Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

alewcim ameliyat odun mu seni çok merak ediyoruz. ses ver bize

merhaba canım evet sonunda ameliyat oldum. 23 ünde ameliyat oldum bugün ise bez tampomların çıkartıldı. şu ana kadar bir sorun yok çarşamba günü 09:30 da da alçım değişecek ve ilk defa yeni burnumla alakalı hiç değilse fikrim olacak heycanlıyım. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara şunu sesleniyorum hiçbirinizin canı benim kadar tatlı değildir ve canı bu kadar tatlı olan birisi size kesinlikle korkmayın diyor. Burunla ilgili en ufak acı hissetmiyorsunuz, ama boğanızdaki ağrı sizi ilk gece rahatsız ediyor. Mutlaka yanınızda refaketçi olsun ve ketil götürün yanınızda. Bol bol ılık bişeyler içerseniz boğazınızdaki ağrı hafifliyor. Aman Allah sizi ordaki hemşirelerin eline düşürmesin. Zannedersiniz onlar doçent. Bir hava bir surat birşey denilmiyor hatunlara. Ameliyathaneye girerken kenimi kurbanlık koyun gibi hissetmemde cabası.
Onun haricinde herşey harika gitti. Bilge Bey harika bir insan doçentliği bir yana insan insan ...

canıııııımmmmmm çok geçmiş olsun yaa çok şükür atlattın kurtuldun bak. Allah acil şifalar versin. yazdıklarını çok beğendim böyle düşünüyor olabilmene inan çok sevindim inşallah rabbim sonuna kadar da pişman etmez. hemşirelerin tafralarını sorma onlar doçentliği geçtim hastanenin sahibiyim havasındalar. tabi bazıları istisna çok iyileri de vardı canım. refakatçi konusunda bizim lafımıza gelmişsin :) gerçekten çok gerekli. ameliyatın sabah mı oldu çok bekledin mi? kanaman inşallah çok olmamıştır. morarmalardan yakınmamışsın ne güzel :) çarşamba günü ilk alçı alınınca moralini bozma berbat bişey çıkabilir sonradan acayip değişiyor. ben albüme yeni bir foto ekledim ilk alçıdan çıkmış halim var. eğer düzeleceğini bilmeseydim hüngür hüngür ağlatırdı o burun beni. ama şimdi çok şükür memnunum. darısı senin başına hayatım. kendine iyi bak. hoşçakal....

arkadaslar merhaba bilge bey ı epeydır arastırıyorum fakat burdan hastalarından bırebır bılgı almak cok daha guzel, bu katkılarınızdan dolayı coook tesekkur ederım.Yalnız bazı arkadaslar genellıkle herkese aynı tur burun yaptıgını ve tasarım yapmadıgını belırtmıs yaa olan arkadasların fotolarını gormemızın bı sakıncası var mı acaba bu konuda yardımcı olamaz mısınız please:))

tasarım yapmıyor Bilge bey ama herkese aynı burun yaptığını söyleyemem ben 1 ay önce ameliyat oldum resimlerim var profilimde bakabilirsiniz ama çok şiş orda şimdi farkedilebilir oranda indi şişliklerim yeni fotolar ekleyeceğim yakında

Son düzenleme:
arkadaslar ameliyat tan sonra cok acı oluyormu??? bırde bilge hoca nasıl???

ameliyattan sonra ben hiç acı hissetmedim. sadece burundan nefes alamamak biraz zorladı beni. boğazım kurumuştu sürekli ağzım açık durmaktan. boğaz yumuşatıcı pastiller ve bol bol sıvı tüketmek faydalı oluyor. ha birde dudaklarım fena kuruyup çatlamıştı dudak kremi ya da bepanten mutlaka yanınızda olsun. burun ameliyatı olacaklara duyrulur...

bilge bey herkese aynı burunlar yapmıyor zaten istese de böyle bir şey mümkün olamaz çünkü herkesin kendi orjinal burnu farklı ve sonuçta eski burnundan yola çıkarak düzeltmeler yapılıyor. sanırım tek düze ve bariz estetikli burunlar yapan doktorlar ancak bunu başarabilir. onu da tahmin edersiniz ucu iyice havaya kalkmış minnacık burunlar... bilge bey ise aşırı doğallıktan yana. mesela ben şimdiki burnumdan biraz daha küçük ve kavisli istemiştim ama yüzüme yakışmayacağını söyleyerek kendi düşündüğü gibi bir burun yaptı. benim aklım hala minnacık burunlarda kaldı ama çevremdeki herkes iyi ki de daha küçültülmemiş diyor ve çok beğeniyorlar. ben de eski halinden çok çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ve bu beni tatmin ediyor. darısı isteyen herkesin burnuna olsun...

sana katılıyorum canımm benim burnum inanılmaz doğal oldu hiç estetik gibi durmyor ve şuana kadar hiç olumsuz bir tepki almadım Bilge Beyin ellerine sağlık buaradaa canımcığım şişliklerim biraz daha indii

maaşallah fıstığım maşallahhhh aman nazar değmesin kaşı bir yanını :)) şişliklerin inmesi çok iyi canım sen gör bak daha nasıl değişecek güzelleşecek. benim 11 ay oldu ve hala burnumun ucu uyuşuk ve gittikçe ucundaki sivrilik yuvarlaklaşıyor...... senden yeni resim bekliyoruz hadi hadi bekletme bizi

Son düzenleme:
yaaa arkadaşlar sizleri bir süredir takip ediyorum ve kendime çok kızıyorumben geçen yıl bilge beyden ameliyat için randevu aldım.daha sonra birden içime bazı korkular düştü:ya ameliyat sırasında bi komplikasyon olur da sağlığıma bir zarar ziyan gelirse,ya burnum kötü olursa bu işin geriye dönüşü de yok,ya eski burnumu bile ararsam,Yaradan'ıma hamdolsun boylu,poslu güzel bi hatunken(eşim beni beğeniyorken) tek beğenmediğim uzvum olan burnumdaki küçücük bi eğrilikten dolayı ameliyat olduğumda Allah'ın gücüne giderse ve Allah korusun dış görüntümle ilgili başıma kötü şeyler gelirse(dış görünüşümü bozabilecek sakatlanma,yanma vs....):18:
yani anlayacağınız bütün kötü senaryoları yazdım çizdim ve ameliyata 1 hafta kala aradım doktoru iptal ettirdim.

sizler de böyle korkular yaşamışmıydınız?:44:

canım ben ameliyat öncesinde bu korkuların hiç birini yaşamamıştım çünkü artık canıma tak etmişti ve gözüm karardı deli gibi sabırsızlıkla ameliyat gününü bekledim. belki sana bu yazdıklarım yalanmış gibi gelsede gerçekten zerre kadar abartım yok. çünkü bende artık psikolojik bunalımlar başlamıştı. tabi bu süreci hızlandıran yani beni tetikleyen dış etkenler de vardı. her neyse sonuç olarak bu ameliyatı oldum çok şükür herhangi bir vukuatım olmadı. sağ salim atlattım ve psikolojim acayip düzeldi :) ama senin bu yazdıkların sonradan benim de kafamı kurcalamaya başladı. yani Allahın uygun görmediği bir şey yaptım onun yarattığını beğenmeyip değiştirdim gibi içimi kemiren bir şüpheye de kapıldım. diğer türlü de mutsuz ve çökük bir psikolojiyle yaşayacaktım. rabbim benim niyetimi biliyor ve ona sonsuz şükrediyorum sağlıklıyım ve mutluyum. sana da şunu tavsiye ederim. eğer şuanki halinden çok şikayetçiysen ve psikolojini olumsuz etkiliyorsa ameliyat ol. ancak yazmışsın ya zaten boylu poslu güzel bir kızım diye. kendini seviyorsan beğeniyorsan burnundaki minnacık eğrilik yüzünden o masaya yatma derim. eğer tabi eğrilik minnacıksa :)) benim burnum kocamandı ve kemerliydi. keşke küçük bir kusur olsaydı da hiç ameliyat olmasaydım. benim nacizane fikirlerim bunlar.... hakkında en hayırlısı nasılsa öyle karar verirsin inşallah canım. hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…