- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.021
Herkesemi bilmiyorum Çarşamba kontrolum var öğrenir yazarım.756 mi cok iyi ama venim saglik sigortam hic birseyim yok bendemi aynisini oderim yoksa farklimi olur ve memnunmusun gercei cok erken bi cvp vermen icin :) insallah diledigin gibi bi burun olur seninkide
Wallah arkadaslar ben kac gundur bilge beyi ariyorum.ama.malesef cvp vermiyor asistanlarmi herneyse onlar aciyor kimle gormek istemisin felan neyse sonra bagliyoryz diyorlar bi 10 dkk bekletip sonra yuzume kapatiyorlar acaba benim teldemi sorun var dusuncesine takilip arkadasima aratim o sorsun fiyati ve diyer bilgileri ama aynisini ona yapti ustelik 1 2 kere aramadim herneyse aklimda gidip gorusmek vardi gun almak icin ama bu kadar dusuncesiz bi doktorlar goruscemide hic sanmiyorum bikere aradigimda asistani bi beyfendidi nee kimlee yarin ara yariiin bagirark konustu sanki dag basinda ariyoruz :)
Canim cook tsk ederim msj icin ben ama geri atamadim neden bilmiyorum ama bende normalde elazigda olucaktim ama iyi bi doktor bulamadim dr bilge gozum carpti oylesine yorumlari bakim dedim sansa malatyadaymis e malatya ve elazigda yakin zaten birbirine ve baya iyi yorumlar okudum sevindim buna arastirmaya baslim felan derken asistanlari sagolsunlar beni sogutular :) ama gercekten bana cok guzel bi iyilik yaptin canim allah razi olsun
Bide cnm senin resimler varmi yani burun yandan ve onden cekilmis
Canim cook tsk ederim msj icin ben ama geri atamadim neden bilmiyorum ama bende normalde elazigda olucaktim ama iyi bi doktor bulamadim dr bilge gozum carpti oylesine yorumlari bakim dedim sansa malatyadaymis e malatya ve elazigda yakin zaten birbirine ve baya iyi yorumlar okudum sevindim buna arastirmaya baslim felan derken asistanlari sagolsunlar beni sogutular :) ama gercekten bana cok guzel bi iyilik yaptin canim allah razi olsun
Gordum canim cok guzel insallah isteyen herkeze nasip olur
elazığ da hangi doktoru düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?