Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım ya sen de kurtuldun hadi çok geçmiş olsun sana da :) inşallah sonuçtan memnun kalırsın. yazın ameliyat olmak daha zormuş sizin sayenizde bunu öğrendim :) aman kızlar yemenize içmenize çok dikkat edin bünyeniz zayıf düşmesin. ha bir de güneşe karşı yüksek faktörlü koruyucu kremler kullanmadan kesinlikle dışarıya çıkmayın. yeni ameliyat olduğunuz için cildiniz çok hassas. burun üstü ve çevresinde kalıcı güneş lekeleri olabilir. ben hala 60 faktör kullanıyorum :)

matmazell ben 1 aydır hiç güneşe çıkmadım akşamları geziyorum internetten araştırdığım kadarıyla 2 ay çıkmamak gerekiyomuş. yazın amaliyat olmak kabus gibiydi normal bi zamanda bile sıcaklar bunalttığı için benim için çok zor geçti kimseyede yazın amaliyat olmayı önermiyorum.

merhaba arkadaşlar. Bilge hocaya revizyon ameliyatı olan var mı? Burdaki yorumları okumaya çalıştım ama ikinci ameliyatını bilge hocaya olanı rastlamadım. Ya da atladım okurken bilmiyorum. revizyon olunca çok korkuyor insan daha fazla araştırıyorum. aslında ilk ameliyatımda da araştırmıştım. Malatyalıyım zaten bilge hocayı da biliyorum ama o zmn onunla ilgili çok bilgi bulamadığımdan vazgeçmiştim. Bende özelde adana da yaptırdım. Aslında şeklinden gayet memnunum sadece ucunda sağa doğru bi yamukluk var. bi fotolarda belli oluyo bu durum. Ben söylemesem kimse farketmiyor. Ama nefes alamıyorum çok fena yani. Artık ağzı açık uyumaktan yoruldum ve nefes alamayarak uyanıyorum. Burnumdan konuşuyorum, hayat kalitem çok düştü ve merak ediyorum estetik kaygıların dışında burun içi sorunlarda da başarılı mı?

ay kimse yok mu yardım matmazell sen bari cvp ver buranın yardım meleği nerdesin ?

canım benim teşekkür ederim :) valla ben de Bilge hocanın revizyon yaptığı kimseyi bilmiyorum. mutlaka yapıyordur ama işte bana denk gelmedi :) sen istersen telefon aç ya da malatya'ya gitme imkanın varsa bu durumu yüz yüze konuş. önemli bir durum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…