Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kızlaaaarrrrr deredesiniz yahu!... hiç kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?

evet matmazel burdayız iyileşmeye çalışıyoruz 3 ay olacak nerdeyse ama hala doktor 2-3 ay daha dikkat et silme darbe alma falan filan diyo yani sabırrr çekiyoruz bol bol. sizin sağlığınız nasıl eski burnunuz gibi sağlıklımısınız? ben bugün sordum hocaya eki sağlığıma nezaman kavuscam burnumla ne zaman oynayacağım diye hocanın cevabı: eski burun%100 sağlamsa amaliyattan sonra %80 sağlam oluyo. bende hala çok şiş var ama 1.5 yılı bulurmuş inmesi onun dışında hayat geçiyo işte bugüne şükürler olsun:)

cnm biz burdayız bak resimler de koyuyoruz arada:)) sen yoksunnn asıll:)) sensiz forumun tadı da yokmus walla matmazelcim:))

valla kızlar ben uzun zamandır nete giremedim. ama hep aklımdasınız :) bakıyorum da ben yoksam siz de yok oluyosunuz hemen cadılar! zactubi fıstığım baktım resmilerine fevkaladenin fevkinde olmuşsun canım maşallah diyeyim nazar değmesin. darısı isteyen herkesin başına

ee cnm sen yokken kimse de yok buralarda:))).. bu ara kimse estetik olmuyor sanırım.. soru soran merak eden de yok pek cnm... çok teşekkür ederim cnm güzel yorumların ve dileklerin için...3 ayım bitcek bu ayın 30 unda inşallah.. ama hala hissizim ozellikle sabah ve akşam üzeri şişiyor burnum sanki...bir de malesef tek tarafta burun ucunda içte kıkırdak cıkıntısı olustu.. doktor sorun olmaz falan dedi ama olabiliryor bole seyler falan dedi.. biraz o beni endişelendiriyor. o burnumun içi engebeli bir arazi gibi ve ucundada içte dıstan belli olmuyor kıkırdak cıkıntısı var.. ilerde sorun olursa düşünürüz dedi bilge hoca.. ama ben düşünmek bile istemiyorum 2. bir operasyonu:)) allah korusun cnmm... Herkes inşallah sağlığına mal olmadan istedikleri her neyse sorun olan kavussunn... arada görün özletme kendini..:))

hadi ya demek eski burun %100 sağlamsa ameliyattan sonra %80 sağlam oluyor. bunu bilmiyordum çok üzüldüm şimdi. belki de doktor her ihtimale karşı tedbirli olmanız için böyle bir şey söylemiştir. size bişey deyim mi ben ameliyattan bir yıl sonrasından itibaren burnuma hiç dikkat etmedim. ne gripler nezleler geçirdim deli gibi burnumu sümkürdüm (iğrencim dimi) silerken sıktım uzattım neler ettim neler... cilt bakımı yaptırırken kadınlar siyah noktaları çıkarırken burnumu şekilden şekle soktular ama maşallah hiç bir şey olmadı. hala taş gibi sapasağlam ve şekli düzgün :) tabi senin daha 3 ay çok çok erken aman deyim dikkat et canım. şişlerin inmesi kişiden kişiye değişiyor belli olmaz yani bir bakarsın seninkiler 6. ayda inivermiş :) nefes alma durumun düzeldi mi canım?

canım ya burnunun içindeki olaya çok üzüldüm. yani nasıl kıkırdak çıkıntısı kalır orada. bu senin nefes alma durumunu da olumsuz etkileyebilir. inşallah zamanla geçecek olan bir şeydir. zamana bırak canını sıkma. dışardan belli olmaması da bi teselli sayılabilir. inşallah ikinci ameliyata gerek bile kalmaz. Allah korusun deyim. tabi ki güzelleşelim derken sağlığımızdan olmak çok talihsiz bir durum olur. güzel haberlerini bekliyorum canım. siz de özletmeyin kendinizi öpüyorum...

bende yeni öğrendim eskisi kadar sağlam olmayacağını hatta çok üzüldüm duyduğumda ama dediğin gibi belkide hoca dikkat edelim diye öyle söylemiştir. ahh ahh burnumu şekilden şekile sokacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum hala çok sert gibi geliyo bana ama daha 3 ay bile olmadı biraz daha sabretmek lazım, kendime yeni yıla kadar zaman verdim. nefesim 2 haftadır sorunsuz çok şükür ama arada tıkanıyo hocada dedi ödemden tıkanır normal diye. matmazell senin nefes nasıl sorunsuzdur inşallah senin deneyimlerin moral oluyo bizlere

canım maalesef nefes alma konusundaki deneyimlerim size pek moral vermez. çünkü ameliyattan önce çok daha güzel nefes alıyordum. sırf şekli için olmuştum ameliyatı ancak doktor bu riski bana söylemişti ben de kabul etmiştim. şimdi yapacak bir şey yok alıştım tabi ama pürüzsüz bir nefes alamıyorum maalesef. sanki grip olursun da burnunu hep dolu hissedersin ya işte sürekli öyle bir his var. burnumdan içime nefes çektiğim zaman hışırtılı bir ses geliyor. ama alıştım canım hiç aklıma bile gelmiyor. tabi inşallah sizlerinki çok daha rahat nefes alabilecek şekilde düzelir. şans mıdır nedir bilemiyorum...

hadi yaa bilmiyodum nefesinizde hala sorun olduğunu peki doktor bişey demedimi yapılacak bişey yokmuymuş? benim açıkcası nefes aldığımda hiç ses gelmiyo ve net bi şekilde alıyorum sayılır inşallah sonradan bozulmaz bende korkuyorum açıkcası. sonuçta sağlık görüntüden daha önemli

ameliyattan bir yıl sonra kontrole gittim. hem de nefes almadaki sıkıntımı doktora söyledim. burnumu muayene etti ancak yeniden ameliyatı gerektirecek hiç bir problemin olmadığını söyledi. ben acaba çökme falan mı oldu diye korkmuştum ama hiç bişey yokmuş. sonra ankarada bir kaç doktora muayene oldum hepsi de ağız birliği yapmış gibi burnumda bir problem olmadığını ve rinoplasti sonucu böyle sıkıntıların olabileceğini yani normal bir durum olduğunu söylediler ve yapabilecek hiç bir şey yok dediler. ben de alışmak zorunda kaldım. ama şunu söyleyim beni aşırı derecede rahatsız eden bir durum yok. sadece eskisi kadar pürüzsüz nesef alamıyorum o kadar. çok şükür burnumun şeklinden öyle memnunum ki hiç bir şey umurumda olmuyor :)

Aşırı derecede rahatsızlığınız yoksa ve şeklindende memnunsanız ne mutlu size:) olur ufak şeyler sonuçta. bende bugünlerime şükrediyorum açıkcası...

hn1986 geçen gün profiline baktığımda albümünü sildiğini görmüştüm. tam da bugün yeni resim ekle de son haline bakalım diyecektim ki içine doğmuş gibi yeni resim eklemişsin :) canım benim, moralini bozacak bir şey yok ben çok beğendim. inşallah zamanla daha da güzelleşecektir. öpüyorum...

:) inşallah biraz daha küçülür yoksa düzgün çok şükür bende sordum niye biraz daha küçük yapmadınız diye 'senin yüzüne küçük burun gitmezdi' dedi ama bence giderdi diyorum yada ne bileyim hayırlısı böyleymiş demekki. bende tam sizden yeni fotolar beklediğimi yazcaktım kalp kalbe karşıymış demek:)) ayrıca bence sizin burnunuz gayet fındık gibi bilge beyi tercih etmemdeki sebeb sizsiniz yani. nerdeyse 3 ay olacak burun ucu ve üstü biraz daha yumuşayıp inerse daha iyi olcak sanki inşallah bi terslik olmaz. sizde yeni resimlerinizi eklerseniz kendi adıma çok sevinirim.

tamam canım ilk fırsatta senin için yeni resim çekip ekleyeceğim :) benim burnum da ilk alçıdan çıkınca doktor şöyle bir baktı ve aslında biraz daha küçültebilirmişim demişti. ben o anda çok üzülmüştüm çünkü adamın kafasını yemiştim fındık gibi burun istiyorum diye :) ama tam da öyle olmuyor ya çünkü eski hali de etkiliyor. bir de bizim doktorumuz daha çok doğallıktan yana o yüzden çok fazla küçültmüyor canım.

ben de resim isterim bende bende cnmcımmm:))) cok doğallıktan yana matmezelcim gercektende haklsıın cnm walla... en son kontrole gittiğimde benim fikrimi sordu.. nasıl buldun burnunu, cevrendeki tepkiler nasıl dedi.. bende hep olumlu yonde olduğunu soyledim..yan profilden bakınca bana aslında biraz daha ucu toparlanabilirmiydi diye düşünmedimde değil.. ama doktora soylemedim bu düşüncemi.. beğendiğimi ve cevremdeki tüm ailem ve arkadaslarımın da cok beğendiğini ve özellikle yapılmamıs gibi cok doğal bulduklarını soyledim hocaya. Hocanın şöyle bir cümlesi oldu bana.."ben bu resme baksam boyle kucuk bir burnu bu yüze yapınca boyle proporsiyonuna gitceğini düşünmezdim dedi" kendi düşüncesine göre benimkini küçük yapmış ama kücük burun dediği burnu kendi de beğenmiş.. hayal etmezdim düşünmezdim bu küçüklükte burnun bu yüze gideceğini dedi yani:)))) bizde deneyip görüyoruz gibi bişey soyledi...bana kücük gelmiyor mesela hala.. hocamıza göre kücük bir burun olmus..:)))

düşün artık bir de büyük kalsın desek herhalde hiç dokunmayacaktı :)) aslında bu doktorun iyi mi kötü mü özelliği olduğu tartışılır. kimisi bu yüzden boşuna ameliyat oldum diye üzülüyor. kimisi de iyi ki de daha çok küçülmemiş estetik olduğu çok belli olmasın diye düşünüp seviniyor. daha önce de çok kez yazmıştım ama hazır konusu açılmışken buradan tekrar söyleyim eğer estetik olduğu çok bariz belli olan minnacık ve ucu havaya kalkmış burunlar istiyorsanız kesinlikle Bilge hocayı tercih etmeyin. hayal kırıklığı yaşatır size. ancak kusurları düzelsin ve de çok bariz estetikli de durmasın yani doğal olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz :)) tercih sizin.... zactubi bitanem valla resim yükleyeceğim dedim ama o kadar yoğunum ki inşallah en kısa zamanda yeni fotolarla karşınızda olacağım :)) sanki çok meşhurum gibi başlarmışım beni sizler var ettiniz diye :))) aman bu şekilde de meşhur olmak istemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…