- 18 Ağustos 2011
- 142
- 2
- 116
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
matmazelll,telefon için çok teşekkür ederim,özelden mesaj yazamadıgım için burdan cevap verebiliyorum,umarım en istediğin anda bebişini kucagına alırsın:) öpücükler..
slm arkadaşlar bende yeniyim burda beni ekleyebilirmisiniz...
bilge bey burnunuza uygun sekli nasıl gösterio bilgisayar sistemi varmı acaba nasıl tarif edıo burnunuzun seklini ben veli aslana gitigimde burnumun üserine kalemi tutarak gösterdi ve ben hiç bişi anlamadım
ben de meraklandım
kesinlikle görmeliyim
canım sen resmini görmek istediklerine arkadaşlık talebi gönderirsen kabul ederler. ama ben seni ekledim kabul edersen albümü görebilirsin...
bilge bey burnunuza uygun sekli nasıl gösterio bilgisayar sistemi varmı acaba nasıl tarif edıo burnunuzun seklini ben veli aslana gitigimde burnumun üserine kalemi tutarak gösterdi ve ben hiç bişi anlamadım
Hemşirelerin eline düşmemek derken serum takmaları da buna dahil miiii
Annişimle gidiyoruz bizde ben serum olayından tırsıyorum ha birde grip oldum sürekli hapşryorumTamponlarım varken hapşrmaktan korkuyorum ben kahve makinası götürühascem onda sıcak su falanda yapılıyo .D Sen çok aç kaldın mı canım çıkıncaa ?[/QUOThastane de kaç gün yatırıyo..
İnanki korkacak hiçbirşey yok. Tek sorun boğazın acıyor onuda ılık bişeyler içerek hallediyorsun. Ben korkudan ameliyathanede bile vazgeçtim narkozdon uyanınca ben vazgeçtim diyormuşum. Ama hiççç hiççç hiççç bir acı çekmedim. Hatta ben aynı anda ikia operasyon oldum yağ aldırma ve burun. Hiç eziyet çekmedim. Yanınıza rahatça ve bolca naz yapabileceğiniz birini alın. Bide ketıl alın ordaki hemşilerin mümkün olduğunca eline düşmemeye çalışın herşey tamamdır
Sen bilge beye oldun dimi ameliyaat canım ? Yağ aldırma için ne kadar ödedin :?
ben ameliyatın sonrasında çekeceğim acıları değilde burnumun nasıl olacağı beni tedirgin ediyo
inşallah istediğin gibi olur Alew ve sorunsuz atlatırsın şu süreci malatya nın kızlarının bakımlı olduğunu burun estetiğine istinaden söylüyorsan sanırım genel anlamda kemerli burnumuz var :))) 1 hafta daha Malatyadayım yardım edebileceğim birşey olursa bir mause kadar klavye kadar yakınım :13:
merhaba canım evet sonunda ameliyat oldum. 23 ünde ameliyat oldum bugün ise bez tampomların çıkartıldı. şu ana kadar bir sorun yok çarşamba günü 09:30 da da alçım değişecek ve ilk defa yeni burnumla alakalı hiç değilse fikrim olacak heycanlıyım. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara şunu sesleniyorum hiçbirinizin canı benim kadar tatlı değildir ve canı bu kadar tatlı olan birisi size kesinlikle korkmayın diyor. Burunla ilgili en ufak acı hissetmiyorsunuz, ama boğanızdaki ağrı sizi ilk gece rahatsız ediyor. Mutlaka yanınızda refaketçi olsun ve ketil götürün yanınızda. Bol bol ılık bişeyler içerseniz boğazınızdaki ağrı hafifliyor. Aman Allah sizi ordaki hemşirelerin eline düşürmesin. Zannedersiniz onlar doçent. Bir hava bir surat birşey denilmiyor hatunlara. Ameliyathaneye girerken kenimi kurbanlık koyun gibi hissetmemde cabası.
Onun haricinde herşey harika gitti. Bilge Bey harika bir insan doçentliği bir yana insan insan ...
ameliyattan sonra 1 gece hastanede yatıyorsn 3 gün sonrada öndeki tamponlar çıkıyor ondan sonrada belirli aralıklarla alçı değişimi tamponların alınması bandajlanması vs için belli aralıklarla gidiyorsun. umarım istediğin gibi olur.ameliyattan skaç gün sonra tekrar hastaneye gidiliyo
inşallah istediğin gibi olur Alew ve sorunsuz atlatırsın şu süreci malatya nın kızlarının bakımlı olduğunu burun estetiğine istinaden söylüyorsan sanırım genel anlamda kemerli burnumuz var :))) 1 hafta daha Malatyadayım yardım edebileceğim birşey olursa bir mause kadar klavye kadar yakınım :13:
neden kimse cevap yazmıyo
neden kimse cevap yazmıyo ...
neden kimse bişeyler yazmıyo
hani nerede bilge hocanın hastaları
hani nerede bilge hocanın hastaları[/
onlardan bilgi almak istiyorum
ama kimse cevap bile yazmıyo
masu hayırdır? topikte büyük bir çabayla kendi kendine yazışmışsın bu ne telaş böyle 25 mesaj için mi acaba? :111:
Mavi selam,
Benim de bir arkadaşım Bilge bey'e ameliyat oldu ve cok memnun kaldı. Burdaki yorumlardan da belliki iyi ve doğallıktan yana bir doktor bu da cok önemli benim için. Bende cok istiyorum kendisine ameliyat olmak ama malesef ki istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum. Arkadasım aslen malatyalı olduğu için orda kalması hiç sorun olmadı. Sanırım ilk iki hafta mutlaka orda olmak ve sıklıkla muayeneye gitmek gerekiyormuş... Yani benim Bilge Bey hayallerim böylece suya düştüanladığım kadarıyla sende dışarıdan gelmişsin ameliyat için o yüzden yine de senden fikir almak istedim... :26:
masu hayırdır? topikte büyük bir çabayla kendi kendine yazışmışsın bu ne telaş böyle 25 mesaj için mi acaba? :111:
Bilmezler ki bu şekilde mesaj doldurulmasına asla izin vermem
aynen dediğin gibi oldu baya saçmalamışım :)) kusura bakmayın artık
Hemşirelerin eline düşmemek derken serum takmaları da buna dahil miiii
Annişimle gidiyoruz bizde ben serum olayından tırsıyorum ha birde grip oldum sürekli hapşryorumTamponlarım varken hapşrmaktan korkuyorum ben kahve makinası götürühascem onda sıcak su falanda yapılıyo .D Sen çok aç kaldın mı canım çıkıncaa ?[/QUOThastane de kaç gün yatırıyo..
Canım 1gece yatırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?