Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

resimlerinize baktım senin de diğer mavi nickli arkadaşımın da burnu çok güzel.Rabbim biliyor niyetlerimizii siz kafanıza takmayın.ben biraz abartmıştım bu korku olayını.çevre insanı çok etkiliyor gerçekten.benim burnuma da gelince kemer var,biraz da büyük:)güzel bir burun değil.bikaç arkadaşım ameliyat olacağımı duyunca şaşırmıştı'' ya senin burnunda bişey yokki fena değil filan'' diyince diğer korkularımla beraber vazgeçmiştm.sanırım depresif dönemlerimde burnumu iyice takıyorum.sonra kendime gelince boşveriyorum.
ama şunu söyleyeyim sizleri görünce çok heveslendim.bu aralar planlarımda bebek var.hayırlısıyla bebek olayını çözdükten sonra bakıcam artık.

hayırlısı olsun inşallah. ben de bebek istiyorum artık psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum inşalah isteyen herkese nasip olur...

Kızlar en erken ameliyat günü alan benim sanırım 13 ocakta bende ameliyat oluyoruuum Bilge bey gereçkten dediğiniz kadar varr şimdiden içim kaynadı ama korkuyoruuum :///

merhaba arkadaşlar ben de 3 hafta sonra ameliyat oluyorum. hem devüasyon ameliyatı olacağım hem de estetik. aslında burnumla ilgili çok sıkıntım yoktu ama kemik eğriliği düzeltilirken biraz şekir verdirmek istedim umarım pişman olmam. ama ben de çok korkuyorum tampon, dikiş, alçı vs... mesela ben uyurken çok fazla sağa sola dönen bir insanım, alçıyla gece uyurken ya yanlışlıkla alçıya zarar verirsem diye düşünüyorum. nasıl yatılır ki böyle bir durumda?

Canım sen kime ameliyat oluyosun ?

ama hala acaba diyorum ya istedigim gibi olmassa diye valla burdaki arkadaslarımın hepsinede yaptıkları burunlar cok yakısmıs gule gule kullansınlar bende öle bi korku yok ama tek sıkıntım istedigim gibi olmaması işte sadece bu dusunce aklımda

Bende de aynı korku var ... Ameliyat gününden biletime kadar hepsni aldım bi cesaret gidiyorum bu burnuma ki katlandım ona da katlanırım çok aşırı kemikli veya büyük bi burnum yok ama kompleks işte /

Kızlar en erken ameliyat günü alan benim sanırım 13 ocakta bende ameliyat oluyoruuum Bilge bey gereçkten dediğiniz kadar varr şimdiden içim kaynadı ama korkuyoruuum :///

İnanki korkacak hiçbirşey yok. Tek sorun boğazın acıyor onuda ılık bişeyler içerek hallediyorsun. Ben korkudan ameliyathanede bile vazgeçtim narkozdon uyanınca ben vazgeçtim diyormuşum. Ama hiççç hiççç hiççç bir acı çekmedim. Hatta ben aynı anda ikia operasyon oldum yağ aldırma ve burun. Hiç eziyet çekmedim. Yanınıza rahatça ve bolca naz yapabileceğiniz birini alın. Bide ketıl alın ordaki hemşilerin mümkün olduğunca eline düşmemeye çalışın herşey tamamdır.

Hemşirelerin eline düşmemek derken serum takmaları da buna dahil miiii
Annişimle gidiyoruz bizde ben serum olayından tırsıyorum ha birde grip oldum sürekli hapşryorum Tamponlarım varken hapşrmaktan korkuyorum ben kahve makinası götürücem onda sıcak su falanda yapılıyo .D Sen çok aç kaldın mı canım çıkıncaa ?

hayırlısı olsun inşallah. ben de bebek istiyorum artık psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum inşalah isteyen herkese nasip olur...

matmazelll,telefon için çok teşekkür ederim,özelden mesaj yazamadıgım için burdan cevap verebiliyorum,umarım en istediğin anda bebişini kucagına alırsın:) öpücükler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…