- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.181
canım benim ben de senin yazdıklarına neden böyle yazdın diye karşı çıkmadım ki! hatta böyle olumsuz durumların da anlatılması iyi olmuş diye düşünmüştüm. ameliyat olacak kişiler tarafsız bir şekilde yorumlar okuyup karar vermesi için iyi bir şey zaten. dediğin gibi buranın amacı bu. ben bunun aksini iddia etmedim ki sen bana tepkili yazıyorsun. münakaşaya gerek yok. sen yaşadıklarını ben de yaşadıklarımı yazmışım. ama kimse yalan söylemiyor. bunda kızacak ne var? günde 4 5 ameliyat yapacağına 2 ameliyat yapsın tabi ki çok daha mantıklı. zaten olumsuz yaşantılar da bence bu hatadan kaynaklanıyor. yoğunluktan. ben burada kimsenin hayalleriyle oynamıyorum böyle yapanlara da karşı gelirim zaten. bu topiği başından sonuna kadar okuyanlar ya da bir kaç sayfa atlayarak da okusalar Bilge bey için olumlu yazıların mı daha fazla olumsuz yazıların mı daha fazla olduğunu zaten apaçık görürler. hadi ben yalancıyım milletin hayallerini yıkmaya çalışan bir psikopatım herkes mi öyle! fark ettiysen ben de yaşadığım ya da gördüğüm olumsuzlukları da yazıyorum. sen ne kadar olumsuz şeyler yaşadıysan ben de o kadar olumlu şeyler yaşamışım. buna şaşırmam niye garipseniyor? sanki beni yalancı ithaf etmeye çalışıyorsun. çok üzüldüm gerçekten. bilge beyin sana yaşattıkları olumsuz şeylerin acısını olumlu şeyler yaşayanlardan çıkarmana hakkın yok ki. ben de bilge beyin ismini bu siteden duydum. ameliyat olmadan önce onunla tanışmak ve ona ameliyat olmaya karar vermek için malatyaya 17 saat uzaktaki bir yerden 2 kez gittim. bir kaç kez telde konuştum. onlar da araştırsınlar gidip tanışsınlar. kafalarındaki soru işaretlerine cevap verebiliyorsa karar versinler. sırf buradakilere bakıp da gözü kapalı masaya yatmak da cahillik olur. sonra da ben öyle istemiyordum böyle yaptı gibi şikayetler dillenir. şimdi hastanenin ve doktorun düzeni nedir ne durumdadır bilemem. onun için yeni ameliyat olanların yorumlarına ihtiyaç var. ama kimse yazmıyor. ben burada sadece ihtiyacı olanlara yardım etmek için bir şeyler yazıyorum. kötü bir niyetim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?