Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar rica etsem Bilge Türk Bilen,nin cep numarasını bilen varsa bana mesaj atabilirmi,ben malatya dışında yaşıyorum haftalardır Malatya araştırma hastanesi arıyorum ama sekreteri bir türlü onu bağlamıyor ve ameliyat günü almam için de benim Malatyaya gelmemi şart koşuyor,benim se maalesef durumum müsait değil gitmek için,tşk.

iki hafta izin almak ve onuda malatya da bir konuk evinde hele hasta halde geçirmek pek iç açıcı gelmedi bana =) saol tatlım bilgiler için artık istanbuldan ücretli bakacağım ama fiyatlarda uçmuş durumda burda bir şey daha soracağım yağ alma operasyonu yapıyormu bilge bey ve bunun ücreti nedir bilen varmı??

bildiğim kadarıyla hiçbir ücret almıyo

ameliyat günü alman için buraya gelmen şart değil tlfdan alabilirsin ama ameliyat sonrasında burada kalman gerekiyo bir ay kadar kendisiyle birebir görüşmen daha iyi olur

Bilge beyin sekreteri ve yardımcıları Bilge beyi bir türlü bağlamıyorlar,onlarda benim malatya ya muayene için gelmem gerektiğini aksi takdir de hiç bir şekilde ameliyat günü veremeyeceklerini belirtiyorlar.
Yorumlar da okuduğum kadarıyla bilge beye ulaşıldığı takdir de kendisi yardımcı oluyor hastalarına,lütfen Bilge beyin cep numarasını bilen
arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.tşk.

Yok canım taktıkları serumu senin dosyana yazmak zorunda oldukları ve dosya takip edildiği için onları gayet itinalı ve gayet asık suratlı şekilde yapıyorlar. İğneler ve ilaçları düzgün zamanında yapıyorlar. İnsanlık namına bir konuda eline düşmeyin sakın. Bir su bile isteseniz git hasta yakınlarından iste derler. Ben tamponlarım varkende çok hapşurdum ama ağzın açık hapşurduğun zaman sorun olmuyormuş. Ama gribini atlatmadan ameliyat olma sakın. Tıkanıklık ekstra huzursuz edebilir seni. Gece 12 den itibaren birşey yemende içmende yasak zaten ben tam 18 saat sonra su içebildim ama bu çok sıkıntılı bir durum değil. Tam anlamıyla kendinde olmadığın için tam hissetmiyorsun.

Canım banada sekreterler öyle demişlerdi ama ben Bilge Beye ulaştım oda direk ameliyat tarihi verdi. Bilge Beyin cep nosundanda ulaşmak zor. Ama eğer sabah 09:00 ile 10:00 arası plastik cerrahi servisini ararsan mutlaka ulaşırsın her sabah orda bu saatlerde.

slm kızlar.bende geçtiğimiz salı ameliyat oldum.bugn beşinci gnu ameliyatımın. sehirdışından gaziantepten gittim.ilk gunumu konukevinde geçirdim.odaların gnlğu kahvaltı dahil kişi bası on tl.her odada duş kabini ve lavabo mevcut.cok konforlu rahat bir yer.direkt telefondan randevu aldım.sizinde yuzyuze görşme imkanınız yoksa polikiliniğin dahili numarasını cevirmeden direkt operatöre bağlanıp bilge beyi bağlamalarını söyleyin polikiliğine bağlandığınızda polikinik bağlamıyor.birsrde gerekçe öne sryor ben öyle yaptım. salı ve perşembe ameliyat gnleri doktorun odasında bulunmuyor onun için ulasamazsınız o gnler dışında arayın.ve bildiğim kadarıyla bilge beyin randevuları nisana kadar full dolu ben 3 ay önceden aldım randevuyu ve en erken ocağın ikisine verdiler.
henuz cok yeni alçılarım cıkmadı ama alttan baktığımda dzgun bir uçgen gibi görunuyorburnumun sekli.
eğer alçı cıktıktan sonrada böyle olcaksa hiç doğal olmamış gibi.offff bu durum cok canımı sıkıyor. ameliyat olan arkadaşlar sizinkide alçıdayken böylemi görunuyordu.sevgiyleee...

alemsin melek yaa alçılı iken nasıl anladın şeklini benim ilk alçı değişiminde Bilge bey bak istersen dedi ama bu senin burnun değil ona göre dedi gerçekten çok garip duruyordu ama şişlikler indikçe dahada şekli oturmaya başlıyor gerçi benimkide yeni sayılır 1 aralıkta ameliyat oldum burun ucum hala çok şiş sabır gerekiyor ama Bilge bey kesinlikle doğallıktan yana rahat ol şimdidende pimpiriklenme

Alew senin alçılar çıktımııı resimlerini bekliyoruzzz

Merhaba kızlar bende bilge beye 1 yıldan fazla oldu olalı.Buradan buldum bende kendisini ,cok yorumları okudum çok ilgi vardı ve istanbul da ameliyat olmak gerçekten çok güç.Gittik olduk dendiği gibi bir ilgi alaka ben hiç görmedim ,Ssk muayeneleri gibi kısa kesilip bitiyor her şey .Doğallığa gelince burnumda ilk zamanlar şişten anlaşılmayan kemik netleşti.ve şuan burun ucu kısmı yamuk duruyor .Çok özenli koruyup saklamama rağmen sağ profil sol profil çok farklı .Hiç büyük taleplerlede gitmemiştim halbuki biraz törpü ve ucunu hafif kaldırmak dışında bir isteğim olmamıştı.Şimdi pişmanım keşke olmasaydım ya da 1 2 yıl bekleseydim olanak sağlayıp daha ilgili bir ameliyat geçirmiş olsaydım.Çok hevesli ve güzel olacağini umut etmiştim.Burada amacım doktoru kötülemek değil kendisi çok kibar biri ama gerek yoğunluk gerekse hastane şartları belki de stajerler belki de şans tartışılır .Umarım olacak olanlar daha memnun olur .Ameliyat olmak isteyenlere bende yardımcı olmak istedim harıl harıl konu gezdiklerinden eminim =) Şansınız bol olsun .

ameliyat günü alman için buraya gelmen şart değil tlfdan alabilirsin ama ameliyat sonrasında burada kalman gerekiyo bir ay kadar kendisiyle birebir görüşmen daha iyi olur
Ameliyat olduktan sonra malatya ya gidiş gelişler için ailemi ikna edebilirim ne de olsa konu sağlık olduğu için izin verirler.

Sen şanslısın kardeş vallah ben o kadar arıyorum bir türlü ulaşamıyorum bilge beye.

malatyalı arladaşlar........dr zafer tezel e burun ameliyatı olan var mı...yada nasıl bir doktor bilginiz var mıı....lütfen yazarsanız çok sevinirim....
herkes bilge beyden bahsediyor...ama ben plastik cerrahi eğitimi almış bir kbb cı tercih ediyorum....
o yüzden zafer tezeli araştırmaktayımm

lütfen bilginiz varsa yazarmısınız...ya da tanıdıklarınıza sorarsanız...çok minnettar kalırım.....noluuurr......benm bir ark. ve onun 2 akrabası ona ameliyat oldu..memnunlar...estetikte yapıyor...ama ben yine de bu sitede görmek isttiyorum...eğer varsa

:/ şans çok önemli.... ben bi dr.dan %100 herkesin memnun olduunu henüz görmedim....illaki birileride beğenmicek.... eleştriler kimseyi çok etkilememeli.. önemli olan memnun olan kişi sayısının çokluğu... herkes memnunda arada 3 5 kişi memnun değilse oda onnarın şansıdır..... herkese bol şans....

Son düzenleme:
Sen şanslısın kardeş vallah ben o kadar arıyorum bir türlü ulaşamıyorum bilge beye.

canım msg hakkım dolsaydı ben özel numara gönderiridm sana ben aradım yılbaşından 1 gün önce falandı ve bana hemen randevu verdi çok şaşırdım herkez çok dolu falan demişti ... Bu cuma ameliyatım var bakalım inş hersey istediğim gibi oluur :))) Dualarınız benimle olsun lütfen .......

:) evt biraz komik ama ne bileyim alttan bakınca öle görnyor ucu cok sivri gibi.ameliyat olan diğer hastalarınkine baktım benimki gibi durmuyordu.gerçekten biraz acayip görnyor. yinede sağol rahatldım biraz :)

Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…