Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

arkadaslar bilge beyin mail adresi var mi ? yurt disinda yasiyorum resimlerimi maille atmak istiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum.

canım benim 15. gün ile 40. gün arasında tabi ki az da olsa fark olur ama farkın boyutu kişiden kişiye değişir. kimisi kalın derilidir, burnu tombul etlidir, kimisi ince derilidir çoğu kıkırdaktır falan... senin esas burnunun yapısına göre iyileşme süreci de değişir. özellikle de burun ucundaki şişlikten korkma. doktor en çok burun ucuyla oynadığı için oradaki ödem daha fazla toplanmış olabilir. bir de burun ucundan alınan kıkırdak parçalarını ezip burun sırtına vb. yerlere döşüyormuş. bu yüzden ilk aylarda pütür pütür ve şekli bozuk oluyor. bana böyle söylemişti Bilge bey. çok iyi hatırlıyorum. ama tabi zamanla bu şekil bozuklukları düzeliyor. ödemler de inince daha düzgün hale geliyor. benim albümdeki ilk alçı çıktıktan sonraki halimi görmedin mi? acayip yamuk duruyordu. sanki soldan bir darbe almış da yamulmuş gibiydi. hatta ilk aylarda beni görenlerden burun ameliyatı olduğumu bilenler "doktor hiç iyi değilmiş ya düzgün burnunu yamultmuş resmen" diyorlardı. çok canımı sıkıyordu bu durum. ama sabrın sonu selamettir canım çok şükür bir problem kalmadı. inşallah seninki de düzelir canım olumsuz duygularından kurtulmaya çalış. pozitif düşün sonuç da pozitif olsun. sevgiler...

arkadaslar bilge beyin mail adresi var mi ? yurt disinda yasiyorum resimlerimi maille atmak istiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum.

canım sana özel mesajla Bilge beyin mail adresini gönderdim. hastaneden çıkmadan önce istemiştim vermişti. bir kere mail attım ama cevap vermedi. yoğunluktandır diye düşünmüştüm. ama sen yine de bir şansını dene bakalım :)

hizli cevabin icin tsk ederim. bilge beye mailimi attim bakalim cevap verecek mi. cep numarasi var mi sizde? ya da direk hastaneyi mi arasam?

verdiğin bu uzuuun uzuun cevap için çok teşekkür ederim matmazell haklısın sabretmek gerekiyor bugün 21. günüm ve burnum çok çok daha iyi çok şükür biraz ucu şiş birazda kanatları yanaklarıma doğru ama görenler çok beğeniyo resim çekip yüklicem sizde bi değerlendirin:))) şuan daha iyiye gittiğimi hissediyorum haftaya kontrolüm var inşallah bi sorun çıkmaz.

zactubininde bugün kontrolü vardı sizede slmı var durumu çok iyi internete giremediği için uzak kaldı sadece.

matmazell benim arada kulagım tıkanıyo normalmi bu acaba?

rica ederim canım :) zamanla daha iyi hissetmene sevindim. zactubiyi de görürsen bizden selam söyle :)
arada kulağım tıkanıyor demişsin ya canım valla bişey diyemeyeceğim burnunun tıkanıklığıyla alakalı olabilir heralde ama sadece bir tahmin :) seni ciddi anlamda rahatsız ediyorsa doktora git canım ihmal etme. öpüyorum...

zactubi canımcım ne yaptın ameliyat oldun mu? merak ettim seni...

cnm merhaba,

oldum kurtuldum cok şükür.. Allah korudu diyim. Çok şükür atlattım ama benim bünyemden dolayı sanırım çok kötü geçti benim bu süreç. ilk 4 gün ölü gibi yattım. Wc ye bile kendi başıma gidemedim diyebilirim. Yüzüm gözüm o kadar morardı ve şiştiki gözümü açamadım. Ben 1 haftalık hastaydım 3. gününde kontrole gelenler benden kat be kat iyiydiler.. beni gören 2 kişi olay yerinden (muayene yerinden uzaklastı:))))) Bayıldım acillik oldum 2 kez. İnternete bu sürecte hic bakma fırsatım olmadı. kusura bakma matmezelcim. orda tanıştığım sevgili kader arkadasım:) hn1986'dan mesajını duydum... Zordu benim için hersey cnm. hn1986'nın da dedği gibi ben muayene bile olmadan direk ameliyathanade doktorla görüştüm ve 15 dk sonra ameliyatta idimm.. sonrasındada hıdır hoca tüm hastalarını bizzat gezerken bizim hocamız hic görmeden taburcu edildik. Sonrasında aslında daha ilgili davrandı bilge hoca. Ama ben yinede taburcu edilmeden once hastasını ziyaret etmesini beklerdim. Asistan hocamız göçmen hoca hn1986'nında dedği gibi sağolsun cok ilgili davrandı. O da olmasa bu sürec gercekten işkence olurdu gerek fiziksel gerek psikolojik bakımdan..

Sonuç güzel mi dersen,, cnm ewt gören ailem arkadaslarımdan hep doğal olmus yüzüne cok yakışmıs yorumları alıyorum.. Ama bu süreci düşündüğümde sonuc güzel olsada bu acı gercekten benim için çekilmez bir sürecti. Bu kadar kötü olcağımı bilsem hayatta olmazdım... Tabiki bünyeden bünyeye değişir ama gercektende zor bir süreç. herkesin ince eleyip sık dokuyarak düşünmesi gereken bir sürecmiş...

canım benim ya çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm bu kadar sıkıntılı olacağını tahmin etmemiştim. ki benim bünyem de çok hassastır mesela regl dönemlerinde yataklık hasta olurum, çalışıyorsam izin alırım falan... en ufak bir soğuk algınlığı beni tepe taklak eder haftalarca sürünürüm :) ama ben sadece burun değil aynı zamanda göğüs ameliyatı da oldum ve gerçekten burun ameliyatının bende zerre sıkıntısı olmadı, göğüs için kas altımdan kesi yapıldığı için kollarımı bile kımıldatamıyordum ama yine de kimseye gık bile demedim. acınacak haldeydim ki beni görenler korkuyordu ve yazık diyorlardı :) senin sadece burun ameliyatında bu kadar sıkıntı çekmen çok üzücü olmuş. neyse ki atlatmışsın canım yaşadığın kötü olayları unut ve geleceğe bak inşallah seni çok daha sağlıklı ve mutlu günler bekliyordur. tekrardan çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. zaten haticeye değil neticeye bakacaksın derler sonuçtan memnun kaldıysan ne mutlu sana. her zaman söylerim bunu: Allah pişman etmesin :))

Amin cnm inşallah. Allah kimseyi pişman etmesin. Bunca acı ve sıkıntıdan sonra bir de pişmanlık olursa zaten bu acılar unutulmaz. Tek mutluluğum bunada çok şükür sonuctan memnunum. Gelen tepkiler hep olumlu.. Bu da benim için büyük moral oldu.. Senin gibi iki ameliyat olsam kendimi düşünemiyorumm yaaa.. ilk 4 gün sonrası hersey daha normale dondu ama o ilk 4 günün nasıl gectiğini zaten artık hatırlamak dahi istemiyorum. taburcu oldum bayıldım ilk gün acildeydim. Yemek yiyemediğim için zaten kilolu değildim 50 kiloydum 6 kilo verince 7-8 günde. ağır geldi bünyeme. Zorlada olacak arkadasların muhakkak beslenmesine dikkat etmelerini tavsiye ederim. Sevgili hn1986 cnm sen de gecirdiğimiz anestezi muayene sürecinden sonuna kadar her seyi tüm detayıyla yazmıssın. Çok çok güzel. Bu grup işte bu paylaşımlarla gercekten de olmak isteyen arkadaslara tüm bilgileri aktarıyor. ben oraya gittiğimde ee şimdi ne olcak ne gün taöpon cıkcak ne gün alcı değişcek bilmiyodum. Bişeyde doğru düzgün soylenmedi orada bu sürecte. Bu nedenle bu grubu gercekten de çok seviyorum. İyiki varsınız kızlar yaplaşımlarınızla. Hersey hepinizin gönlünce olsun.. sevgiler...

Merhaba kizlar bende Ameliyatimi oldum cok sukur Bilge hoca muhtesem biri hastane cok iyi konuk evi hsrika hersey cok guzeldi tek benim skintili gecti donemim hava sicakliginda dolayi su an 23. Gunum burnum cok sis tam 5 kilo verdim yuzum coktu birsey yiyemiyorum nefes alamiyorum daha hoca 1.5 aya toparlarsin dedi burnum cok kuru devamli serum krem kulaniyorum buradaki kizlarla tanistim orda hn1989 zactubi cok iyiler kaderdaslarim benim umarim hepimiz en kisa zamanda atlatiriz bu durumu ilerde foto yuklucem

zactubi ve bodrum90 kaderdaşlarım üçümüzde bu süreci çok zor atlatanlardanız heralde az daha sabır napalım bilge hoca bana 3. aya kadar sabret dedi. yeni foto yüklicem ama işe başladığım ilk günün fotoları var yani 22. günümün fotoları yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…