- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.081
Merhaba kizlar bende Ameliyatimi oldum cok sukur Bilge hoca muhtesem biri hastane cok iyi konuk evi hsrika hersey cok guzeldi tek benim skintili gecti donemim hava sicakliginda dolayi su an 23. Gunum burnum cok sis tam 5 kilo verdim yuzum coktu birsey yiyemiyorum nefes alamiyorum daha hoca 1.5 aya toparlarsin dedi burnum cok kuru devamli serum krem kulaniyorum buradaki kizlarla tanistim orda hn1989 zactubi cok iyiler kaderdaslarim benim umarim hepimiz en kisa zamanda atlatiriz bu durumu ilerde foto yuklucem
cnm bende o kadar morarmıstım ki seni gordum. senin ki kat be kat iyiydi bana göre ilk zamanlardaki gördüğüm. Fakat benim 23. günümde cok hafif goz altımda sarılıklar kalmıştı ve gözümün içi kan toplamıstı.. o kan hala cok az da olsa var. Bünyeden bünyeye değişiyor demekki bu morlukların şişliklerin geçme süresi. Geçecek inşallah ya güzel bir seşilde. O zor sürecler gecti ya bunlar da gecer. Sonuc güzel olsunda inşallah...o kabuk bendede oldu. üstü hep siyah nokta dolu ve sarı. alcıyı koyarken bir sprey sıkıyolar ya bence o onun lekesi... ben bepanten krem sürdüm. baya azaldı gecti o sarımsı kabukk..
bende bol bol badem yağı bepanten sürüyorum devamlı duş alıyorum geçti hepsi azaldı bünyeyle alakalı çok fark ediyor 25. günüm ve şimdi şişlik azaldı her geçen gün daha çok farkediyorum hepsi o spreyden dolayı oldu bide hava sıcak alçı yakıyor atlatıcaz inşalah bu gunleri hala nefes zorluğum var sabır artık :)
hangi doktora ameliyat oldun lütfen ameliyat süreci ve sonrasından bahseder misin..
canım ya sen de kurtuldun hadi çok geçmiş olsun sana da :) inşallah sonuçtan memnun kalırsın. yazın ameliyat olmak daha zormuş sizin sayenizde bunu öğrendim :) aman kızlar yemenize içmenize çok dikkat edin bünyeniz zayıf düşmesin. ha bir de güneşe karşı yüksek faktörlü koruyucu kremler kullanmadan kesinlikle dışarıya çıkmayın. yeni ameliyat olduğunuz için cildiniz çok hassas. burun üstü ve çevresinde kalıcı güneş lekeleri olabilir. ben hala 60 faktör kullanıyorum :)
ay kimse yok mu yardım matmazell sen bari cvp ver buranın yardım meleği nerdesin ?
bilge beye ameliyat olanlar fiyat ne kadardı acaba ilk defa olucaklr için, emre ilhan gibi bilge beyde de hiç olumsuz yorum yok okuduğum kadarıyla
emekli sandığındanda para alırlarmı acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?