Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

zactubi canımcım ne yaptın ameliyat oldun mu? merak ettim seni...

bende çok korkuyorum kızlar yakın tarihlerde gelenler ekleyin beni 09,07,2013 ameliyat günüm tanışırız hem orda çok az kaldı olmama merak edenler eklesin beni ammeliyat sonrası fotolar koyucam

bodrum90 sanırım üç gün önce ameliyat oldun inşallah problemsiz bir şekilde atlatmışsındır canım. şuanki durumun nasıl? bizi merakta bırakmayın kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz...

hn1986 ne yaptın fıstığım gördün mü daha çok evrim geçirecek olan burnuşunun ilk halini ?

hn1986 ne yaptın fıstığım gördün mü daha çok evrim geçirecek olan burnuşunun ilk halini ?

Matmazell cok tesekkur ediyorum düşündüğün icin B'en foruma salı gunünden beri giremiyorum salı ateslendim acilde serum taktilar sıcaktan bunaldım galiba bilge beyde oyle dedi salı tanpon değişince köyüme gittim buz gibiydi köy iyi geldi internet olmadıgı icin yazamadim simdide acele yazıyorum bugun TANPONLARDAN ve alçıdan kurtuldum burnum biraz şişti oyüzden tam neye benzediğini anlayamadım döndüğümde detaylariyla yazacağım. Zactubide bugun kurtuldu TANPONLARDAN oda cok iyi bodrum90 da 2gun önce amaliyat oldu biraz zorlanıyordu nefes konusunda. Çarşamba kontrolum var fırsat bulunca yine yazarım

Arkadaslar peki bilge hoca tasarim yapiotmu vrya brnim gibi malatyada kalmiyanlara sorim muayene ve ameliyat bi gunde yapma ihtimali varmi malum bide yabancisi oldugum icin surekli biri goturup getirmesi gerekiyor beni kimseyede yuk olmak istekedigim icin soruyorum

oy canım benim ya kıyamam sana! çok geçmiş olsun... köye gitmekle çok iyi etmişsin. keşke imkanınız olsaydı da kışın ameliyat olsaydınız. ben yarıyıl tatilinde olmuştum. bakıyorum da diğer arkadaşlarla da irtibattasın canım ya helal olsun sana süpersin ne deyim :) Allah acil şifalar versin...

canım Bilge hoca diğer estetik cerrahlar gibi bilgisayarda fotoşopla fotoğraf üzerinde oynama yaparak tasarım yapmıyor. bana ameliyattan önce çekindiğim burun resimlerimin üzerinde kalemle çizerek az çok nasıl bir şekil olabileceğini göstermişti. ha bir de daha önce benim burnuma benzeyen kişilerin fotoları varsa onların öncesi ve sonrası hallerini gösterip az çok bir fikir sağlamama yardımcı olmuştu. çünkü herkesin ameliyat sonrası oluşacak burun şekli önceki haliyle bağlantılı olarak değişkenlik gösteriyor. istersen yanına beğendiğin bir kaç resim al onu da göster. ben bir çok ameliyat öncesi ve sonrası resimleri çıkarıp yanımda götürmüştüm. ama öncesi kendi burnuna benzeyecek resim olmalı. en azından doktora nasıl bir şey istediğini ve sonucunda da en fazla nasıl bir burun yapısına sahip olabileceğini bu şekilde görmüş olursun.

muayene ile ameliyat aynı gün olmuyor. en fazla ameliyat tarihinden bir gün öncesi muayene olursun tahlil ve tetkikler yapılır istersen o gece sana oda ayarlayabilirlerse hastanede kalıp ertesi sabahı da ameliyata girebilirsin. ama doktora görünmeden ameliyat randevusu aldığında yine ameliyattan bir gün önce doktora göründüğünde senin ameliyat için uygun olamayacağını söyleyebilir. çünkü herkesi ameliyata almıyorlar. bazen de bilge hoca ameliyata onay veriyor ama bu sefer de anestezi uzmanı onaylamıyor. soğuk algınlığı ya da başka bir sağlık sıkıntısı varsa ameliyat ertelenebilir. bunları göze alarak hastaneye gitmeni öneririm. tabi ki tavsiyem ameliyat günü almadan önce günübirlik Malatya'ya gidip Bilge hocayla görüşüp onayını alman ve tabi ki seni tatmin edecek şekilde bir sonuç sağlarsanız ameliyat için gün alman en mantıklısıdır.

Cnm cok guzdl soylemisin wallah hemde ii bi fikir oldu gidip gelmeyi tercih etmiyorum acikcasi en iyi bi gun hastanede kalip ertesi gun ameliyat olmayi bi saglik sorunum yok cnm cok sukur tek iste burnum kirik oldugu icin bi sorun cikicani snamiyorum nefes almamda iyi tabi bazen kirik yer sizliyor ama napalim :) kismet artik

evet canım pek takılamadım bu dönem çok yoğun geçtiiyi sayılırım canım sen nasılsın peki?kızlara çok yardımcı olmuşsun canım ya ben uzun süredir yoktum ya pek fransız kaldım...

iyim çok şükür canım. yaz tatilindeyiz ramazan olduğu için evde pinekliyoruz :) evde yapacak bişey bulamayınca kk ya dadanıyorum iyi oluyor benim için de :) sevgiler...

bugün sargılarımda çıktı ama hala çok büyük burnum moralim biraz bozuldu ucu top gibi inşallah iner masajda vermedi 2 hafta sonra yine kontrole gidicem. bide sol burnumun ucunun içinde kocaman bi şişlik var kıkırdakmış galiba büyük oranda geçer geçmezse 1 yıl sonra bakarız dedi hoca. hayırlısı artık

canım benim ya korkma inşallah geçen bir şişliktir. şuanda çok ödemlerin vardır o yüzden büyük görünüyor burnun. zamanla ödemlerin indikçe gerçek şekli ortaya çıkacak. bilge bey herkese şişlik geçmezse bir yıl sonra bakarız diyor zaten. sen üzülme inşallah bir kaç aya fındık gibi bir burnuşun olur. bizimle şu anki burnuşunun resmini paylaşır mısın? sevgiler...

sevgili matmazell moralim hala bozuk bişey sormak istiyorum burnun 15. günüyle 40. günü arasında boyut farkı oluyomu yani benim burnum uzun inceydi şimdi tombul gören şiş diyo ama nerden bileyim şiş oldugunu yandan düzgün duruyo önden göz altım çökmüş duruyo resmen kanatları daraltıcaktı hoca kanatlarıdamı şiş bilemedim. bilge hocada çok konuşmadığı için bişey demedi şiş tabi dedi. cevabını bekliyorum inşallah kısa sürede iner şişlikler

önümüzdeki hafta resim paylaşacağım hala eve dönmediğim için sürekli internete giremiyorum. çarşamba iş başı inşallah hüsrana uğramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…