- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.061
sevgili matmazell moralim hala bozuk bişey sormak istiyorum burnun 15. günüyle 40. günü arasında boyut farkı oluyomu yani benim burnum uzun inceydi şimdi tombul gören şiş diyo ama nerden bileyim şiş oldugunu yandan düzgün duruyo önden göz altım çökmüş duruyo resmen kanatları daraltıcaktı hoca kanatlarıdamı şiş bilemedim. bilge hocada çok konuşmadığı için bişey demedi şiş tabi dedi. cevabını bekliyorum inşallah kısa sürede iner şişlikler
arkadaslar bilge beyin mail adresi var mi ? yurt disinda yasiyorum resimlerimi maille atmak istiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum.
canım sana özel mesajla Bilge beyin mail adresini gönderdim. hastaneden çıkmadan önce istemiştim vermişti. bir kere mail attım ama cevap vermedi. yoğunluktandır diye düşünmüştüm. ama sen yine de bir şansını dene bakalım :)
ben de malatyada burun ameliyatı oldum, bilge hocanın yaptığı burunlar beğenmemek mümükün değil...
canım benim 15. gün ile 40. gün arasında tabi ki az da olsa fark olur ama farkın boyutu kişiden kişiye değişir. kimisi kalın derilidir, burnu tombul etlidir, kimisi ince derilidir çoğu kıkırdaktır falan... senin esas burnunun yapısına göre iyileşme süreci de değişir. özellikle de burun ucundaki şişlikten korkma. doktor en çok burun ucuyla oynadığı için oradaki ödem daha fazla toplanmış olabilir. bir de burun ucundan alınan kıkırdak parçalarını ezip burun sırtına vb. yerlere döşüyormuş. bu yüzden ilk aylarda pütür pütür ve şekli bozuk oluyor. bana böyle söylemişti Bilge bey. çok iyi hatırlıyorum. ama tabi zamanla bu şekil bozuklukları düzeliyor. ödemler de inince daha düzgün hale geliyor. benim albümdeki ilk alçı çıktıktan sonraki halimi görmedin mi? acayip yamuk duruyordu. sanki soldan bir darbe almış da yamulmuş gibiydi. hatta ilk aylarda beni görenlerden burun ameliyatı olduğumu bilenler "doktor hiç iyi değilmiş ya düzgün burnunu yamultmuş resmen" diyorlardı. çok canımı sıkıyordu bu durum. ama sabrın sonu selamettir canım çok şükür bir problem kalmadı. inşallah seninki de düzelir canım olumsuz duygularından kurtulmaya çalış. pozitif düşün sonuç da pozitif olsun. sevgiler...
verdiğin bu uzuuun uzuun cevap için çok teşekkür ederim matmazell haklısın sabretmek gerekiyor bugün 21. günüm ve burnum çok çok daha iyi çok şükür biraz ucu şiş birazda kanatları yanaklarıma doğru ama görenler çok beğeniyo resim çekip yüklicem sizde bi değerlendirin:))) şuan daha iyiye gittiğimi hissediyorum haftaya kontrolüm var inşallah bi sorun çıkmaz.
zactubininde bugün kontrolü vardı sizede slmı var durumu çok iyi internete giremediği için uzak kaldı sadece.
matmazell benim arada kulagım tıkanıyo normalmi bu acaba?
zactubi canımcım ne yaptın ameliyat oldun mu? merak ettim seni...
cnm merhaba,
oldum kurtuldum cok şükür.. Allah korudu diyim. Çok şükür atlattım ama benim bünyemden dolayı sanırım çok kötü geçti benim bu süreç. ilk 4 gün ölü gibi yattım. Wc ye bile kendi başıma gidemedim diyebilirim. Yüzüm gözüm o kadar morardı ve şiştiki gözümü açamadım. Ben 1 haftalık hastaydım 3. gününde kontrole gelenler benden kat be kat iyiydiler.. beni gören 2 kişi olay yerinden (muayene yerinden uzaklastı:))))) Bayıldım acillik oldum 2 kez. İnternete bu sürecte hic bakma fırsatım olmadı. kusura bakma matmezelcim. orda tanıştığım sevgili kader arkadasım:) hn1986'dan mesajını duydum... Zordu benim için hersey cnm. hn1986'nın da dedği gibi ben muayene bile olmadan direk ameliyathanade doktorla görüştüm ve 15 dk sonra ameliyatta idimm.. sonrasındada hıdır hoca tüm hastalarını bizzat gezerken bizim hocamız hic görmeden taburcu edildik. Sonrasında aslında daha ilgili davrandı bilge hoca. Ama ben yinede taburcu edilmeden once hastasını ziyaret etmesini beklerdim. Asistan hocamız göçmen hoca hn1986'nında dedği gibi sağolsun cok ilgili davrandı. O da olmasa bu sürec gercekten işkence olurdu gerek fiziksel gerek psikolojik bakımdan..
Sonuç güzel mi dersen,, cnm ewt gören ailem arkadaslarımdan hep doğal olmus yüzüne cok yakışmıs yorumları alıyorum.. Ama bu süreci düşündüğümde sonuc güzel olsada bu acı gercekten benim için çekilmez bir sürecti. Bu kadar kötü olcağımı bilsem hayatta olmazdım... Tabiki bünyeden bünyeye değişir ama gercektende zor bir süreç. herkesin ince eleyip sık dokuyarak düşünmesi gereken bir sürecmiş...
canım benim ya çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm bu kadar sıkıntılı olacağını tahmin etmemiştim. ki benim bünyem de çok hassastır mesela regl dönemlerinde yataklık hasta olurum, çalışıyorsam izin alırım falan... en ufak bir soğuk algınlığı beni tepe taklak eder haftalarca sürünürüm :) ama ben sadece burun değil aynı zamanda göğüs ameliyatı da oldum ve gerçekten burun ameliyatının bende zerre sıkıntısı olmadı, göğüs için kas altımdan kesi yapıldığı için kollarımı bile kımıldatamıyordum ama yine de kimseye gık bile demedim. acınacak haldeydim ki beni görenler korkuyordu ve yazık diyorlardı :) senin sadece burun ameliyatında bu kadar sıkıntı çekmen çok üzücü olmuş. neyse ki atlatmışsın canım yaşadığın kötü olayları unut ve geleceğe bak inşallah seni çok daha sağlıklı ve mutlu günler bekliyordur. tekrardan çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. zaten haticeye değil neticeye bakacaksın derler sonuçtan memnun kaldıysan ne mutlu sana. her zaman söylerim bunu: Allah pişman etmesin :))
Merhaba kizlar bende Ameliyatimi oldum cok sukur Bilge hoca muhtesem biri hastane cok iyi konuk evi hsrika hersey cok guzeldi tek benim skintili gecti donemim hava sicakliginda dolayi su an 23. Gunum burnum cok sis tam 5 kilo verdim yuzum coktu birsey yiyemiyorum nefes alamiyorum daha hoca 1.5 aya toparlarsin dedi burnum cok kuru devamli serum krem kulaniyorum buradaki kizlarla tanistim orda hn1989 zactubi cok iyiler kaderdaslarim benim umarim hepimiz en kisa zamanda atlatiriz bu durumu ilerde foto yuklucem[/QUO
Cnm çok çok geçmiş olsun. İnşallah geçecek ya bu günlerde.. Sabretmemiz gerek. Ama yemelisin. Gercekten ben yememekten ötürü hep acillik oldum. Ben de 6 kilo vermiştim su an 4 ü geri aldım.. Havalarda sıcak yemek gerek. Katı yiyemiyosan bile sıvı soğuk ayranlı çorbalar falan hep tüket. Nefes sorunu normalmiymiş? bende de var ama ole hani kuruluk ve daralma gibi olan bi tarzda. ama nefes alabliyrum.. benim 1 ay doldu. 1 hafta sonra daha rahat nefes alırsın cnm merak etme... Ayrıca güzel sözlerin için de çok teşekkürler cnm. sen de cok iyisin...sevgiler..
Merhaba kizlar bende Ameliyatimi oldum cok sukur Bilge hoca muhtesem biri hastane cok iyi konuk evi hsrika hersey cok guzeldi tek benim skintili gecti donemim hava sicakliginda dolayi su an 23. Gunum burnum cok sis tam 5 kilo verdim yuzum coktu birsey yiyemiyorum nefes alamiyorum daha hoca 1.5 aya toparlarsin dedi burnum cok kuru devamli serum krem kulaniyorum buradaki kizlarla tanistim orda hn1989 zactubi cok iyiler kaderdaslarim benim umarim hepimiz en kisa zamanda atlatiriz bu durumu ilerde foto yuklucem[/QUO
Cnm çok çok geçmiş olsun. İnşallah geçecek ya bu günlerde.. Sabretmemiz gerek. Ama yemelisin. Gercekten ben yememekten ötürü hep acillik oldum. Ben de 6 kilo vermiştim su an 4 ü geri aldım.. Havalarda sıcak yemek gerek. Katı yiyemiyosan bile sıvı soğuk ayranlı çorbalar falan hep tüket. Nefes sorunu normalmiymiş? bende de var ama ole hani kuruluk ve daralma gibi olan bi tarzda. ama nefes alabliyrum.. benim 1 ay doldu. 1 hafta sonra daha rahat nefes alırsın cnm merak etme... Ayrıca güzel sözlerin için de çok teşekkürler cnm. sen de cok iyisin...sevgiler..
Sağol canım teşekkür ederim sabrediyorum artık yemek benim için sorun değil de nefes problem inşallah atlatırım bide burnumun üzeri yanık gibi oldu kabuk komple bağdem yağı ne varsa sürdüm duş alıyorum devamlı çıkmıyor bu gün doktoru arayıp konuşucam şapkayla geziyorum göz altlarım mosmor burun bölgem şiş tuhaf duruyor geçicek inşalah beklemekten başka çare yok
Sağol canım teşekkür ederim sabrediyorum artık yemek benim için sorun değil de nefes problem inşallah atlatırım bide burnumun üzeri yanık gibi oldu kabuk komple bağdem yağı ne varsa sürdüm duş alıyorum devamlı çıkmıyor bu gün doktoru arayıp konuşucam şapkayla geziyorum göz altlarım mosmor burun bölgem şiş tuhaf duruyor geçicek inşalah beklemekten başka çare yok
cnm bende o kadar morarmıstım ki seni gordum. senin ki kat be kat iyiydi bana göre ilk zamanlardaki gördüğüm. Fakat benim 23. günümde cok hafif goz altımda sarılıklar kalmıştı ve gözümün içi kan toplamıstı.. o kan hala cok az da olsa var. Bünyeden bünyeye değişiyor demekki bu morlukların şişliklerin geçme süresi. Geçecek inşallah ya güzel bir seşilde. O zor sürecler gecti ya bunlar da gecer. Sonuc güzel olsunda inşallah...o kabuk bendede oldu. üstü hep siyah nokta dolu ve sarı. alcıyı koyarken bir sprey sıkıyolar ya bence o onun lekesi... ben bepanten krem sürdüm. baya azaldı gecti o sarımsı kabukk..
ben de malatyada burun ameliyatı oldum, bilge hocanın yaptığı burunlar beğenmemek mümükün değil...
3.Hafta fotolarını yükledim şimdi bi kaç boy daha küçüldü 1 aylık fotolarımıda haftaya yüklerim yeni burnuma alışıyorum galiba.
Cnm çok çok geçmiş olsun. İnşallah geçecek ya bu günlerde.. Sabretmemiz gerek. Ama yemelisin. Gercekten ben yememekten ötürü hep acillik oldum. Ben de 6 kilo vermiştim su an 4 ü geri aldım.. Havalarda sıcak yemek gerek. Katı yiyemiyosan bile sıvı soğuk ayranlı çorbalar falan hep tüket. Nefes sorunu normalmiymiş? bende de var ama ole hani kuruluk ve daralma gibi olan bi tarzda. ama nefes alabliyrum.. benim 1 ay doldu. 1 hafta sonra daha rahat nefes alırsın cnm merak etme... Ayrıca güzel sözlerin için de çok teşekkürler cnm. sen de cok iyisin...sevgiler..[/QU
gecmiş olsun cnm inş tüm skıntıları atlatıp harika bir buruna sahip olursn.kaç gün hastanede kaldın cnm birde tamponların ne zaman alındı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?