- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.961
canım her kafadan bir ses çıkıyor sen bilge hocanın asistanlarına bile güvenme kendin git bizzat konuş derim. çünkü ben orada muayene için sıra beklerken burnu bayağı kemerli aşağı sarkan bir kız geldi ve asistanına benim burnum hem şekil olarak sorunlu hem de nefes almada sıkıntı çekiyorum acaba ben de ameliyat olabilir miyim diye sordu. asistanı da hiç Bilge hocaya sormadan, danışmadan sen KBB uzmanına git burada sadece estetik yapılıyor nefes alma sorunu çözülmüyor felan diye saçmaladı. kızcağız da öyle üzüldü çıktı gitti. aslında ben müdahale etmek istedim ama asistanları çok problemliydi bana da pürüz çıkarsınlar istemedim. bazen çok yoğun kalabalık olunca asistanlar böyle gelenleri doktor görmeden gönderiyorlar. (belki şimdi başkaları gelmiştir yaklaşık üç sene öncesinden bahsediyorum) hal bu ki ben ameliyat olduktan sonra odamda tanıştığım diğer burun ameliyatı olan arkadaşların arasında, aslında şekli çok problemli olmayan ufak tefek sorunları olan ama asıl amacı nefes problemini çözmek ve ameliyat olmuşken şeklini de düzelteyim diye düşünen bir sürü kişiyle karşılaştım. ve onların da nefes problemi çözüldü, şekli düzeltildi. yani Bilge bey bu kızcağızı bir kez görseydi kesinlikle ama kesinlikle ameliyat ederdi. çünkü bariz büyük ve şekilsiz bir burnu vardı. sen de imkanın varsa Bilge beyin yanına gidip muayene ol. bakalım sana ne diyecek. tabi eğer burun şeklinde bir problem yoksa yapmayabilir...
özel mesaj atma hakkım olmadığı için atamıyorum cnm. Fakat bende temmuzun ilk haftası inş olcam. Bilge beyle telefonda konustum. Temmuz ortası gibi izne cıkacağını solemişti bana. Ona göre sekreterlikten gün almamı istemişti. Mail aracılığı ile de ulaşabilirsin kendisi mailime cevap vermişti..üniversitenin sayfasından bulabilirsin mailini..
Bu arada ellerine sağlık Bilge beyin tbrk ediyorum Özelde ki plastik cerrahdan daha başarılı ve zarif sonuçlar cıkarmış ortaya..
kızlar bende ayın 8 inde temmuzda randevum var burun ameliyatı olucam ama hiç yapanların fotosunu görmedim
Ben de bilge beye ameliyat olan biri olarak konuşuyorum.ameliyatımın üzerinden tam 1,5 yıl geçti.hala ilk günkü gibi çok memnunum.doğal,kibar ve hafif kalkık bir burnum var.matmazele katılıyorum doğallıktan yanaysanız bilge bey bir numara.ama yüz ifadenizin değişmesini istiyorsanız yapmacık burun yapan doktorlara gidin derim.ben bilge beyin başarısını inkar edemem.gerçekten çok başarılı.bakmak isteyenler albümüme girip fotolara bakabilirler.özel albüm.
Teşekkür ederim matmazel eklediğin için ama fotolarını göremedim halaçok heyecanlıyım az kaldı dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Sizede simdiden gecmis olsun B'en sizden önce amaliyat olcam ve inanılmaz heyecanlıyım siz neden BİLGE beyi seçtiniz? Bana Malatya'da 1numara Türkiye'de 5. Sırada dediler bakalım nasıl olcak B'en açıkcası sıcaktan korkuyorum ama sormayida unuttum yaz yada kıs farkedermi diye ama çalıştığım icin en uygun yazın olabilirim
Malatyada 1 numara Türkiyede 5. sırada olduğunu kim söyledi çok merak ettim? Hangi istatistik verilere göre böyle bir sıralama yapılmış acaba? :) yazın ameliyat olmanız kışa göre daha zor geçer ama sonuçta bu sıkıntıyı en fazla 2-3 gün çekeceksiniz. ben kışın ameliyat oldum alçıdan ve tamponlardan dolayı nefes alamamak çok zor oluyor, yazın sıcakta tabi biraz daha bunaltıcı olur. bir de kışın iyileşme süreci daha hızlı oluyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. tabi ki sizin için en uygunu yazınsa bu kararınızdan vazgeçmeyin. öyle çok da göz korkutacak bir ameliyat değil. bir iki hafta sabır o kadar. umarım sonucu iyi olur. ha bir de yazın güneş daha etkili olduğu için yüzüne ve özellikle de burun çevresine en az 50 faktör güneş koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim. ameliyattan sonra cilt hassaslaştığı için geri dönüşü olmayan güneş lekeleri kalabiliyor. bilginiz olsun...
Kızlar bende çok heyecanlıyım ayın 09,07,2013 malatyada bilge beye ameliyat olucam burnumda kırık şiş ve et var hepsi düzeltilicek nasıl olucağı konusunda hiç bir fikrim yok umarım doğal bir burnum olur tek dileğim bana şans dileyin ..:)
:)))) BİLGE beye amaliyat olan bı hasta söylemişti insan inanmak istediği seye inanırmış bende inanmak istedim ama benim korkularım azaldı ne olacaksa olur 1 haftada nefessiz kalmaya dayanacağız artık B'en forumdaki yazıları okuyorum 40.sayfadayim:) Cvp icin TSK ederim
Matmazell sizede gercekten tesekkur ederim forumun en basından beri tecrubelerinizi sabırla yazmışsınız
Kızlar bende çok heyecanlıyım ayın 09,07,2013 malatyada bilge beye ameliyat olucam burnumda kırık şiş ve et var hepsi düzeltilicek nasıl olucağı konusunda hiç bir fikrim yok umarım doğal bir burnum olur tek dileğim bana şans dileyin ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?