- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.981
kızlar aranızda gözlük kullananlarınız var mıydı? Ameliyat sonrası en az 2 ay gözlük kullanamama gibi bir durum var gibi bişeyler okudum internette...Daimi gözlük kullanan biri olarak bu biraz sıkıntı tabi benim için. Lens kullanabilirim umarım.10 yıldır gözlük kullanan biri olarak 1 kere bile lens denemedim...
Bir de bana anestezi için bir tarih verdiler ameliyat içinde 3 gün sonrasında bir tarih. Gitmeden önce bir kayıt yaptırmamız gerekiyor mu?. Verilen o anestezi muayenesi tarihine rasgele mi gidiyoruz. Bilge Hoca ile yüzyüze hic görüşmedim. Anestezi muaynesine gittiğimiz gün kendisi ile görüşüyor muyuz?
Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Sevgiler...
ben ücreti sormayı unuttum nekadar ödeniyo amaliyat parası soran varmı acaba?
forumda okuduğuma göre 786 gibi yanılmıyosam yakın tarihte olan arkadsalardan bu miktarı yatıran var. Umarım boyledir.
Bugün bilgetürk beye amaliyat olmuş bir bayanla görüştüm 3 ay önce amaliyat olmuş burnu cok cok guzel olmuştu cok beğendim amaliyat sürecini anlatti cok rahatladım dogrusu
gerçekten mi? ilk 2-3 gün cok zor geciyor deniyor hep. Bende ole düşünüyorum? neler solediki size? benimde sizden 1 gün sonra ameliyatım..
Cok beyaz tenliydi 1ay falan mor gezmiş ama değmiş dogrusu önceki resimlerine baktım inanılmaz degistirmis yeni burun kendisini
Genel olarak forumda yazılanları söyledi ama cok ağrı olmamış B'en burnumu kapatıp prova yapıyorum cok zor geliyo dedim oda prova yapmış ama provadakinden cok daha kolay nefes alınıyormuş şimdiki durumunu sordum kesinlikle nefes sorunu yaşamıyormuş seklini B'en zaten cok beğendim cok dogaldi açıkcası görünce rahatladım inşallah bizim ameliyatta başarılı gecer
İnşallah cnm. Herkesin istediği gibi olur inşallah.. Ben nefesimi ağzımdan alayım burnu iptal ediyim diye uğrastım. Ama 1 dkdan fazla olmuyor ya:) Benim de ucu düşük top gibi sivri.. ole eğrilik ya da kemer yok ama.. uzun duruyor gülünce özellikle...doktora da daha muayene olmadım. maille ve telefonla konustumm.. sadece ucunamı yoksa tümünemi müadhele edeceğini muayene edince net olarak karar verceğini söledi kendisi.... muayene için ayrı bir randevumu alıyormuyuz ki bilemedim yarın bi aricam polikliniği.
Sıcaklar da allah yardımcımız olsun ya...bakalım nasıl katlancazz....sonuclar güzel olsunda inşallahh....Benimde anestezi 1 inde:)
İnşallah cnm. Herkesin istediği gibi olur inşallah.. Ben nefesimi ağzımdan alayım burnu iptal ediyim diye uğrastım. Ama 1 dkdan fazla olmuyor ya:) Benim de ucu düşük top gibi sivri.. ole eğrilik ya da kemer yok ama.. uzun duruyor gülünce özellikle...doktora da daha muayene olmadım. maille ve telefonla konustumm.. sadece ucunamı yoksa tümünemi müadhele edeceğini muayene edince net olarak karar verceğini söledi kendisi.... muayene için ayrı bir randevumu alıyormuyuz ki bilemedim yarın bi aricam polikliniği.
Sıcaklar da allah yardımcımız olsun ya...bakalım nasıl katlancazz....sonuclar güzel olsunda inşallahh....Benimde anestezi 1 inde:)
Tatlım ameliyatına az kalmış!heyecan doruktadır eminim :) Güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?