- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.041
Evet cnm. Az kaldı. Heyecan var tabi yok değil. Ama ameliyattan çok, sonrasından korkuyorum:) Beğencekmiyim korkusu zaten herkes gibi bendede en başta cnm. Sonrasında ağrı, sızı ve tabiki de nefes alma problemi özellikle korkutuyor. Bunun dısında gözlük kullanıyorum. 3 ay lens kullanmakta çok zor geliyor. Hiç lens kullanmayan ve alerjik bir göze sahip biri olarak..
İnşallah güzel geçer maztemezelcim. Çok teşekkür ederim. Sonrasında elbette burdan inşallah güzel geçer ve burdan güzel şeyler paylaşırım.
bende çok korkuyorum kızlar yakın tarihlerde gelenler ekleyin beni 09,07,2013 ameliyat günüm tanışırız hem orda çok az kaldı olmama merak edenler eklesin beni ammeliyat sonrası fotolar koyucam
Hastaneden taburcu olurken BİLGE beyin asistanı 6 Temmuz sabah 09:00 ile 10:00 arasi burda ol bez tamponlarını alacağız demişti bende 09:00 da gittim belki bugun BİLGE beyi görürüm dıyordum fakat yine asistanı ilgilendi benimle adınıda bilmiyorum ama herzaman basımda o asistan oldu saolsun. 10:45 gibi geldi tamponlarımi makasla kesip kazak söker gibi çekti hiç acı hissetmedim tamponların gitmesiyle burnumdan içeri bı hava akisi olduki sevinçten aglayacaktim. Şimdide cok rahat nefes alabiliyorum inşallah tıkanmaz. Bugünude atlattım cok şükür bı sonraki randevu 10 Temmuz Çarşamba BİLGE hocayla görüşecekmişim ve alcım değişecekmiş burnumun neye benzediginide göreceğim galiba.
hn1986 ne yaptın fıstığım gördün mü daha çok evrim geçirecek olan burnuşunun ilk halini ?
Cnm cvp bekliyorum unutma olurmu lutfen
Matmazell cok tesekkur ediyorum düşündüğün icin B'en foruma salı gunünden beri giremiyorum salı ateslendim acilde serum taktilar sıcaktan bunaldım galiba bilge beyde oyle dedi salı tanpon değişince köyüme gittim buz gibiydi köy iyi geldi internet olmadıgı icin yazamadim simdide acele yazıyorum bugun TANPONLARDAN ve alçıdan kurtuldum burnum biraz şişti oyüzden tam neye benzediğini anlayamadım döndüğümde detaylariyla yazacağım. Zactubide bugun kurtuldu TANPONLARDAN oda cok iyi bodrum90 da 2gun önce amaliyat oldu biraz zorlanıyordu nefes konusunda. Çarşamba kontrolum var fırsat bulunca yine yazarım
Arkadaslar peki bilge hoca tasarim yapiotmu vrya brnim gibi malatyada kalmiyanlara sorim muayene ve ameliyat bi gunde yapma ihtimali varmi malum bide yabancisi oldugum icin surekli biri goturup getirmesi gerekiyor beni kimseyede yuk olmak istekedigim icin soruyorum
merhaba bilge hocaya ne kadara yptırnız burun estetiğini
helencim nasılsın canım? uzun zamandır ses soluk yoktu senden
evet canım pek takılamadım bu dönem çok yoğun geçtiiyi sayılırım canım sen nasılsın peki?kızlara çok yardımcı olmuşsun canım ya ben uzun süredir yoktum ya pek fransız kaldım...
bugün sargılarımda çıktı ama hala çok büyük burnum moralim biraz bozuldu ucu top gibi inşallah iner masajda vermedi 2 hafta sonra yine kontrole gidicem. bide sol burnumun ucunun içinde kocaman bi şişlik var kıkırdakmış galiba büyük oranda geçer geçmezse 1 yıl sonra bakarız dedi hoca. hayırlısı artık
canım benim ya korkma inşallah geçen bir şişliktir. şuanda çok ödemlerin vardır o yüzden büyük görünüyor burnun. zamanla ödemlerin indikçe gerçek şekli ortaya çıkacak. bilge bey herkese şişlik geçmezse bir yıl sonra bakarız diyor zaten. sen üzülme inşallah bir kaç aya fındık gibi bir burnuşun olur. bizimle şu anki burnuşunun resmini paylaşır mısın? sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?