- Konu Sahibi EstetikEditor
-
benim burnum hiç estetik gibi durmuyor çok doğal gerçi hala çok şiş amave inanılmaz hastası var bende dışardan gittim malatyaya ama aslen malatyalıyım ailem orda o yüzden benim içinde hiç sıkıntı olmadı ama konuk evi yapıldı hastaneye orda kalabilirsin iki hafta dediğin gibi mutlaka olmak gerekiyor hatta 1 ay sonrada kontrole çağırıyor ama benim dönmem gerektiği için 1 hafta önce gitmiştim kontrole
iki hafta izin almak ve onuda malatya da bir konuk evinde hele hasta halde geçirmek pek iç açıcı gelmedi bana =) saol tatlım bilgiler için artık istanbuldan ücretli bakacağım ama fiyatlarda uçmuş durumda burdabir şey daha soracağım yağ alma operasyonu yapıyormu bilge bey ve bunun ücreti nedir bilen varmı??
Arkadaşlar rica etsem Bilge Türk Bilen,nin cep numarasını bilen varsa bana mesaj atabilirmi,ben malatya dışında yaşıyorum haftalardır Malatya araştırma hastanesi arıyorum ama sekreteri bir türlü onu bağlamıyor ve ameliyat günü almam için de benim Malatyaya gelmemi şart koşuyor,benim se maalesef durumum müsait değil gitmek için,tşk.
Hemşirelerin eline düşmemek derken serum takmaları da buna dahil miiii
Annişimle gidiyoruz bizde ben serum olayından tırsıyorum ha birde grip oldum sürekli hapşryorumTamponlarım varken hapşrmaktan korkuyorum ben kahve makinası götürücem onda sıcak su falanda yapılıyo .D Sen çok aç kaldın mı canım çıkıncaa ?
Arkadaşlar rica etsem Bilge Türk Bilen,nin cep numarasını bilen varsa bana mesaj atabilirmi,ben malatya dışında yaşıyorum haftalardır Malatya araştırma hastanesi arıyorum ama sekreteri bir türlü onu bağlamıyor ve ameliyat günü almam için de benim Malatyaya gelmemi şart koşuyor,benim se maalesef durumum müsait değil gitmek için,tşk.
slm kızlar.bende geçtiğimiz salı ameliyat oldum.bugn beşinci gnu ameliyatımın. sehirdışından gaziantepten gittim.ilk gunumu konukevinde geçirdim.odaların gnlğu kahvaltı dahil kişi bası on tl.her odada duş kabini ve lavabo mevcut.cok konforlu rahat bir yer.direkt telefondan randevu aldım.sizinde yuzyuze görşme imkanınız yoksa polikiliniğin dahili numarasını cevirmeden direkt operatöre bağlanıp bilge beyi bağlamalarını söyleyin polikiliğine bağlandığınızda polikinik bağlamıyor.birsrde gerekçe öne sryor ben öyle yaptım. salı ve perşembe ameliyat gnleri doktorun odasında bulunmuyor onun için ulasamazsınız o gnler dışında arayın.ve bildiğim kadarıyla bilge beyin randevuları nisana kadar full dolu ben 3 ay önceden aldım randevuyu ve en erken ocağın ikisine verdiler.
henuz cok yeni alçılarım cıkmadı ama alttan baktığımda dzgun bir uçgen gibi görunuyorburnumun sekli.
eğer alçı cıktıktan sonrada böyle olcaksa hiç doğal olmamış gibi.offff bu durum cok canımı sıkıyor. ameliyat olan arkadaşlar sizinkide alçıdayken böylemi görunuyordu.sevgiyleee...
Canım banada sekreterler öyle demişlerdi ama ben Bilge Beye ulaştım oda direk ameliyat tarihi verdi. Bilge Beyin cep nosundanda ulaşmak zor. Ama eğer sabah 09:00 ile 10:00 arası plastik cerrahi servisini ararsan mutlaka ulaşırsın her sabah orda bu saatlerde.
Alew senin alçılar çıktımııı resimlerini bekliyoruzzz
Ameliyat olduktan sonra malatya ya gidiş gelişler için ailemi ikna edebilirim ne de olsa konu sağlık olduğu için izin verirler.ameliyat günü alman için buraya gelmen şart değil tlfdan alabilirsin ama ameliyat sonrasında burada kalman gerekiyo bir ay kadar kendisiyle birebir görüşmen daha iyi olur
Sen şanslısın kardeş vallah ben o kadar arıyorum bir türlü ulaşamıyorum bilge beye.Canım banada sekreterler öyle demişlerdi ama ben Bilge Beye ulaştım oda direk ameliyat tarihi verdi. Bilge Beyin cep nosundanda ulaşmak zor. Ama eğer sabah 09:00 ile 10:00 arası plastik cerrahi servisini ararsan mutlaka ulaşırsın her sabah orda bu saatlerde.
Sen şanslısın kardeş vallah ben o kadar arıyorum bir türlü ulaşamıyorum bilge beye.
alemsin melek yaa alçılı iken nasıl anladın şeklinibenim ilk alçı değişiminde Bilge bey bak istersen dedi ama bu senin burnun değil ona göre dedi gerçekten çok garip duruyordu ama şişlikler indikçe dahada şekli oturmaya başlıyor gerçi benimkide yeni sayılır 1 aralıkta ameliyat oldum burun ucum hala çok şiş sabır gerekiyor ama Bilge bey kesinlikle doğallıktan yana rahat ol şimdidende pimpiriklenme
Sen şanslısın kardeş vallah ben o kadar arıyorum bir türlü ulaşamıyorum bilge beye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?