- Konu Sahibi EstetikEditor
-
fiyat aralığı nedir peki???
evet arkadaşlar, bilge bey herhangi bir ücret almıyor. hatta protezler için şurdan şurdan alabilrsiniz şu fiyattan fazlası olmamalı araştırın diyerek düşüncelerini de paylaşıyor. gerçekten çok idealist bir hoca. gönül rahatlığıyla gidilecek bir doktor diyorum..
ameliyat sonrası masaj olayı beni çok ürkütüyor ya ben masaj neyim yapamam ki ameliyat olmadan burnuma dokunamıyorum bile o psikolojiye girdim hele ameliyatlı buruna hiç dokunamambazı doktorlar masajı önermiyor bazıları ise bu konuda çok ısrarlı illa ki masaj şart diyormuş bilge hoca ne diyor kızlar bu koruda :44:
en çok korktuğum konulardan biriydi bu matmazelll çok soru soruyorum ama iyide ne kadar süre ile yapılması gerekiyorki masajın bide günde kaçar dakika ve hangi aralıklarda yapılması gerekiyor :44: şuana kadar pek olumsuz bişey duymadım bilge hocayla ilgili sonuçta doktor faktörü çok önemli o yüzden biraz rahatım bu konuda umarım pişman olmam çok korkuyorum pişman olmaktan keşke demektenbilge hoca da masaj yapmamızı öneriyor. ama tabi ki doğru şekilde yapılan masajı. yanlış yaparsan çok kötü sonuçlar doğuruyormuş. masajı önce kendisi yapıyor zaten. ama şimdiden söyleyim hazırlıklı ol onun yaptığı masajlar benim hep gözlerimden yaşlar döktürüyordu! sonra aynanın karşısına geçip sana doğru masajı nasıl yapman gerektiğini uyglamalı bir şekilde öğretiyor. ben öyle uzun süre masaj yapmadım yaklaşık bir ay sonra bırakmıştım ve kendi yaptığım masajlar canımı acıtmıyordu sanırım kıyamıyoruz kendimize :)
en çok korktuğum konulardan biriydi bu matmazelll çok soru soruyorum ama iyide ne kadar süre ile yapılması gerekiyorki masajın bide günde kaçar dakika ve hangi aralıklarda yapılması gerekiyor :44: şuana kadar pek olumsuz bişey duymadım bilge hocayla ilgili sonuçta doktor faktörü çok önemli o yüzden biraz rahatım bu konuda umarım pişman olmam çok korkuyorum pişman olmaktan keşke demekten
canım ya inşallah keşke demezsin şansın yaver gider.... sen çok gereksiz bir konuya kafayı takmışsın canım masaj yapmanın neresinden korkuyorsun allah aşkına! şu ameliyattan sağ salim bir kurtul bakalım ondan sonra şimdiki halini hatırlayıp gülersin. masajı ne kadar aralıklarla yapacağını doktorun sana anlatır. şimdiden onun derdine düşme tatlım. sen bol bol dua et inşallah her şey senin gönlünce olsun. sevgiler...
sanırım haklısın matmazelllneyse az kaldı zaten ameliyata bu konuya 15 gün sonra geçeriz
sanırım haklısın matmazelllneyse az kaldı zaten ameliyata bu konuya 15 gün sonra geçeriz
mavi lütfen ameliyat sonrası tecrübelerini bizimle paylaş. bende yirmisinde ordayım yardımcı olursan çok sevinirim.
matmazelll dün ameliyat oldum benn :)) bu sefer silsileyi takip ederekten soru soracağım canım yaa doktor serum ve merhem verdi ama bu tamponlar içinmiş sanırım ama miktar çok geldi bana birer enjektör bideçok zor oluyor ya yüzüm gözüm serum oldu
çok çok teşekkür ederim canım ya evet kurtuldum ama gözüm aymadı morardı şiştibitanem! öncelikle çok çok geçmiş olsun hadi kurtuldun gözün aydın diyeyim :) canım ben o serumu neredeyse bitirdim diyebilirim. tek başına kullanması zor olur benim burnuma hep annem enjektörle dökerdi. ama artık yeter diye isyan etmişti çünkü sürekli dökmesini istiyordum. şimdi burnunun içinde bir sürü gazlı bez tıkalıdır canım onlar kuruyunca inanılmaz rahatsız oluyordum. o yüzden kurumasına hiç müsade etmiyordum. üç gün sonra ilk küçük tamponları çıkarınca biraz daha rahatlarsın canım. serumu kendi başına yapma başkalarından yardım al canım. bol bol peçete tüketeceksin stok yaparsan iyi olur :) inşallah sonuç senin tam istediğin gibi olur çektiklerine değer :) tekrardan geçmiş olsun hoşçakal...
çok çok teşekkür ederim canım ya evet kurtuldum ama gözüm aymadı morardı şiştibu kdarını bnde tahmin etmiyordum resmen zombilere döndüm yahu güzelleşelim derkn tır çarpmışa döndüm ameliyat sonrası 24 saat boyuncada buz kompleksi yapılmış halim böyle mazallah onuda yapmasaymışım kimbilir nasıl bir yaratığa dönermişim :44: dediğin gibi inşallah çektiklerime değer ama bilge hoca tasarım neyim yapmyor bakalım artıkın sanatını konuşturacakmı yaın öndeki tamponlar çıkacak çarşambada ilk alçı değişimio zaman görürüm artık kaba inşaatı ince işçiliğide 6-12 ay sonra
çok teşekür ederim canım darısı sana inşallah ama ameliyat sonrası biraz sıkıntılı onuda atlatırım inşallah veeee tabikide çektiklerimize değsin. diğer ameliyat olanların sadece burun bildiğim kadarıyla inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım sen başka ameliyattamı olacaksın?? keşke denk gelseymiş ameliyatımız Allah yardımcın olsun ama bir şekilde geçip gidiyor canımcok çok çok geçmiş olsun atlatmışsın. İnşallah tam istediğin gibi bir sonuç çıkar. Bahsettiğin burun ameliyatı olanlar acaba kombine ?başka bir ameliyatta olmuşlarmı acaba ?
çok çok teşekkür ederim canım ya evet kurtuldum ama gözüm aymadı morardı şiştibu kdarını bnde tahmin etmiyordum resmen zombilere döndüm yahu güzelleşelim derkn tır çarpmışa döndüm ameliyat sonrası 24 saat boyuncada buz kompleksi yapılmış halim böyle mazallah onuda yapmasaymışım kimbilir nasıl bir yaratığa dönermişim :44: dediğin gibi inşallah çektiklerime değer ama bilge hoca tasarım neyim yapmyor bakalım artıkın sanatını konuşturacakmı yaın öndeki tamponlar çıkacak çarşambada ilk alçı değişimio zaman görürüm artık kaba inşaatı ince işçiliğide 6-12 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?