- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canim tesekkur ederim, peki buz veriyorlar mi? buzu nerden buluyoruz? Corbayi filan?
arkadaslar bir de bise soracagim, dishy nickli arkadasin albune baktim burnu cok guzel olmus, ama ameliyatta sonra ilk resimlerinde gozlerinin alti balon gibi mosmor, sizin de mi boyle olmustu acaba?
Kizlaaaar, gene bise sorucam( ameliyat olana kadar basinizin etini yerim artik :))
Forumlarin birinde okumustum ama hangisinde unuttum simdi, Turgut Ozal Tip Merkezi' nde ilgili servisteki hemsirelerin cok kotu oldugundan bahsetmistiniz.Ben annemle gidicem eger ameliyat olursam.Annem de oyle cok girisken ve becerikli degildir boyle konularda, kendimi degil annemi dusunuyorum, ya hemsireler anneme kotu davranirsa!!! Ben de kendimde olmuycam!!!
istersen ben de mosmor halimi albüme ekleyim bir bakın da ibret alın halimden berbat bişye olmuştum. tır çarpmış gibiydim :))
hastanede buzlukta küçük balonlar içinde buz var zaten.arada değişiliyor.hastane kantini sürekli açık.gece de açık.ordan çorba falan var canım
Canim cook tatlisin sen yaa, tesekkur ederim...Herkese sacma gelebilecek sorular soruyorum kucuk kucuk, gene de itinayla cevapliyorsun, cok sagol...
bu arada ne zamana kadar sırt üstü yattınız.yan yatınca bişey olmaz değil mi?
ben 26.gunumdeyım hala sırtustu yatıyorum ama son zamanlarda gece uyandıgımda kendımı yan yatar buluyorum ozlemısım yan yatmayı :) ama korkmuyor degılım
ben 26.gunumdeyım hala sırtustu yatıyorum ama son zamanlarda gece uyandıgımda kendımı yan yatar buluyorum ozlemısım yan yatmayı :) ama korkmuyor degılım
melodi sen ayın kaçında ameliyat oldun?bilge beye mi oldun?ben 19 ocakta oldum.belki seni görmüşümdür orda
canım ben 17ocakta oldum ama doktorum abdulkadır goksel.
geçmiş olsun.şimdi nasılsın peki?yüzün ve burnun ne durumda?fotoğraf ekledin mi
Ama simdi coook guzelsin canim, cektiklerine degdi cok sukur...
teşekkür ediyorum canım benim o senin güzelliğin... inşallah herkesin çektiği çilelere değer.
azrain ben burnumun üstünü yüz temizleme jeliyle hafiften çok bastırmadan yıkıyordum canım. hatta doktorun söylediği masaj hareketlerini de yapıyordum yıkarken güzel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?