- 13 Mart 2011
- 216
- 164
- 133
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kız sen ne alemsin valla güldürdün beni :)) şimdi zombilere döndün ama bir hafta sonra fıstık olacaksın inşalah. ben de aynı senin anlattığın gibi olmuştum aynaya bakınca bacaklarımın bağı çözülüyordu ne hale geldim diye ağlıyordum. şimdi çok şükür hepsi geride kaldı hayatımdan o anları sildim kestim attım :) çok güzel bir yorum yapmışsın ilk alçı çıkınca kaba inşaatmış gibi oluyor gerçekten hayal kırıklığına uğratıyor insanı! ama 2-3 hafta sonra ortalama burnun neye benzeyecekse kendini belli ediyor canım. tekrardan geçmiş olsun. allah acil şifalar versin....
matmazelllllll bugün öndeki tamponlar alındı azcıkta olsa burundan nefes almak ne kadannn güzelllbuarada aynı fabrikadan çıktık ya hergün rapor veriyorum sana her bir gelişmeden haberdar ediyorum daa :126: seni sanal alemdeki velim ilan ettim.. eeee soru gelsin artık dimi şu merhemi bide dikişleredemi süreceğiz asistan eskisi gibi devam dedi eskiden tampona sürün demiştide kusura bkma sanırım çok oluyorum amaaa devamı gelecek sorularımın
çok teşekkür ederim canım ya çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum alçım değişecek ve yeni burnumu şiş olsada göreceğim ama hala kendime inanamıyorum tasarımsız falan burun estetiği olduğumaöncelikle şunu söyleyim canım benim burda sizinle yazışmak benim için büyük bir zevk. ama sanal alemde de veli olabileceğimi hiç düşünmemiştimcanım sen asıl burnundaki o kocaman tamponu çıkarınca gör bakim nefes almak ne kadar da harika bir duyguymuş! ha bu arada o büyük tampon nasıl çıkıyor hiç anlamadım gözünü korkutmasınlar çok acımıyor bir kaç saniyelik olay. azıcık gözlerin yaşarır ama sonra kurtuluyorsun zaten. merhemi sormuşsun ya sür burnuna işte bacım dikişe de sür orası yumuşak olsun ki dikişler alınırken çok acımasın. sen yine de bilge beye sorabilirsen iyi olur. haydi bakalım çabucak iyileşirsin inşallah.....
çok teşekkür ederim canım ya çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum alçım değişecek ve yeni burnumu şiş olsada göreceğim ama hala kendime inanamıyorum tasarımsız falan burun estetiği olduğumaöyle yaptığı resimlere bakıpta yok şöyle böyle olsun gibide konuşmadık gerçi kendiside sipariş burun yapmıyor.benim burnum kemerliydi öyle aman aman bir kemerde değildi bide yüzüm küçük benim yani yüzüme göre biraz büyük bir burnum vardı (geçmişi böyle şimdiki zaman için bişey diyemeyeceğim) umarım pişman olmam bu beni çok korkutuyor :18: onca çektiğim sıkıntıya değer umarım çok şişti yüzüm hiç his yok gibi uyuşmuş resmen yaaa
geçecek canım bunların hepsi ve inanılmaz hızlı bir şekilde iyileşeceksin merak etme :) güzel düşün güzel sonuçlansın
canımcığım sana yeni bir sıfat daha buldum 'sanal psikoloğum benim'
para neyim ödemedik sağlık güvencen varsa ödemiyorsun formdan takip ettiğim kadarıyla da hiç ödeyene rastlamadım... alçılar falan çıksın foto paylaşırım kızlar yorum beklerim :126: .. memnun kalmazsam destek beklerimvalla ben daha dusunuyorum bu arada bilgen bey ne kadar ucret aldı acabsogorta karsıladımı yani sıgortanın bi yararı oldumu acaba ?:18:
suan nasılsın agrı sızı falan varmı rahatmısın malum şuan kış yaz olsa daha kolay olurdu bu arada aynaya baktıgında iyiki yapmısım dedin mi ayyy bende yapmayı cok istıyorum benim burnum öle cok cırkın deil ama hafifi cıkıntılı buda beni cok rahatsız edıo napim elimde deil aynaya bakmayı seviyorum...
burda bilge beye ameliyat olmuş kişiler var istersen onların resimlerinede bak Bilge bey tasarım yapmıyor yüzüne yakışanı yapıyor zaten ameliyat öncesi öyle uzun uzadıya konuşamadımda buarada anladığım kadarıyla Bilge beye ameliyat olacaksın ben çok araştırdım 10 senede ancak karar vardim Bilge Bey ile ilgilide çok olumlu şeyler duydum ama şans faktörüde var benceayy insallah begenirsin bende beklıyorum sabırsızlıkla eger begenirsem yaptırcam kesin bu arada burnunun modelini doktoramı bıraktın tamamen yoksa kendi istedigin sekildemi oldu
bence belirleyici olmasın benim burnum sen yinede başkalarınıda gör derim benim daha 11. gün şuan için karar vermek doğru olmaz ya da bekleyeceğiz beraber az birazarasında gidip gelıyorum kararsızıım acıkcası bilge beyın hastalarına bakamdım daha 1 tanesini gördum ama baska kimin fotografları var acaba ben göremıorum suan sen bi amelıyat ol ben öle karar vercem sanırım
ücret almıyorlar Araştırma hastanesinde Bilge Beykizlar bilge beyin fiyati nekadar?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?