- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.141
düşün artık bir de büyük kalsın desek herhalde hiç dokunmayacaktı :)) aslında bu doktorun iyi mi kötü mü özelliği olduğu tartışılır. kimisi bu yüzden boşuna ameliyat oldum diye üzülüyor. kimisi de iyi ki de daha çok küçülmemiş estetik olduğu çok belli olmasın diye düşünüp seviniyor. daha önce de çok kez yazmıştım ama hazır konusu açılmışken buradan tekrar söyleyim eğer estetik olduğu çok bariz belli olan minnacık ve ucu havaya kalkmış burunlar istiyorsanız kesinlikle Bilge hocayı tercih etmeyin. hayal kırıklığı yaşatır size. ancak kusurları düzelsin ve de çok bariz estetikli de durmasın yani doğal olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz :)) tercih sizin.... zactubi bitanem valla resim yükleyeceğim dedim ama o kadar yoğunum ki inşallah en kısa zamanda yeni fotolarla karşınızda olacağım :)) sanki çok meşhurum gibi başlarmışım beni sizler var ettiniz diye :))) aman bu şekilde de meşhur olmak istemem yani
cnm imzalayıp gönderirsin o zaman:)))) hazır bir ünlüyü yakalamısken kacırmayalım bu fırsatıı:))) millet de kim bu ünlü diycek şimdi yorumlardan:)))))))))))))))))) forumumuzda bir ünlü var:)
Ilk bir kac gun sikinti oluyor...insan burnunda koca alciyla, ay bise olacak diye pimpirikleniyor da ondan :)) Bir de dedigin gibi burun tikali olunca nefes alamior insan agzindakini cignerken hehehehe :)) Yoksa 3-4 gun sonra bence ortada bir sorun kalmiyor, ben dedigim gibi hic kilo vermedim...ben de 50 kiloyum bu arada :)
Merhabalar öncelikle buraya yeni üye oldum ben de 3 yıl önce bilge hocaya ameliyat oldum şimdi tekrar olmak istiyorum çünkü sol tarafta nefes alamıyorum ayrıca çökme var devamlı iş durumları nedeni ile erteleyip göz ardı ettim durumu ama son zamanlarda görsel olarak da beğenmiyorum fotoğraflarda gülmek bile istemiyorum ilk olduğum günlerde durumu aslında belirtmiştim bilge hocaya bana 1-2 yıl sonra burnunu görmek istiyorum görsel olarak sıkıntı olursa diye ama iş görüşmelerim nedeni ile sağlığımı önemsemedim. Şimdi tekrar olmak istiyorum bilge hoca 2. kez yaptığı ameliyatlarda başarı durumu nedir ? devamında 2. ameliyatlarda hastane ücret talep edermi? en son bilge hoca ile telefon da konuştuğumuzda hanımı ameliyat olduğunu söylemişti iyileşmiş midir bileniniz varsa ne olur yardım edin ...birde burun kanatlarım da da sorun var onlar herhangi bi müdahalede yapılabilir mi?
Merhabalar öncelikle buraya yeni üye oldum ben de 3 yıl önce bilge hocaya ameliyat oldum şimdi tekrar olmak istiyorum çünkü sol tarafta nefes alamıyorum ayrıca çökme var devamlı iş durumları nedeni ile erteleyip göz ardı ettim durumu ama son zamanlarda görsel olarak da beğenmiyorum fotoğraflarda gülmek bile istemiyorum ilk olduğum günlerde durumu aslında belirtmiştim bilge hocaya bana 1-2 yıl sonra burnunu görmek istiyorum görsel olarak sıkıntı olursa diye ama iş görüşmelerim nedeni ile sağlığımı önemsemedim. Şimdi tekrar olmak istiyorum bilge hoca 2. kez yaptığı ameliyatlarda başarı durumu nedir ? devamında 2. ameliyatlarda hastane ücret talep edermi? en son bilge hoca ile telefon da konuştuğumuzda hanımı ameliyat olduğunu söylemişti iyileşmiş midir bileniniz varsa ne olur yardım edin ...birde burun kanatlarım da da sorun var onlar herhangi bi müdahalede yapılabilir mi?
cnm öncelikle cok cok üzülerek okudum yazdıklarını... neden çökme olduki acaba. ben ameliyat olalı 3 ayı yeni gecti sayılır. çökme olurmu falan diye sorduğumda burunuzu dümdüz bi yere çarpmazsanız korursanız olmaz falan demişti...senin ameliyat sonrası sorun varmıydı? yada sonradanmı oluştu bu çökme..çok üzüldüm cnm gercekten de...ben ilk kez ameliyat olduğum için 2. de başarı durumu hakkında bişe diyemiyeceğim. Ama revizyon da olsa onuda bence yeni ameliyat olarak kabul edip hastane operasyon ödeneği alır.. burun kanatlarına da yapılır bence müdahale daraltma falan yapıyolar okudugum kadarı ile forumda...inşallah hersey düzelir... bendede burnumn içinde ucta kıkırdak cıkıntısı var dısardan belli değil ama yaklasınca ucunda acıkca gorunyoo.. banada bilge hoca olabiliyo bole seyler sanmıyorum nefes sorunu yaratacağını ama olursa 1 yıl sonra bakarız dedi... hayırlısı cnm hakkımızda... şans işi sanırım bu işler...ben öyle olduğunu düşünüyorum.
çok teşekkürler canım yanıtın için 3 yıl boyunca açıkçası çok iyi baktım kendime iş görüşmelerim için mesela otobüs yolculuğundansa uçak yolculuklarını bile tercih ettim fakat ben ilk burnumu gördüğümde de sol tarafta bir sorun olduğunu söylemiştim kendisine eskisinden iyi olduğunu fakat 1 yıl sonraki halini de görmek istiyorum demişti o zaman için bi sorun görünmüyo demişti fakat şişler inince o çöküntü belirginleşmeye başladı yan profilden gercekten çok güzel bir burun fakat ön profilden o çöküntü öyle belli oluyo ki yüzümü objektife bakıp dönemiyorum fotoğraflarda bu 3 yılda bir gün rahat uyumadım nefes sorunu nedeni ile hatta arkadaşlarımda oldu bilge hocaya biri kapıya çarptı mesela ama hiç bişey olmadı burnuna ben o kadar iyi baktım ki burnuma dediğin gibi şans açıkçası para mühim değil gercekten 2. ameliyatın başarılı olmasını istiyorum.. bayram sonrası gidicem bilge hocanın yanına iyi bi hekim biliyosundur mutlaka bi çaresini bulacaktır diye düşünüyorum. Bu arada 3 ayı geçti dedin burnun nasıl şeklinden memnunmusun ayrıca geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur.
Ben teşekkür ederim cnm ne demek. Birbirimize burada tecrübelerimizi gördüklerimizi paylaşarak bu süreci yaşayanlar olarak destek oluyoruz hepimiz birbirimize.. Gercekten de şanssız bir durum olmus verdiğin orneklerden de bu durum gercekten anlaşılıyor. Arkadsaın kapya çarpıyo ve bişey olmuyor. sen de boyle oluyor.. Şanssızlık olmus gercekten de. Sakınan göze çöp batar dedikleri kadar var.. Sakınmayanlara bişey olmamıs:) Bilge hoca ewt iyi bir hoca gercekten de. Orada ameliyat olduğum sürecten kontrole gittiğim sürece kadar gördüğüm tüm hastaların burunları gercekten de tek elden çıkmıs burunlardan uzak, tamamen yüzünün proporsiyonuna yakışan burunlardı.. Bu da başarısının göstergesi katılıyorum sana.. Senin burnun yandan güzel gorunuyor önden çöküntü gibi duruyor dedin gercekten cok merak ettim sakıncası yoksa fotoğrafını paylaşabilir misin? Bilge hocanın sorunu çözeceğinden eminim cnm. bende endişelenme..1 yılda bu durum olusup 3 yıl gercekten iyi sabretmişsin cnm ama.. Su an bile ben hala sürekli aynaya bakıp duruyorum...Benim albümümde 1 tane fotom var. Su anki halide hemen hemen o fotodaki ile aynı. cok az sislikler biraz daha indi uctan. İlk halinde tek taraflı sorun var demişsin cnm. Nasıl bir sorun görmüştün. Benimde mesela sağ tarafım hep nefeste problemli idi ilk bastada su an da hala daha ii gibi olsada yinede sola göre kötü nefesim ve eklentik sanki bişeler var içinde tutup içinden atsam rahatlıcam hissi veriyor..acaba sende de ilk gorduğun bole bişeymiydi? 2 temmuz da oldum 3 ayı gecti ama sen 1 yıl sonunda boyle bişey olustu diyorsun. demekki kaygımız 1 yıl gecene kadar hep devam edecek....İnşallah hoca bir caresini bulur cnm.. ben eminim bulacaktır.. kalbini ferah tut.. fotoğrafımda mevcut iyi kötü tüm yorumlara açığım...gercekten düşünceni paylaşabilirsin.. Sende yandan ve önden paylaşırsan tabi sakıncası yoksa paylaşabilirsen görmek isterim ilk halindeki burnunu ve sonraki sürectekini... hakkında hayırlsıı olsun cnmm.. eminim hoca bualcaktır caresini kalbini ferah tut... sevgiler..
Merhaba Herkese, yeni üye odum siteye. malatya da yaşaıyorum ve Bilge beye burun ameliyati yaptırmayı düşünüyordum. geçmiş msjlar genel de olumlu ama şimdi aklım karıştı , pzt muayene olmak için gitmeyi düşünüyorum.bakalım güven verecek mi?
Merhaba bende 3 yıl önce Bilge beye ameliyat olanlardanım o ara çok popülerdi 1 kaç kişi sürekli övüp öneriyorlardı ,özellikle bi kişinin burnu çok iyi olmuştu neyse asıl meseleye gelelim
Bilge bey gelen hastalarla ilgilenmiyor asistanlar desen sana dilenci muamelesi yapıyor ve o dönem takip ettiğim kadarıyla olanların hiç biri memnun değil ve anestezi öncesi gördüğünüz asistanlar yapıyor burnunuzu bilge beyin yaptğını sanmıyorum.Bende yaptıran ve pişman olanlardanım ve arkadaşlar size o doktoru önermiyorum biraz para biriktirip başarılı doktorlara yaptırın.Ben revizyon için para biriktirmeye başladım bile. hayal krıklığı yaşamanızı istemem.Matmazelin burnunu gördüm burnumuz benziyor hemen hemen hep aynı burunları yapıyor demekkı benım sağ tarafta bi egrilik var onun dışında aynı.Kesinlikle uygun oluşu ve doğal oluşuna itibar etmeyin .eski burnunuzdan çok bi şeyler değişmiyor.Kimsenin umudunu elinden almak istemem yazmayada bilirdim bunları lakin hayal kırıklığından iyidir .
bende 18 yasımda ameliyat olmustum başka bir doktora. ıkıncı kez yenıden olmak ıstyorm , daha estetik yönden degişsn istyorm . yalnız nefes alma problemı de yasıyorm . bu yuzden kbb ci doktorları onerıyorlar. bilge bey de kbb uzmnaı mı bilen var mı
Merhaba bende 3 yıl önce Bilge beye ameliyat olanlardanım o ara çok popülerdi 1 kaç kişi sürekli övüp öneriyorlardı ,özellikle bi kişinin burnu çok iyi olmuştu neyse asıl meseleye gelelim
Bilge bey gelen hastalarla ilgilenmiyor asistanlar desen sana dilenci muamelesi yapıyor ve o dönem takip ettiğim kadarıyla olanların hiç biri memnun değil ve anestezi öncesi gördüğünüz asistanlar yapıyor burnunuzu bilge beyin yaptğını sanmıyorum.Bende yaptıran ve pişman olanlardanım ve arkadaşlar size o doktoru önermiyorum biraz para biriktirip başarılı doktorlara yaptırın.Ben revizyon için para biriktirmeye başladım bile. hayal krıklığı yaşamanızı istemem.Matmazelin burnunu gördüm burnumuz benziyor hemen hemen hep aynı burunları yapıyor demekkı benım sağ tarafta bi egrilik var onun dışında aynı.Kesinlikle uygun oluşu ve doğal oluşuna itibar etmeyin .eski burnunuzdan çok bi şeyler değişmiyor.Kimsenin umudunu elinden almak istemem yazmayada bilirdim bunları lakin hayal kırıklığından iyidir .
matmazel benim bugün alçım çıktı domuz gibi normal mi acabacanım öncelikle dürüst bir şeklide kendi düşüncelerini açıkladığın iyi olmuş. ancak biraz acımasızca ve genelleyerek eleştirmişsin. tamam sen bunları yaşamış olabilirsin büyük bir şanssızlık olmuş ama tutup da herkesin böyle şeyler yaşadığını iddia edersen hata yapmış olursun. ben her zaman açık konuştum. Bilge Beyden memnun olan kadar olmayan da var diye. hatta ben göğüs de yaptırdığım için ve il dışından geldiğim için doktorum sağolsun annemle beni bir hafta boyunca hastanede misafir etti. odam 6 kişilikti. bu süreç dahilinde bir çok hastasının burun ameliyatına şahit oldum. düşünün günde 4-5 kişiye kadar çıkıyordu. ve muayenehanesinde daha önce burun ameliyatı olup da kontrollere gelen de bir sürü hastasını gördüm. içlerinde çok harika burunlar da vardı berbatları da. ama geneli çok güzeldi ve kesinlikle senin dediğin gibi birbirine benzemiyordu. hem diyorsun ki eski burnunuzdan çok bir şey değişmiyor, hem de hepsini aynı yapıyor. ameliyat olmayan burunların hepsi bir mi?
Herkes Bilge bey hakkında çok olumlu şeyler söylüyordu. bende şahit olmasam bunları yazmam. doktorumuz çok ilgiliydi. alçak gönüllü, hoşgörülü ve anlayışı ile bizleri hep kendine hayran bırakıyordu. tamam asistanları biraz uyuzdu. hatta bazıları çok daha uyuzdu :) ama hepsi de öyle değildi bee diğerlerinin hakkını yemeyelim şimdi. ameliyatı kimin yaptığına gelince tabi ki Bilge Bey kendisi yapıyor. böyle bir iddia çok korkunç. ben ameliyata girerken salonda beni karşıladı yüzümde çizimler yaptı. son bir kez daha nasıl olacağını benimle konuştu. ve masaya yattığımda çok heyecanlandığımı anladığı için narkoz verilirken elimi sıkı sıkı tuttu bana destek oldu. üstelik bunları yaşayan sadece ben değilim. hastanedeki en az 15 kişinin ameliyat hikayesini dinlemişimdir. hastalarının hepsi de benzer şeyler yaşadığını ve bilge beyin ne kadar ilgili bir insan olduğunu söylüyordu. ben bunları yazarken kesinlikle kimsenin tarafını tutmaya çalışmıyorum. ben de sizin gibi sadece yaşadıklarımı abartısız bir şekilde anlatıyorum. insanların ruh hali yaşadıkları olaylara göre şekillendiğinden mutlaka herkes farklı bir muamele görebilir ama bu kadar da zıt yorumların olması beni çok şaşırttı. senin adına üzüldüm. umarım şimdi de hastalarına bana gösterilen muamele yapılıyordur. yakın zamanda ameliyat olan bir arkadaş varsa lütfen yaşadıklarını bizimle paylaşsın. kimse hayal kırıklığı yaşamasın yazık ne sıkıntılar çekiliyor kolay bir süreç değil... sevgiler...
matmazel benim bugün alçım çıktı domuz gibi normal mi acaba
alçı ilk çıktığında berbat bir görüntü oluyor ama zamanla doğallaşıyor canım merak etme. sen kime ameliyat oldun? resim yüklersen bir bakalım nasıl görünüyor burnun. benim ilk alçıdan çıkmış halimi gördüysen acayip yamuktu ve hafif kemer de vardı. ama sonra hiç bişey kalmadı çok şükür.
alçı ilk çıktığında berbat bir görüntü oluyor ama zamanla doğallaşıyor canım merak etme. sen kime ameliyat oldun? resim yüklersen bir bakalım nasıl görünüyor burnun. benim ilk alçıdan çıkmış halimi gördüysen acayip yamuktu ve hafif kemer de vardı. ama sonra hiç bişey kalmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?