- Konu Sahibi EstetikEditor
-
helennnn çok beğendimm maşallah hemide 41 keresindenbenim 2,5 ay olacak neredeyse ama hala şiş yaa bide kalkık değil umarım şişlikler inince değişir (bu yorumu matmazell görmesin fırçayı yerim ) az biraz sabırsızımda nazarında
yok fıstığım ben sana niye azar yedireyim ben ki bu yollardan geçmeyen biri olsam belki sana kızardım ama bu hislerin çok normal. aslında senin de ciddi boyutlarda ödemin yok ama ameliyat sonrasında yaşanan psikolojik durum bunu pek anlamaya müsade etmiyor... :) başkalarıyla kıyas yapma herkesin iyileşme süreci farklı oluyor. yoksa kendini çok yıpratırsın...
öyle mutlu oluyorum ki böyle güzel sözleri, dilekleri duyunca-okuyunca çok teşekkür ederim canım matmazelle güzel arkadaşıma katılıyorum biraz sabır emin ol çok güzel olmuş ve zamanla daha da güzel olacak :)
canım zaten özel işaretli.niye böyle oldu anlamadım
matmazelll cim doktorum bana günde 1-2 dakika dedi masajı.ben de öyle yapıyorum zaten sadece size ne dedi merak ettim.bazı arkadaşlar günde bikaç kez yapıyormuş.bazıları aşağı doğru yapıyormuş.siz nasıl yapıyordunuz?
bugün ameliyat olalı 2.günüm... yüzüm gözüm şiş mor.. burnumdaki kanları temizleyemiyorum.. nefes alamıyorum..canım çok dar..ben iyileşmek istiyorum artıkk(( ağlıyamıyorum bile.. yüzümdeki şiş buna müsade etmiyor.. çok kötüyüm brn yaa
bugün ameliyat olalı 2.günüm... yüzüm gözüm şiş mor.. burnumdaki kanları temizleyemiyorum.. nefes alamıyorum..canım çok dar..ben iyileşmek istiyorum artıkk(( ağlıyamıyorum bile.. yüzümdeki şiş buna müsade etmiyor.. çok kötüyüm brn yaa
arkadaslar bir de bise soracagim, dishy nickli arkadasin albune baktim burnu cok guzel olmus, ama ameliyatta sonra ilk resimlerinde gozlerinin alti balon gibi mosmor, sizin de mi boyle olmustu acaba?
Insan kendisini o kadar sismis ve morarmis gorunce kesin korkup, bin pisman oluyordur, sonuclar guzel gerci...Ama insan cok urkuyor....[/QU
çok fazla korkulacak bişey yok merak etme.şiş mororma dediğin 2-3 günlük bişey.ağrı hiç yok.ben sadece nefes alamadığım için zorlandım.ona da alışıyosun.
Kizlaaaar, gene bise sorucam( ameliyat olana kadar basinizin etini yerim artik :))
Forumlarin birinde okumustum ama hangisinde unuttum simdi, Turgut Ozal Tip Merkezi' nde ilgili servisteki hemsirelerin cok kotu oldugundan bahsetmistiniz.Ben annemle gidicem eger ameliyat olursam.Annem de oyle cok girisken ve becerikli degildir boyle konularda, kendimi degil annemi dusunuyorum, ya hemsireler anneme kotu davranirsa!!! Ben de kendimde olmuycam!!!
bı kac kısı gordum guzel ıs cıkarmıs
Insan kendisini o kadar sismis ve morarmis gorunce kesin korkup, bin pisman oluyordur, sonuclar guzel gerci...Ama insan cok urkuyor....[/QU
çok fazla korkulacak bişey yok merak etme.şiş mororma dediğin 2-3 günlük bişey.ağrı hiç yok.ben sadece nefes alamadığım için zorlandım.ona da alışıyosun.
burnun gayet doğal olmuş cok beğendim:)
canım ben problem yaşamadım.zaten annenin hemşirelerle işi olmayacakki.1 gün kalacaksın zaten.annen 24 saat boyunca buz koyacak 6 saat sonra su verecek biraz çorba getirecek.hemşire arada gelip tansiyon ateş ölçüyo ilaç verip gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?