıkmışim kendimi galiba . Rabbim cabalarimizin karşılığını alabilmeyi nasıp etsin hepimize inşallah güzel olsun hersey
Ay bu arada toplana sonrası merkez nasıl?İlgililer mi?Bir de şeyi merak ediyorum iğneler için yeterli bilgilendirmeyi vs yapıyorlar mı?Kizlaaarr Bugün 23 tane yumurtam toplanmış. Çok şükür eşimden de yeterli sayıda sperm bulunmuş mikroteseye gerek kalmadi.Promenk fayda etmiş sanirim. Korktugumuza ugratmadi rabbim şükürler olsun. Anesteziden uyanınca bi yarım saat kadar hıçkıra hıçkıra ağlamam dışında bi sorun olmadı çok sıkmışim kendimi galiba . Rabbim cabalarimizin karşılığını alabilmeyi nasıp etsin hepimize inşallah güzel olsun hersey
Merkez ilgi alaka olarak çok iyi doktorundan hemşiresi ne herkes güler yüzlü motive edici hepsi destek oluyor. İğneyi denilk iğneyi uygulamalı gösteriyor sonrakileri de detaylı anlatıyor o konuda sıkıntı cekmezsin merak etme.Ay bu arada toplana sonrası merkez nasıl?İlgililer mi?Bir de şeyi merak ediyorum iğneler için yeterli bilgilendirmeyi vs yapıyorlar mı?
Canim aradılar mi kaçı döllenmişMerkez ilgi alaka olarak çok iyi doktorundan hemşiresi ne herkes güler yüzlü motive edici hepsi destek oluyor. İğneyi denilk iğneyi uygulamalı gösteriyor sonrakileri de detaylı anlatıyor o konuda sıkıntı cekmezsin merak etme.
Aradılar canm 23 yumurtadan 19 u olgunmus 14 tanesi döllenmiş. Eşimin 2-3 tane hareketli spermi çıkmışCanim aradılar mi kaçı döllenmiş
Canim cok sevindim senin adina cok şükür. Masaallah insaallah benim eşimde de çıkar hic umudum yok ama Rabbim insaallah ol derAradılar canm 23 yumurtadan 19 u olgunmus 14 tanesi döllenmiş. Eşimin 2-3 tane hareketli spermi çıkmış
Olumsuz düşünmeyin elimizde sadece umut var hayırlısıysa olsun inşallahCanim cok sevindim senin adina cok şükür. Masaallah insaallah benim eşimde de çıkar hic umudum yok ama Rabbim insaallah ol der
Insaallahh cümlemiz için sadece ben degil Rabbim dileyen herkese nasip etsin insaallahhOlumsuz düşünmeyin elimizde sadece umut var hayırlısıysa olsun inşallah
Benimde hiç umudum yoktu ama nasip olacaksa olur inşallah yüreğini ferah tutCanim cok sevindim senin adina cok şükür. Masaallah insaallah benim eşimde de çıkar hic umudum yok ama Rabbim insaallah ol der
Insaallah canım. Şuan sadece e vitamini aliyor bide keciboynuzu pekmezi içiyor. Doktor vitamin vermedi simdiye kadar o kadar çok kullandı ki hic faydasını görmedik. Rabbim insaallah hayrlisyla nasip ederBenimde hiç umudum yoktu ama nasip olacaksa olur inşallah yüreğini ferah tutvitamin ilaç vs bisey kullandimi eşin
Benim 3000 lira tuttu şuan a kadar. Biz çok araştırdık her aczane farklı fiyat veriyor depo çıkışlı aynı fiyatlı veren tek eczane merkezin orda caddede gümüş eczanesi var. Çok iyi bir 50 li yaşlarda amca var çok ilgili hiç zorlamadan geliş fiyatını veriyor. Çok araştırdık en düşük fiyat orda hem merkeze yakın olması da iyi çünkü iğneleri alıp merkeze tekrar gitmek gerekiyorKızar iğneler ne kadar tuttu?Verilecek iğne ve sayıya gçre değişir biliyorum ama ortalama ne kadar olur merak ettimBir de eczanelerle pazarlık yapın diyenler çok olmuş merkezin çevresindekilerden mi aldınız?
Rabbim umudunuzu boşa çıkarmasın evlat sahibi olabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Insaallah canım. Şuan sadece e vitamini aliyor bide keciboynuzu pekmezi içiyor. Doktor vitamin vermedi simdiye kadar o kadar çok kullandı ki hic faydasını görmedik. Rabbim insaallah hayrlisyla nasip eder
Insaallahh hayrlisiyla hepimize nasip etsin insaallahhRabbim umudunuzu boşa çıkarmasın evlat sahibi olabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Moralinizi yüksek tutun
Hımm tamam biliyorum o eczaneyi aklımda olsun mutlaka teşekkür ederimBenim 3000 lira tuttu şuan a kadar. Biz çok araştırdık her aczane farklı fiyat veriyor depo çıkışlı aynı fiyatlı veren tek eczane merkezin orda caddede gümüş eczanesi var. Çok iyi bir 50 li yaşlarda amca var çok ilgili hiç zorlamadan geliş fiyatını veriyor. Çok araştırdık en düşük fiyat orda hem merkeze yakın olması da iyi çünkü iğneleri alıp merkeze tekrar gitmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?