Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

arkadaslar bir de bise soracagim, dishy nickli arkadasin albune baktim burnu cok guzel olmus, ama ameliyatta sonra ilk resimlerinde gozlerinin alti balon gibi mosmor, sizin de mi boyle olmustu acaba?

istersen ben de mosmor halimi albüme ekleyim bir bakın da ibret alın halimden berbat bişye olmuştum. tır çarpmış gibiydim :))

canım ya hemşirelerle ilgili bir sorun yok. hatta ben oradaki disiplini ve itinayı çok beğenmiştim. tabi arada ters bir kaç hemşire çıkabiliyor ama onlar da gün boyunca insanlarla uğraşmaktan bunalanlardır. genelde de öyle değilmidir hemşireler hep suratsızdır hele de nöbetçiyse :)) sözüm meclisten dışarı tabi istisnalar da vardı. çok güler yüzlü olanları da vardı haksızlık olmasın. ben genel olarak yorum yaptım.... sonuç olarak cilekben arkadaşım boşuna strese girecek bir konu değil bu kafana takma tatlım... her şey çok güzel olacak diye düşün

hastanede buzlukta küçük balonlar içinde buz var zaten.arada değişiliyor.hastane kantini sürekli açık.gece de açık.ordan çorba falan var canım

Canim cook tatlisin sen yaa, tesekkur ederim...Herkese sacma gelebilecek sorular soruyorum kucuk kucuk, gene de itinayla cevapliyorsun, cok sagol...

arkadaşlar özelden mesaj atanlar olmuş.ancak henüz ben özelden mesaj atamıyorum.100 mesajım dolunca söz cevaplayacam sorularınızı.kusura bakmayın

Ama simdi coook guzelsin canim, cektiklerine degdi cok sukur...

teşekkür ediyorum canım benim o senin güzelliğin... inşallah herkesin çektiği çilelere değer.
azrain ben burnumun üstünü yüz temizleme jeliyle hafiften çok bastırmadan yıkıyordum canım. hatta doktorun söylediği masaj hareketlerini de yapıyordum yıkarken güzel oluyor :)

canım üst kısımları yıkıyorum.masaj yaptığım yerleri. ancak uç kısımlar ön kısımlara dokunma demişti doktor.orayı temizleyemiyorum.sadece su tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…