- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım maştinin karşısında olan ne? fotografcı mı, medikal mi? poliklinik hemşiresine sordum, otobüsü kaçırıcam, cuma çektirsem olur mu diye, olur dedi, ameliyat öncesi yanında olması lazım, şimdi lazım değil dedi...Yetişmez mi ki? hemen basıp vermiyorlar mı fotografı....
Acil cevap verin kızlaaaar???
canım maştinin karşısında rahan foto var orada çektireceksin on dakika içerisinde veriyo ama yarın sabah erkenden hastanede olacam diyosun nasıl yetiştirecen diyorum sen bugünmü gelecen malatyaya...
Canım buldum telefonunu fotografcının...Sabah 9:30, akşam 6:00 çalışıyormuş. Bir şekilde ayarlamaya çalışacağım, teşekkür ederim...
inşallah öyle değildir canım. ben zannetmiyorum. yüksek ihtimal ameliyatı yapıp çıkmıştır... Bilge beyden böyle bir davranışı kesinlikle beklemiyorum ben.
burnundaki nefes ve koku alamama durumun çok normal canım asıl tamponlar çıkınca çok rahatlayacaksın merak etme. öpüyorum...
masucum nasıl oldun? benim ağrım olmadı senin niye oluyoki?ayrıca bilge bey girmiştir ameliyatına.öyle bişey yaptığını sanmam.ameliyatı yapıp çıkıyomuş sonraki şeyleri ordakiler yapıyomuş[/QUsaol canım sol tarafım çok ağrıyo ama bugün daha iyiyim sıvı şeyler içince burnum çok ağrıyo..ha az öncede alçı çıktı kendiliğinde bişey olurmu acaba geri bantladım yarın gidecem kontrole alçı değişecekmiş içimdeki silikonları yarınmı çıkaracaklar..
Masu - Çilekben bende yarın malatyadayım:))) görüşrüz inşallah. Birbirmizi görmedık ama servisin orda karşılaşırız mutlaka:)))
canım kaçta orada olacaksın kontrolünmü var senin..
masu fotolarını rıca etsek koyabılırmısın???
maucum alçın değişmiştir herhalde.burnunu gördünmü?nasıldı?
koyacamda biraz iyileşeyim bandajlarım çıksın öyle canım ya...
evet değişti gördüm koskoca bi burun bu hep böylemi kalacak:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?