- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.161
bilge bey kbb ci mi bilen var mı
baktım şimdi fotolarına öyleymiş cidden senin adına çok sevindim
senin burnun da düzelir inşallah canım. burun ameliyatının net sonucunu görmek için en az 6 ay beklemelisin. kaldı ki bir yıl sonra bile değişebiliyor. çok sabır gerektiren bir süreç.
şu an domuz gibi görünüyor normal midir bu kemik de fazla oyulmuş gibi alçı çok baskı yapmış ondan öyle olmuş olabilir mi
canım öncelikle dürüst bir şeklide kendi düşüncelerini açıkladığın iyi olmuş. ancak biraz acımasızca ve genelleyerek eleştirmişsin. tamam sen bunları yaşamış olabilirsin büyük bir şanssızlık olmuş ama tutup da herkesin böyle şeyler yaşadığını iddia edersen hata yapmış olursun. ben her zaman açık konuştum. Bilge Beyden memnun olan kadar olmayan da var diye. hatta ben göğüs de yaptırdığım için ve il dışından geldiğim için doktorum sağolsun annemle beni bir hafta boyunca hastanede misafir etti. odam 6 kişilikti. bu süreç dahilinde bir çok hastasının burun ameliyatına şahit oldum. düşünün günde 4-5 kişiye kadar çıkıyordu. ve muayenehanesinde daha önce burun ameliyatı olup da kontrollere gelen de bir sürü hastasını gördüm. içlerinde çok harika burunlar da vardı berbatları da. ama geneli çok güzeldi ve kesinlikle senin dediğin gibi birbirine benzemiyordu. hem diyorsun ki eski burnunuzdan çok bir şey değişmiyor, hem de hepsini aynı yapıyor. ameliyat olmayan burunların hepsi bir mi?
Herkes Bilge bey hakkında çok olumlu şeyler söylüyordu. bende şahit olmasam bunları yazmam. doktorumuz çok ilgiliydi. alçak gönüllü, hoşgörülü ve anlayışı ile bizleri hep kendine hayran bırakıyordu. tamam asistanları biraz uyuzdu. hatta bazıları çok daha uyuzdu :) ama hepsi de öyle değildi bee diğerlerinin hakkını yemeyelim şimdi. ameliyatı kimin yaptığına gelince tabi ki Bilge Bey kendisi yapıyor. böyle bir iddia çok korkunç. ben ameliyata girerken salonda beni karşıladı yüzümde çizimler yaptı. son bir kez daha nasıl olacağını benimle konuştu. ve masaya yattığımda çok heyecanlandığımı anladığı için narkoz verilirken elimi sıkı sıkı tuttu bana destek oldu. üstelik bunları yaşayan sadece ben değilim. hastanedeki en az 15 kişinin ameliyat hikayesini dinlemişimdir. hastalarının hepsi de benzer şeyler yaşadığını ve bilge beyin ne kadar ilgili bir insan olduğunu söylüyordu. ben bunları yazarken kesinlikle kimsenin tarafını tutmaya çalışmıyorum. ben de sizin gibi sadece yaşadıklarımı abartısız bir şekilde anlatıyorum. insanların ruh hali yaşadıkları olaylara göre şekillendiğinden mutlaka herkes farklı bir muamele görebilir ama bu kadar da zıt yorumların olması beni çok şaşırttı. senin adına üzüldüm. umarım şimdi de hastalarına bana gösterilen muamele yapılıyordur. yakın zamanda ameliyat olan bir arkadaş varsa lütfen yaşadıklarını bizimle paylaşsın. kimse hayal kırıklığı yaşamasın yazık ne sıkıntılar çekiliyor kolay bir süreç değil... sevgiler...
Yazdıklarının 10/1 ini bile görmedim o doktordan,sen nasıl olumlu hikayeni paylaşıyorsan bende paylaşıyorum Senle ilgilendi diye bu doktoru mükemmelleştirmez.Ben kötülüyorum diye de kötüleştirmez bu benim gördüklerim.Sen ister şaşır ister şaşırma gerçek bunlar
Buradaki insanlar harıl harıl araştırırken ameliyat olanların yaşanmışlıklarına ihtiyaç duyuyor .Kimsenin hayalleriyle oynamaya kimsenın hakkı yok, günde 4 5 ameliyat yapacağına 2 tane yapsın da hakkını versin.Doktor ne düşmanım ne de babamın oğlu değil herkes tecrübelerini paylaşacak buranın amacı bu.
Ameliyat olacak ve olmak isteyenlere bol şans dilerim.
Resimlere nerden bakiyoruz ben de ameliyat olmayi dusunuyrm ama gormek istyrm
arkadaslar bilge beyin mail adresi var mi ? yurt disinda yasiyorum resimlerimi maille atmak istiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Slm ben üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim burnum biraz geniş ve az da olsa kemerli ben bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama çekiniyorum utangaçlık falan çevreden dolayı da biraz tereddütlüyüm ama psikolojimi de çok bozuyor devamsızlık sorunuda var ne yapmamı önerirsiniz lütfen biraz acil cevap verin teşkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?