Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

çok sağolun teşekkür ederim inşallah günler geçtikçe heyecanım artıyor evet alçı çıkıcak seninde belkide karşılaşırız hastanede kimbilir

kızlar aranızda gözlük kullananlarınız var mıydı? Ameliyat sonrası en az 2 ay gözlük kullanamama gibi bir durum var gibi bişeyler okudum internette...Daimi gözlük kullanan biri olarak bu biraz sıkıntı tabi benim için. Lens kullanabilirim umarım.10 yıldır gözlük kullanan biri olarak 1 kere bile lens denemedim...

Bir de bana anestezi için bir tarih verdiler ameliyat içinde 3 gün sonrasında bir tarih. Gitmeden önce bir kayıt yaptırmamız gerekiyor mu?. Verilen o anestezi muayenesi tarihine rasgele mi gidiyoruz. Bilge Hoca ile yüzyüze hic görüşmedim. Anestezi muaynesine gittiğimiz gün kendisi ile görüşüyor muyuz?

Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Sevgiler...

ben bilge beye sormadan söyledi 3 ay gözlük takmayacaksın burnunu koruyacaksın diye. bence siz şimdiden lenslere alışın diğer sorunuzun cvbını bilmiyorum benimde 1inde anestezi 3ünde amaliyat

Bugün bilgetürk beye amaliyat olmuş bir bayanla görüştüm 3 ay önce amaliyat olmuş burnu cok cok guzel olmuştu cok beğendim amaliyat sürecini anlatti cok rahatladım dogrusu

Bugün bilgetürk beye amaliyat olmuş bir bayanla görüştüm 3 ay önce amaliyat olmuş burnu cok cok guzel olmuştu cok beğendim amaliyat sürecini anlatti cok rahatladım dogrusu

gerçekten mi? ilk 2-3 gün cok zor geciyor deniyor hep. Bende ole düşünüyorum? neler solediki size? benimde sizden 1 gün sonra ameliyatım..

gerçekten mi? ilk 2-3 gün cok zor geciyor deniyor hep. Bende ole düşünüyorum? neler solediki size? benimde sizden 1 gün sonra ameliyatım..

Cok beyaz tenliydi 1ay falan mor gezmiş ama değmiş dogrusu önceki resimlerine baktım inanılmaz degistirmis yeni burun kendisini
Genel olarak forumda yazılanları söyledi ama cok ağrı olmamış B'en burnumu kapatıp prova yapıyorum cok zor geliyo dedim oda prova yapmış ama provadakinden cok daha kolay nefes alınıyormuş şimdiki durumunu sordum kesinlikle nefes sorunu yaşamıyormuş seklini B'en zaten cok beğendim cok dogaldi açıkcası görünce rahatladım inşallah bizim ameliyatta başarılı gecer

İnşallah cnm. Herkesin istediği gibi olur inşallah.. Ben nefesimi ağzımdan alayım burnu iptal ediyim diye uğrastım. Ama 1 dkdan fazla olmuyor ya:) Benim de ucu düşük top gibi sivri.. ole eğrilik ya da kemer yok ama.. uzun duruyor gülünce özellikle...doktora da daha muayene olmadım. maille ve telefonla konustumm.. sadece ucunamı yoksa tümünemi müadhele edeceğini muayene edince net olarak karar verceğini söledi kendisi.... muayene için ayrı bir randevumu alıyormuyuz ki bilemedim yarın bi aricam polikliniği.

Sıcaklar da allah yardımcımız olsun ya...bakalım nasıl katlancazz....sonuclar güzel olsunda inşallahh....Benimde anestezi 1 inde:)

ayın 1inde muhtemelen sabah 8 gibi hastanede olurum sizde orda olursanız görüşürüz inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Tatlım ameliyatına az kalmış! heyecan doruktadır eminim :) Güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler...

Tatlım ameliyatına az kalmış! heyecan doruktadır eminim :) Güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler...

Evet cnm. Az kaldı. Heyecan var tabi yok değil. Ama ameliyattan çok, sonrasından korkuyorum:) Beğencekmiyim korkusu zaten herkes gibi bendede en başta cnm. Sonrasında ağrı, sızı ve tabiki de nefes alma problemi özellikle korkutuyor. Bunun dısında gözlük kullanıyorum. 3 ay lens kullanmakta çok zor geliyor. Hiç lens kullanmayan ve alerjik bir göze sahip biri olarak..

İnşallah güzel geçer maztemezelcim. Çok teşekkür ederim. Sonrasında elbette burdan inşallah güzel geçer ve burdan güzel şeyler paylaşırım.

bende çok korkuyorum kızlar yakın tarihlerde gelenler ekleyin beni 09,07,2013 ameliyat günüm tanışırız hem orda çok az kaldı olmama merak edenler eklesin beni ammeliyat sonrası fotolar koyucam

Forumdaki bütün yazıları okudum ve resmen kafamda soru işareti kalmadı. Amaliyat oncesi 25 yazi olayini siir paylasilan yere siirler yazarak cozup resimlere bakma sansi buldum Resim ekleyen arkadaşların fotoları bence cok cok guzel ve cesaret veriyor. Forumun her sayfasında yazısı olan iyi kalpli matmazelle cok teşekkürler. Bende burdan amaliyatbolmayi düşünen arkadaslara yardımcı olmak adına her günümü burdan paylaşacağım. Aynı dönemlerde amaliyat olacağım arkadaslarım bodrum90 ve zactubi ile hastanede tanışmayı umuyorum B'en hazırım.

Yarın sabah erkenden anestezi icin hastanede olucam. Yarın ne yapmam gerektiğini sormayacağım zira önceki sayfalarda yazılmış bende not defterime kaydettim:)))

Canım tüm dualarım seninle umarım herşey çok güzel geçer karşılaşırız inşalah adım nesrin bende çok heyecanlıyım Allah yardım etsin bize :)

hn1986, bodrum90 ve zactubi sizlere şimdiden geçmiş olsun diyeyim, ameliyat sonrası inşallah hepinizin gönlündeki gibi güzel ve sağlıklı burnuşları olur :) korkulacak bir şey yok. ben doktoruma o kadar kuvvetli güveniyordum ki ya kötü olursa diye zerre kadar şüphe, korku duymadım. artık nasıl gözüm kararmışsa :)) çok şükür doktorum beni yanıltmadı. Geçen hafta cuma günü zümre başkanı öğretmenlerin toplantısı vardı bir okula gittik. orada yanıma oturan bir bayan arkadaşla tanıştım ve benim yüzüme bakarak "maşallah ya ne kadar kusursuz bir burnun var rabbim ne güzel yaratmış" dedi :) ben tabi o an çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü. hem de estetik olduğumu bilmeyen bir insandan böyle güzel övgüler duymak beni çok mutlu etti. doktoruma olan şükranım daha da arttı. sonra bir an içim cız etti. aslında rabbimin bana yakıştırdığı burun bu değildi ben onu beğenmeyip bir kuluna değiştirttim. bazen bu konu içimi acıtıyor ama o'nun hoşgörüsüne ve merhametine sığınıyorum. çünkü ben 28 yaşına kadar aynalara küs, kendinden nefret eden, çirkin bir insan gibi hissediyordum kendimi. ama şimdi çok şükür kendime olan saygım ve sevgim çok daha arttı. her girdiğim ortamda kendimden emin ve cesaretli oluyorum. aslında bu ameliyatlar sadece fiziksel değil, ruhsal yönden de çok olumlu düzelmeleri sağlıyor. dilerim sizler de benim yaşadığımın çok çok daha güzelini yaşarsınız. Allah yardımcınız olsun, şansınız yaver gitsin arkadaşlar...

Çok teşekür ederim matmazel sağolasın iyi dileklerin için inan kafamda doktorla ilgili hiç bir karışıklık yok fotoları gördükten snra :) benimde gözüm bu konuda karardı yıllar önce burnumu düşüp kırmıştım çok güzel bir burna sahiptim ama Allahımın takdiri olucakla ölüceğin önüne geçemesdim inan bende Seni gördüğümde aynı düşünce geçti aklımdan çok doğal gayet ve güzel göründüğünü söyliyenleri de duyunca çok sevindim senin adına :) içime su serpildi inan bende küçüklüğümden beri aynalara küsüm kendime güvenimi sarsıyorum Rabbimin takdiri bende dua edip merhametine sığınıyorum affetsin bende cesaretimi toplamak istiyorum aynaya baktiğimda güzel bir yüzle kendimi mutlu hisetmek istiyorum sevdiğimle foto çekinirken huzursuz olmak istemiyorum seneye evliliğim var hoş bir gelin olmak istiyorum :) umarım herşey gönlümüzce güzel olur öbür ameliyat olucak arkadaşlarada şans dileyip ve dua ediyorum Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…