Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

matmazelllllll bugün öndeki tamponlar alındı azcıkta olsa burundan nefes almak ne kadannn güzelll buarada aynı fabrikadan çıktık ya hergün rapor veriyorum sana her bir gelişmeden haberdar ediyorum daa :126: seni sanal alemdeki velim ilan ettim.. eeee soru gelsin artık dimi şu merhemi bide dikişleredemi süreceğiz asistan eskisi gibi devam dedi eskiden tampona sürün demiştide kusura bkma sanırım çok oluyorum amaaa devamı gelecek sorularımın

öncelikle şunu söyleyim canım benim burda sizinle yazışmak benim için büyük bir zevk. ama sanal alemde de veli olabileceğimi hiç düşünmemiştim canım sen asıl burnundaki o kocaman tamponu çıkarınca gör bakim nefes almak ne kadar da harika bir duyguymuş! ha bu arada o büyük tampon nasıl çıkıyor hiç anlamadım gözünü korkutmasınlar çok acımıyor bir kaç saniyelik olay. azıcık gözlerin yaşarır ama sonra kurtuluyorsun zaten. merhemi sormuşsun ya sür burnuna işte bacım dikişe de sür orası yumuşak olsun ki dikişler alınırken çok acımasın. sen yine de bilge beye sorabilirsen iyi olur. haydi bakalım çabucak iyileşirsin inşallah.....

çok teşekkür ederim canım ya çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum alçım değişecek ve yeni burnumu şiş olsada göreceğim ama hala kendime inanamıyorum tasarımsız falan burun estetiği olduğuma öyle yaptığı resimlere bakıpta yok şöyle böyle olsun gibide konuşmadık gerçi kendiside sipariş burun yapmıyor.benim burnum kemerliydi öyle aman aman bir kemerde değildi bide yüzüm küçük benim yani yüzüme göre biraz büyük bir burnum vardı (geçmişi böyle şimdiki zaman için bişey diyemeyeceğim) umarım pişman olmam bu beni çok korkutuyor :18: onca çektiğim sıkıntıya değer umarım çok şişti yüzüm hiç his yok gibi uyuşmuş resmen yaaa

geçecek canım bunların hepsi ve inanılmaz hızlı bir şekilde iyileşeceksin merak etme :) güzel düşün güzel sonuçlansın

valla ben daha dusunuyorum bu arada bilgen bey ne kadar ucret aldı acab sogorta karsıladımı yani sıgortanın bi yararı oldumu acaba ?:18:

valla ben daha dusunuyorum bu arada bilgen bey ne kadar ucret aldı acab sogorta karsıladımı yani sıgortanın bi yararı oldumu acaba ?:18:
para neyim ödemedik sağlık güvencen varsa ödemiyorsun formdan takip ettiğim kadarıyla da hiç ödeyene rastlamadım... alçılar falan çıksın foto paylaşırım kızlar yorum beklerim :126: .. memnun kalmazsam destek beklerim güzel olursa iltifat beklerim...

suan nasılsın agrı sızı falan varmı rahatmısın malum şuan kış yaz olsa daha kolay olurdu bu arada aynaya baktıgında iyiki yapmısım dedin mi ayyy bende yapmayı cok istıyorum benim burnum öle cok cırkın deil ama hafifi cıkıntılı buda beni cok rahatsız edıo napim elimde deil aynaya bakmayı seviyorum...

canım benim yüzüm gözüm çok şişti morardı gözüme kan oturdu ve çok kanamam oldu ama bu herkeste olmuyor hastanede gördüğüm çoğu hasta böyle değildi açıkçası bu da bana cesaret olmuştu bide benim ameliyat öncesi boğazım tahriş oldu ameliyattada tüp takılınca iyice mahvetti en çok sıkıntı boğaz ağrısında yaşadım ama onun dışında çok şükür öyle ağrım sızım olmadı başım bile ağrımadı ki sürekli başım ağrırdı benim. şuan açıkçası iyiki yaptıdım dememe engel o kadar çok şey var ki hem daha alçıda burnum görmedim bile yeni burnum içime siner beğenirsem ancak iyiki yaptırmışım derim ama şu şartlada şunu söyleyeyim kesinlikle akıl işi değil helede ben gibi bünyeye sahip biri için... inşallah isyediğim gibiolur hadi bunlar gçcek elbt önemli olan sonucun içime sinmesi sonuçta bir şekilde geçiyor sıkıntılı ya da rahat inşallah senin için en iyisi olur

ayy insallah begenirsin bende beklıyorum sabırsızlıkla eger begenirsem yaptırcam kesin bu arada burnunun modelini doktoramı bıraktın tamamen yoksa kendi istedigin sekildemi oldu

ayy insallah begenirsin bende beklıyorum sabırsızlıkla eger begenirsem yaptırcam kesin bu arada burnunun modelini doktoramı bıraktın tamamen yoksa kendi istedigin sekildemi oldu
burda bilge beye ameliyat olmuş kişiler var istersen onların resimlerinede bak Bilge bey tasarım yapmıyor yüzüne yakışanı yapıyor zaten ameliyat öncesi öyle uzun uzadıya konuşamadımda buarada anladığım kadarıyla Bilge beye ameliyat olacaksın ben çok araştırdım 10 senede ancak karar vardim Bilge Bey ile ilgilide çok olumlu şeyler duydum ama şans faktörüde var bence

arasında gidip gelıyorum kararsızıım acıkcası bilge beyın hastalarına bakamdım daha 1 tanesini gördum ama baska kimin fotografları var acaba ben göremıorum suan sen bi amelıyat ol ben öle karar vercem sanırım

bence belirleyici olmasın benim burnum sen yinede başkalarınıda gör derim benim daha 11. gün şuan için karar vermek doğru olmaz ya da bekleyeceğiz beraber az biraz

Ben bilge beyi düşünüyorum Bağkurum var şehir dışından gelicem acaba banada yardımcı olur mu kiii nasıl biri??

bilge beye ameliyat olmus ve fotograflari olanlar parmak kaldirsin. :))) cok merak ediyorum hakkinda iyi seyler duydum ve allah razi olsun o henüz bu fiyat cilginligina dahil olmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…