Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım maştinin karşısında rahan foto var orada çektireceksin on dakika içerisinde veriyo ama yarın sabah erkenden hastanede olacam diyosun nasıl yetiştirecen diyorum sen bugünmü gelecen malatyaya...

canım maştinin karşısında rahan foto var orada çektireceksin on dakika içerisinde veriyo ama yarın sabah erkenden hastanede olacam diyosun nasıl yetiştirecen diyorum sen bugünmü gelecen malatyaya...

yanlış yazmışım canım ..rohan foto......

canım yarın beni bir arkadaşım sabah saat yedi gibi malatyaya bırakacaktı. Fotografcının telefonuna baktım internetten, bulamadım. Sen kaçta açılıyor biliyormusun, erken açılıyorsa çektirir öyle giderim.Ama erken açılmıyorsa bugün akşamdan gelebilirim, ama akşam 20:00 gibi orada olabilirm ancak, o saate kadar açık olur mu ki???

Canım buldum telefonunu fotografcının...Sabah 9:30, akşam 6:00 çalışıyormuş. Bir şekilde ayarlamaya çalışacağım, teşekkür ederim...

canım burun içindeki tamponlar ilk alçı çıktığı günmü çıkarılıyo

çilekbennnnn yarın büyük gün.şimdiden geçmiş olsun canım.ameliyat sonrası kafandan rahat geçecek bir kıyafet al.düğmeli olursa daha iyi olur.ameliyat sonrası ben hemen kalkamadım.kıyafetimi başkalrı giydirdi.kendinde olmuyosun çünki.su,ıslak mendil peçete falan al.bide meyve suyu falan içmeni söylüyorlar hemşireler.tabi ilk 6 saatten sonra.

masucum nasıl oldun? benim ağrım olmadı senin niye oluyoki?ayrıca bilge bey girmiştir ameliyatına.öyle bişey yaptığını sanmam.ameliyatı yapıp çıkıyomuş sonraki şeyleri ordakiler yapıyomuş

Masu - Çilekben bende yarın malatyadayım:))) görüşrüz inşallah. Birbirmizi görmedık ama servisin orda karşılaşırız mutlaka:)))

Canım ben daha ameliyat olmadm.5 nisana gün vermişti ben daha muayene olmdm yarn görüşcem.öğleye doğru orda olurum insallah 11 gibı.

bende 29 mayıs da ameliyat olucam . ne gerekiyor neler istiyorlar hastaneden ne tahlilleri yapıyorlar ameliyat olanlar bilgi verebilirler mi ? birde ne kadar zaman sonra sargılar tamamen acılıyor ve o zaman da cok şişlik oluyormu ilk günki gibi ? cevap verirseniz cok sevinirim .

arasammı die düşünüyorum veli beyi ya ne zaman tatile cıkıo acaba kendisi ne yapsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…