Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

öyle mutlu oluyorum ki böyle güzel sözleri, dilekleri duyunca-okuyunca çok teşekkür ederim canım matmazelle güzel arkadaşıma katılıyorum biraz sabır emin ol çok güzel olmuş ve zamanla daha da güzel olacak :)

çok sağol canımcığım beklemekten başka çaremiz yok sloganımızz "yaa sabırrr"

çok teşekkür ederim canım neyse başka sorun çıkmasında ödemde inecek illaki

matmazelll cim doktorum bana günde 1-2 dakika dedi masajı.ben de öyle yapıyorum zaten sadece size ne dedi merak ettim.bazı arkadaşlar günde bikaç kez yapıyormuş.bazıları aşağı doğru yapıyormuş.siz nasıl yapıyordunuz?

bugün ameliyat olalı 2.günüm... yüzüm gözüm şiş mor.. burnumdaki kanları temizleyemiyorum.. nefes alamıyorum..canım çok dar..ben iyileşmek istiyorum artıkk (( ağlıyamıyorum bile.. yüzümdeki şiş buna müsade etmiyor.. çok kötüyüm brn yaa

Caniiim, coook cook gecmis olsun, ben buradaki arkadaslarin tecrubelerine yorumlarina ve resimlerine bakarak soyleyebilirim ki, cekilen tum cileye degiyor, sen de atlatacaksin insallah onlar gibi, acil sifalar diliyorum, opuldun...

canımmm ya.perşembe günü mü oldun?pazar günü ön tampon alınır herhalde.ondan sonra alışacaksın merak etme.1-2 gün sonra alışıyosun.ilk 3-4 gün çok pişman olmuştum ben de.

arkadaslar bir de bise soracagim, dishy nickli arkadasin albune baktim burnu cok guzel olmus, ama ameliyatta sonra ilk resimlerinde gozlerinin alti balon gibi mosmor, sizin de mi boyle olmustu acaba?

biraz sabır.benim 3 hafta oldu.seni çok iyi anlıyorum.ben hiç uyuyamamıştım 2-3 gün.bir de grip oldum ilk gün.öksür öksür nefesim kesiliyordu.hala da geçmedi öksürük.ama dediğim gibi.2-3 gün sonra daha iyi olacaksın.

arkadaslar bir de bise soracagim, dishy nickli arkadasin albune baktim burnu cok guzel olmus, ama ameliyatta sonra ilk resimlerinde gozlerinin alti balon gibi mosmor, sizin de mi boyle olmustu acaba?

benim öyle olmadı.hastaneden çıktıktan 2 gün sonra çok şişti morardı.ama ertesi gün geçti.ilk alçı değişince sadece şişlik oluyor.

Insan kendisini o kadar sismis ve morarmis gorunce kesin korkup, bin pisman oluyordur, sonuclar guzel gerci...Ama insan cok urkuyor....

Kizlaaaar, gene bise sorucam ( ameliyat olana kadar basinizin etini yerim artik :))
Forumlarin birinde okumustum ama hangisinde unuttum simdi, Turgut Ozal Tip Merkezi' nde ilgili servisteki hemsirelerin cok kotu oldugundan bahsetmistiniz.Ben annemle gidicem eger ameliyat olursam.Annem de oyle cok girisken ve becerikli degildir boyle konularda, kendimi degil annemi dusunuyorum, ya hemsireler anneme kotu davranirsa!!! Ben de kendimde olmuycam!!!

canım ben problem yaşamadım.zaten annenin hemşirelerle işi olmayacakki.1 gün kalacaksın zaten.annen 24 saat boyunca buz koyacak 6 saat sonra su verecek biraz çorba getirecek.hemşire arada gelip tansiyon ateş ölçüyo ilaç verip gidiyor.

Canim tesekkur ederim, peki buz veriyorlar mi? buzu nerden buluyoruz? Corbayi filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…