- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.941
evet bantlardanda kurtuldumameliyat öncesi ve sonrası çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum
eski halimden eser kalmadı yeni fotolarımı ekledim yorumlarınızı bekliyorumm
bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
Şaka maka bitti ya ama hiç geçmeyecek sandım günleraynen darısı başına canım :) inşallah sende rahat bir şekilde atlatırsın herşey istediğin gibi olur
Cnm naptn nasl oldun ya ben çok cesaretsizm bi turlu olamadm nefes alma sorunun duzeldmi.?
çok iyiyim canım 47.gün oldu şimdilik hiç bir problemim yok nefesde gayet iyi alıyorum :) niye cesaretsizsin korku mu var biraz :)
kızlar bilge hoca rapor veriyor mu. veriyorsa kaç günlük bir rapor veriyor... yıllık izimi alıp ameliyat olsam eğer kendisi de rapor yazıyorsa yıllık izin ve rapor ikisi de birden boşa gider. zaten 23 günlük bi yıllık iznim var. önce ameliyat olup bilge beyin vereceği raporu kullanmak rapor bitimindede okula yıllık izin dilekcemi vermek istiyorum ki en azından 30-40 günlük bi iyileşme zamanım olsun...Sizler nasıl yaptınız...sömestr ve yaz tatili olmayan arkadaslar?
canım rapor konusunda istediğin kadar alabiliyorsun ben hafta sonu işten çıktım , p.tesi işlemler yapıldı salı da ameliyat olmuştum ve 20 gün rapor aldım hiç izin kullanmadım yani çok şükür ters bir durum olmadı ama isteseydim bitince bir 20 gün daha yazabileceğini söylemişti ..
separes, cnm cok cok tesekkur ederim..inan bu soyledigin rapor mevzusu beni nasıl rahatlattı anlatamam... çok çok teşekkür ederim cnmm, hızır gibi yetiştin..
ahahahaha ewt haklısınnn matmazelll bu hiç aklıma gelmemiştikızcağızı sen korkutmuş olabilir misin acaba??? o kadar veryansın ettin ki burada!şaka bir yana canım şuanda hiç bir probleminin olmadığına sevindim. ee ne demişler sabrın sonu selamettir. şuan ki şeklinden memnun musun peki?
ahahahaha ewt haklısınnn matmazelll bu hiç aklıma gelmemiştineysekii artık o günler geride kaldı yaa atlattım :) şuan ki şeklindende memnunum eskisine göre kat be kat güzel
yazında ameliyat ediyo bilge hoca ama izine çıkmadan randevu al konuş inanki korkuların geçecek korkun ağrıdansa ağrı sıfır 4 ay önce bilge beye ameliyat oldum çok memnunum :90:
kizlar ben bugun agustosa randevu aldim ama bilge beyin saglik problemi nedeniyle ameliyat yapip yapmayacagi belli deil dediler:44: ic hattan ulastim direk bilge beye ulasabilcegim bi numara varsa ozelden yazarmisiniz:26:
kizlar ben bugun agustosa randevu aldim ama bilge beyin saglik problemi nedeniyle ameliyat yapip yapmayacagi belli deil dediler:44: ic hattan ulastim direk bilge beye ulasabilcegim bi numara varsa ozelden yazarmisiniz:26:
nasıl randevu alabilirz bilge beye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?