Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canim ben 2 sene once muayene olmustum hatta yatis bile verilmisti ama ameliyatimin onceki gunu stresten burnum baya bi kanamisti mecbur ertelendi,hayatimda baya degisiklikler oldugu icin simdi olmaya karar verdim,dedigin gibi asistanlar beni red etmisti bende fotodan tanidigim bilge beyi gorunce yolda gorup yanina gidince bana gun verirmisiniz dedim saolsun koluma girip asistana goturmustu beni en iyisi cepten ulasayim

tesekkur ederim canim matmazel numarayi yollamis saolsun yarin ariyacagim bakalim

Bilge beye direk ulaşabileceğim bir numara bana da verirmisiniz arkadaşlar ? Aslında benim burnum doğal bir burun ben olabildiğince küçük ve hafif kavisli istiyorum nefes alma ve horlama sorunumda mevcut ama şekline daha çok önem veriyorum özgüven açısından bilmiyorum Bilge bey sanırım daha önce böyle kuçuk ve kavisli bir burun yapmamış kararıma saygı gösterip yapabilirmi diye aklıma takıldı kendisini arayıp bi görüşmek istiyorum.. Yaparsa büyük bi devrim olacak kücük burun isteyen arkadaşlarım için inşallah yapar :)

Bu arada ellerine sağlık Bilge beyin tbrk ediyorum Özelde ki plastik cerrahdan daha başarılı ve zarif sonuçlar cıkarmış ortaya..

Bu arada ellerine sağlık Bilge beyin tbrk ediyorum Özelde ki plastik cerrahdan daha başarılı ve zarif sonuçlar cıkarmış ortaya..

canım benim önemli olan bir doktorun özel hastanede çalışması değil o alanda elde ettiği başarısıdır. ki zaten Doç.Dr. Bilge Türk Bilen Turgut özal üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı.

kızlar bende ayın 8 inde temmuzda randevum var burun ameliyatı olucam ama hiç yapanların fotosunu görmedim

Teklifini kabul ettim tatlım resimlerimi görebilirsin. Sen de mi Bilge Beye ameliyat olacaksın? Günü de çok az kalmış şimdiden geçmiş olsun diyeyim inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Allah pişman etmesin...

Bende 3 temmuzda BİLGE beye amaliyat olcam bu Sitesi'de yeni farkettim inşallah hayırlısı olur

Teşekkür ederim matmazel eklediğin için ama fotolarını göremedim hala çok heyecanlıyım az kaldı dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim matmazel eklediğin için ama fotolarını göremedim hala çok heyecanlıyım az kaldı dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Sizede simdiden gecmis olsun B'en sizden önce amaliyat olcam ve inanılmaz heyecanlıyım siz neden BİLGE beyi seçtiniz? Bana Malatya'da 1numara Türkiye'de 5. Sırada dediler bakalım nasıl olcak B'en açıkcası sıcaktan korkuyorum ama sormayida unuttum yaz yada kıs farkedermi diye ama çalıştığım icin en uygun yazın olabilirim

geri sayım başladı:)) Son 13 gün:)) vakit yaklaştıkca streste artıyormus. İnşallah istediğimiz gibi olur hepimizin..

Malatyada 1 numara Türkiyede 5. sırada olduğunu kim söyledi çok merak ettim? Hangi istatistik verilere göre böyle bir sıralama yapılmış acaba? :) yazın ameliyat olmanız kışa göre daha zor geçer ama sonuçta bu sıkıntıyı en fazla 2-3 gün çekeceksiniz. ben kışın ameliyat oldum alçıdan ve tamponlardan dolayı nefes alamamak çok zor oluyor, yazın sıcakta tabi biraz daha bunaltıcı olur. bir de kışın iyileşme süreci daha hızlı oluyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum. tabi ki sizin için en uygunu yazınsa bu kararınızdan vazgeçmeyin. öyle çok da göz korkutacak bir ameliyat değil. bir iki hafta sabır o kadar. umarım sonucu iyi olur. ha bir de yazın güneş daha etkili olduğu için yüzüne ve özellikle de burun çevresine en az 50 faktör güneş koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim. ameliyattan sonra cilt hassaslaştığı için geri dönüşü olmayan güneş lekeleri kalabiliyor. bilginiz olsun...

:)))) BİLGE beye amaliyat olan bı hasta söylemişti insan inanmak istediği seye inanırmış bende inanmak istedim ama benim korkularım azaldı ne olacaksa olur 1 haftada nefessiz kalmaya dayanacağız artık B'en forumdaki yazıları okuyorum 40.sayfadayim:) Cvp icin TSK ederim

Kızlar bende çok heyecanlıyım ayın 09,07,2013 malatyada bilge beye ameliyat olucam burnumda kırık şiş ve et var hepsi düzeltilicek nasıl olucağı konusunda hiç bir fikrim yok umarım doğal bir burnum olur tek dileğim bana şans dileyin ..:)

Sizede şimdiden geçmiş olsun benim alçı çıkarken siz amaliyat olacaksınız galiba inşallah hersey yolunda giderde kurtuluruz bu stresten.

Matmazell sizede gercekten tesekkur ederim forumun en basından beri tecrubelerinizi sabırla yazmışsınız

rica ederim canım benim için bir zevktir burada sizlerle iletişim kurmak. kadınlar kulübü her alanda aklına gelemeyecek kadar çok farklı konularda sayfa bulunduruyor. yani 25 mesajı doldurmak için sadece burada kalma. diğer sayfalara da bak eminim çok işine yarayacak bir sürü şey bulacaksın ve çok kısa zamanda 25 mesajı doldurursun :)

canım inşallah ameliyattan sonra sağlıklı bir buruna kavuşursun. şekil olarak da doğal istiyorsun zaten bilge bey sen istesen de doğal olmayan bir burun kimseye yapmaz. sağlıkla kurtul inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…