Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

oncelikle merhabalar herkese uzun bir aradan sonra..Matmezel arkadasimin sozune katiliyorum..olumlu ve olumsuz hersey aslinda burda tum tecrubeler paylasiliyor....kisi eger sorun yasamadiysa da sorun yasadim diye anlatamaz.. ayrica bu ameliyata karar vermis bireyler olarak her arkadasimda yasamistir birileri doktor hakkinda olumsuz yazsa da ya 1 kisi de boyle olmus cogunluk olumlu olcam ya ben olcam diye hep bilinc altimizi yonlendiririz...ama bunu biz kendimiz yapiyoruz A ya da B sahsinin olumlu ya da olumsuz yazdigi cumlelere bakarak degil....Ben de 7. ayim bitti.. surecte cok olumsuz seyler yasadim...bunyem cok zayifti cunku benim ilk hafta kalkamadim bile yataktan...her seyi paylastikk burda olumlusunu da olumsuzunu da...ama eminim yazdiklarimizdan sonra burdaki yorumlari okuyan arkadsalarda olmustur...sonucta bu bi kararliliktir arkadaslar...insan bir kere kafaya koydumu fiyatta diger yerlere gore uygun olunca olumsuz yorumlari yolun basindayken beyin kafa ardina atiyor.... Matmazel arkadasimin yorumlarini da hemen hemen ilk mesajlarindan itibaren okudum... tanimam etmem kendisini ama herkese iletileri ile yardimci olmaya calisan iyi niyetli bir arkadasimiz....ama elestireceksek bence ilk basta kendimizi elestirelim... bu karari bizler verdik...olumsuz yazilarda vardi olumlularda...biz olumlularini kabul ettik ve sonucta da kimimiz daha cok memnun kaldi kimimiz de malesef sorunlar yasadi....once kendimizle yuzleselim derim ben....ameliyat karari alacak arkadaslarima da tavsiyem bu bir sans isi...doktor ne kadar iyi de olsa kotude olsa sonuc her zaman 4-4luk olmayabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…