Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

bilge bey burnunuza uygun sekli nasıl gösterio bilgisayar sistemi varmı acaba nasıl tarif edıo burnunuzun seklini ben veli aslana gitigimde burnumun üserine kalemi tutarak gösterdi ve ben hiç bişi anlamadım

bilge bey burnunuza uygun sekli nasıl gösterio bilgisayar sistemi varmı acaba nasıl tarif edıo burnunuzun seklini ben veli aslana gitigimde burnumun üserine kalemi tutarak gösterdi ve ben hiç bişi anlamadım

bana bilgisayarında daha önce ameliyat yaptığı hastalarının öncesi ve sonrası resimlerini göstermişti. öncesi bana benzeyenleri örnek göstererek bu şekle benzer demişti. ama tabi ameliyat olmadan önce burnunun fotoğraflarını çektiriyorsun. onun üzerinden çizerek de tasarlıyor nasıl bir şey olacağını. ama kesinlikle bilgisayar ortamında photoshopla tasarım felan yapmıyor.

hiçbir şekilde göstermiyo sadece muayene ediyo...veli aslan hangi hastanede acaba...

aynende öyle genelde kemerli buruna sahibiz...

çok geçmiş olsun...

ameliyattan skaç gün sonra tekrar hastaneye gidiliyo
ameliyattan sonra 1 gece hastanede yatıyorsn 3 gün sonrada öndeki tamponlar çıkıyor ondan sonrada belirli aralıklarla alçı değişimi tamponların alınması bandajlanması vs için belli aralıklarla gidiyorsun. umarım istediğin gibi olur.

Mavi selam,

Benim de bir arkadaşım Bilge bey'e ameliyat oldu ve cok memnun kaldı. Burdaki yorumlardan da belliki iyi ve doğallıktan yana bir doktor bu da cok önemli benim için. Bende cok istiyorum kendisine ameliyat olmak ama malesef ki istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum. Arkadasım aslen malatyalı olduğu için orda kalması hiç sorun olmadı. Sanırım ilk iki hafta mutlaka orda olmak ve sıklıkla muayeneye gitmek gerekiyormuş... Yani benim Bilge Bey hayallerim böylece suya düştü anladığım kadarıyla sende dışarıdan gelmişsin ameliyat için o yüzden yine de senden fikir almak istedim... :26:

neden kimse cevap yazmıyo

neden kimse cevap yazmıyo ...

neden kimse bişeyler yazmıyo

benim burnum hiç estetik gibi durmuyor çok doğal gerçi hala çok şiş ama ve inanılmaz hastası var bende dışardan gittim malatyaya ama aslen malatyalıyım ailem orda o yüzden benim içinde hiç sıkıntı olmadı ama konuk evi yapıldı hastaneye orda kalabilirsin iki hafta dediğin gibi mutlaka olmak gerekiyor hatta 1 ay sonrada kontrole çağırıyor ama benim dönmem gerektiği için 1 hafta önce gitmiştim kontrole

ACABA malatyada dr zafer tezel e ameliyat olan var mı
ya da iyi bir doktormu bilgisi olan var mı....
yazarsanız çok sevinirim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…