Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

evet bantlardanda kurtuldum ameliyat öncesi ve sonrası çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum
eski halimden eser kalmadı yeni fotolarımı ekledim yorumlarınızı bekliyorumm

Çok geçmiş olsun arkadaşım, bende 2 ay içerisinde kararlıyım ameliyat olmaya fakat henüz araştırma aşamasındayım. Bu paylaşım platformunda henüz yeni olduğum için fotolarrınızı göremiyorum Sen ve diğer estetik ameliyat olupta fotosu bulunan arkadaşlar beni ekleyebilmeleri mümkün mü? Fotolarınız bana doktor seçimi aşamamda çok yardımcı olucak.. Yardımcı olursanız çok sevinirim

bende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu

Benim ameliyatımı Bahadır Baykal yaptı canm ve alaha şükür en ufak bir sorun yaşamadım hem öncesinde ben de çok korkuyordum ama internettn uzun uzun araştırdım ve şimdi çok mutluyum. İyi ki yaptırmışım diyorum. sonrasnda ufak tefek ağrılar oluyor ama kısa sürede düzeliyor.

Son düzenleme:
çok iyiyim canım 47.gün oldu şimdilik hiç bir problemim yok nefesde gayet iyi alıyorum :) niye cesaretsizsin korku mu var biraz :)

kızcağızı sen korkutmuş olabilir misin acaba??? o kadar veryansın ettin ki burada! şaka bir yana canım şuanda hiç bir probleminin olmadığına sevindim. ee ne demişler sabrın sonu selamettir. şuan ki şeklinden memnun musun peki?

kızlar bilge hoca rapor veriyor mu. veriyorsa kaç günlük bir rapor veriyor... yıllık izimi alıp ameliyat olsam eğer kendisi de rapor yazıyorsa yıllık izin ve rapor ikisi de birden boşa gider. zaten 23 günlük bi yıllık iznim var. önce ameliyat olup bilge beyin vereceği raporu kullanmak rapor bitimindede okula yıllık izin dilekcemi vermek istiyorum ki en azından 30-40 günlük bi iyileşme zamanım olsun...Sizler nasıl yaptınız...sömestr ve yaz tatili olmayan arkadaslar?

canım rapor konusunda istediğin kadar alabiliyorsun ben hafta sonu işten çıktım , p.tesi işlemler yapıldı salı da ameliyat olmuştum ve 20 gün rapor aldım hiç izin kullanmadım yani çok şükür ters bir durum olmadı ama isteseydim bitince bir 20 gün daha yazabileceğini söylemişti ..

separes, cnm cok cok tesekkur ederim..inan bu soyledigin rapor mevzusu beni nasıl rahatlattı anlatamam... çok çok teşekkür ederim cnmm, hızır gibi yetiştin..

ahahahaha ewt haklısınnn matmazelll bu hiç aklıma gelmemişti neysekii artık o günler geride kaldı yaa atlattım :) şuan ki şeklindende memnunum eskisine göre kat be kat güzel

yazında ameliyat ediyo bilge hoca ama izine çıkmadan randevu al konuş inanki korkuların geçecek korkun ağrıdansa ağrı sıfır 4 ay önce bilge beye ameliyat oldum çok memnunum :90:

ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı yayınlarmısınız lütfen bende düşünüyorum da çok merak ediyorum son halinizi

kizlar ben bugun agustosa randevu aldim ama bilge beyin saglik problemi nedeniyle ameliyat yapip yapmayacagi belli deil dediler:44: ic hattan ulastim direk bilge beye ulasabilcegim bi numara varsa ozelden yazarmisiniz:26:

kizlar ben bugun agustosa randevu aldim ama bilge beyin saglik problemi nedeniyle ameliyat yapip yapmayacagi belli deil dediler:44: ic hattan ulastim direk bilge beye ulasabilcegim bi numara varsa ozelden yazarmisiniz:26:

canım her kafadan bir ses çıkıyor sen bilge hocanın asistanlarına bile güvenme kendin git bizzat konuş derim. çünkü ben orada muayene için sıra beklerken burnu bayağı kemerli aşağı sarkan bir kız geldi ve asistanına benim burnum hem şekil olarak sorunlu hem de nefes almada sıkıntı çekiyorum acaba ben de ameliyat olabilir miyim diye sordu. asistanı da hiç Bilge hocaya sormadan, danışmadan sen KBB uzmanına git burada sadece estetik yapılıyor nefes alma sorunu çözülmüyor felan diye saçmaladı. kızcağız da öyle üzüldü çıktı gitti. aslında ben müdahale etmek istedim ama asistanları çok problemliydi bana da pürüz çıkarsınlar istemedim. bazen çok yoğun kalabalık olunca asistanlar böyle gelenleri doktor görmeden gönderiyorlar. (belki şimdi başkaları gelmiştir yaklaşık üç sene öncesinden bahsediyorum) hal bu ki ben ameliyat olduktan sonra odamda tanıştığım diğer burun ameliyatı olan arkadaşların arasında, aslında şekli çok problemli olmayan ufak tefek sorunları olan ama asıl amacı nefes problemini çözmek ve ameliyat olmuşken şeklini de düzelteyim diye düşünen bir sürü kişiyle karşılaştım. ve onların da nefes problemi çözüldü, şekli düzeltildi. yani Bilge bey bu kızcağızı bir kez görseydi kesinlikle ama kesinlikle ameliyat ederdi. çünkü bariz büyük ve şekilsiz bir burnu vardı. sen de imkanın varsa Bilge beyin yanına gidip muayene ol. bakalım sana ne diyecek. tabi eğer burun şeklinde bir problem yoksa yapmayabilir...

özel mesaj atma hakkım olmadığı için atamıyorum cnm. Fakat bende temmuzun ilk haftası inş olcam. Bilge beyle telefonda konustum. Temmuz ortası gibi izne cıkacağını solemişti bana. Ona göre sekreterlikten gün almamı istemişti. Mail aracılığı ile de ulaşabilirsin kendisi mailime cevap vermişti..üniversitenin sayfasından bulabilirsin mailini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…