Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Wallah arkadaslar ben kac gundur bilge beyi ariyorum.ama.malesef cvp vermiyor asistanlarmi herneyse onlar aciyor kimle gormek istemisin felan neyse sonra bagliyoryz diyorlar bi 10 dkk bekletip sonra yuzume kapatiyorlar acaba benim teldemi sorun var dusuncesine takilip arkadasima aratim o sorsun fiyati ve diyer bilgileri ama aynisini ona yapti ustelik 1 2 kere aramadim herneyse aklimda gidip gorusmek vardi gun almak icin ama bu kadar dusuncesiz bi doktorlar goruscemide hic sanmiyorum bikere aradigimda asistani bi beyfendidi nee kimlee yarin ara yariiin bagirark konustu sanki dag basinda ariyoruz :)

Son düzenleme:

canım benim ya sana gösterilen muamele çok çirkin olmuş gerçekten çok üzüldüm. ben daha önce de yazmıştım bilge hocanın asistanlarında iş yok diye. tabi bazıları istisna. aslında görüşmek için randevu alacağını söyleseydin bilge hocayla konuşmana bile gerek kalmadan randevu ayarlıyorlar. ama istersen ben sana özelden numarasını göndereyim. doktorumuz kesinlikle düşüncesiz bir insan değil. maalesef tıp merkezindeki çalışanlar klasik devlet hastanesi standartlarındalar. ama ben ameliyat olduğum günden, hastaneden ayrılacağım son güne kadar doktorumdan ve hemşirelerden hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım.

Wallah canim 2 gundur baya uzuldum nie boyle davrandilar diye hani ne kadar aradiysam aciyorlar ozelikle bi beyfendi baya kabaydi konusucani pek bilmiyor insanlarla canim egerki ona ait bi numara verebilirsen gercekten cok sevinirim hastaneyi artik ariyasimda gelmiyor zaten

Canim cook tsk ederim msj icin ben ama geri atamadim neden bilmiyorum ama bende normalde elazigda olucaktim ama iyi bi doktor bulamadim dr bilge gozum carpti oylesine yorumlari bakim dedim sansa malatyadaymis e malatya ve elazigda yakin zaten birbirine ve baya iyi yorumlar okudum sevindim buna arastirmaya baslim felan derken asistanlari sagolsunlar beni sogutular :) ama gercekten bana cok guzel bi iyilik yaptin canim allah razi olsun

rica ederim canım sen doktoru ara bir de bu yaptıklarını anlat lütfen. benimde bilge beyle tanışmamız kadınlar kulübü sayesinde olmuştu sağ olsun arkadaşlarımın yardımları sayesinde kendisine ulaşıp ameliyat olmuştum. iyi ki de olmuşum diyorum. canım darısı sana olsun Allah pişman etmesin

:)) ben soylerim zaten kendisine ama insallah bana en uygun en kisa bi tarih veriri cunku tr yasamiyorum malesef o yuzden bu 2 ay benin tek sansim

elazığ da hangi doktoru düşünüyorsunuz

Ya 2 tane buldum ama onlardada cok.kararsix kaldim zaten yaptigi burunlarida gormedim ama bazi arkadaslar yapma pisman olanlar var yano hic ii yorum duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…