- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bence belirleyici olmasın benim burnum sen yinede başkalarınıda gör derim benim daha 11. gün şuan için karar vermek doğru olmaz ya da bekleyeceğiz beraber az biraz
bilge beye ameliyat olmus ve fotograflari olanlar parmak kaldirsin. :))) cok merak ediyorum hakkinda iyi seyler duydum ve allah razi olsun o henüz bu fiyat cilginligina dahil olmamis.
öncelikle şunu söyleyim canım benim burda sizinle yazışmak benim için büyük bir zevk. ama sanal alemde de veli olabileceğimi hiç düşünmemiştimcanım sen asıl burnundaki o kocaman tamponu çıkarınca gör bakim nefes almak ne kadar da harika bir duyguymuş! ha bu arada o büyük tampon nasıl çıkıyor hiç anlamadım gözünü korkutmasınlar çok acımıyor bir kaç saniyelik olay. azıcık gözlerin yaşarır ama sonra kurtuluyorsun zaten. merhemi sormuşsun ya sür burnuna işte bacım dikişe de sür orası yumuşak olsun ki dikişler alınırken çok acımasın. sen yine de bilge beye sorabilirsen iyi olur. haydi bakalım çabucak iyileşirsin inşallah..... [/QUO
Canımcım ya Matmazel yardımına ihtiyacım var şu anda Malatyadayım (Antalyadan geldim) biliyorsundur eğer hatırlıyorsun.. Yirmi üçünde ameliyatım var. Bugün hastanedeydim onikinci kata çıktım ameliyat olanları gördüm moralim sıfır ve çok ihtiyacım var morale. Ayrıca bi hastasını gördüm hocanın çok kötüydü burnu başka bir hocaya tekrar ameliyat olacağını söyledi moralmen sıfırım buraya güle oynaya gelmiştim ama şimdi nerdeyse ameliyat olmadan dönebilirim.
kesinlikle doğru söylüyorsun estetik operasyonları geçtim artık diğer bütün ameliyatlarda fiyat çılgınlığı had safhaya ulaştı. yeni kanunda prof vb. ünv. hocaları artık araştırma hastanelerinde ameliyat yapmıyorlar. hepsi özel muayenehane açtı çoğunda sadece muayene ücreti enaz 250- 300 den başlıyor. arkadaşım bir prof.a göz ameliyatı olmak istedi 7 bin tl fiyat çıkarmış. bilge bey de eğer özel bir muayenehane açmış olsa kesinlikle köşeyi dönerdi.... bu fedakarlığ neye borçluyuz acaba bilemiyorum ama kendisinden Allah razı olsun gerçekten....
kızlarr resim ekledim ama çok şiş onu belirtedim şişler inince portre eklerim artıkın
çok sağol canım ya öncelikle her konuda desteğin için teşekkür ederim 71: neyse bununla idare et ''mavii44 den matmazelll e sonsuz teşekkürler'' başlıklı konu açarım belkimcanımmmm ben baktım resimlerine çok beğendim. valla muhteşem olmuş burnuşun.gerçi eski hali de çok kötü değilmiş ama şimdikini kesinlikle tek geçerim :) sen daha dur şişler inince daha güzel görünecek inşallah. çok çok geçmiş olsun fıstığım darısı alewin başına
çok sağol canım ya öncelikle her konuda desteğin için teşekkür ederim 71: neyse bununla idare et ''mavii44 den matmazelll e sonsuz teşekkürler'' başlıklı konu açarım belkimalewinde herşey yolunda gider umarım
alew önce bi sakin ol canım. şuanki yaşadıkların çok normal. üst üste olumsuz örnekler görmüşsün. ama sonucunda hayalini kurduğun fındık bir burnun olacağını da düşün. kıyas yap ve karar ver. bence sen şuanki burnundan o kadar da şikayetçi değilsin. çünkü gözün dönmemiş! gözün dönseydi bunların hiç birini takmaz gözünü karartıp o masaya yatmanın sabırsızlığını yaşardın. ama tabi kolay değil bunları göze almak. her zaman söylüyorum yine söyleyim lütfen pozitif düşün. kötüyü düşünme. bir insanın en iyi psikoloğu yine kendisidir. inşallah en doğru kararı verirsin canım. buraya kadar gelmişsin geri dönme bence ama tabi karar senin :)
Canım benim çokk çokk teşekkür ederim cevabın iiçin. Bugün hocayla görüşebildim. Ayrıca hocayı beklerken onun hastalarını karşılaştım ve süper burunları gördüm moralim yerine geldi. Dün nerdeyse gidiyordum hocayla görüşmeyi bekledim. İyiki beklemişim. Yaptığı burunları görünce gerçekten kendine bir poliklinik açsa hakkaten köşeyi döner. Ben şans eseri kötü olanlarla denk gelmişim. Malatyaya geldim gelili her selam verdiğime bilge hocayı soruyorum bu nasıl iştir herkes tanıyor ve mutlaka bir yakını ameliyat olmuş. Bu Malatya nın kızları kendine bakıyor Maşallah. Yirmiüçünde ameliyatımı oluyorum ama saati belli değil henüz...
Canım benim çokk çokk teşekkür ederim cevabın iiçin. Bugün hocayla görüşebildim. Ayrıca hocayı beklerken onun hastalarını karşılaştım ve süper burunları gördüm moralim yerine geldi. Dün nerdeyse gidiyordum hocayla görüşmeyi bekledim. İyiki beklemişim. Yaptığı burunları görünce gerçekten kendine bir poliklinik açsa hakkaten köşeyi döner. Ben şans eseri kötü olanlarla denk gelmişim. Malatyaya geldim gelili her selam verdiğime bilge hocayı soruyorum bu nasıl iştir herkes tanıyor ve mutlaka bir yakını ameliyat olmuş. Bu Malatya nın kızları kendine bakıyor Maşallah. Yirmiüçünde ameliyatımı oluyorum ama saati belli değil henüz...
Ben bilge beyi düşünüyorum Bağkurum var şehir dışından gelicem acaba banada yardımcı olur mu kiii nasıl biri??
Arkadaslar biri de bana cevap verebilir mi ?; bilge beyin cep telefonunu bana iletirmisiniz ?
tabi ki sana da yardımcı olur neden olmasın :) bilge bey çok iyi bir insandır. telini özelden yazıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?