Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kıslarr bende ameliyat olmayı düşünüyorum bilge bey hakkında yazılanları okudum memnun olan cok kişi var ben erzurumdayım telefonla ameliyat için gün alabiliyormuyuz benim nisan basında ameliyat olmam lazım nasıl irtibata gecerim bilge beye ulaşabilecegim telefon numarası varsa mesaj atarsanız sevinirim
herkese teşekkürler :))

bende 29 mayıs da ameliyat olucam . ne gerekiyor neler istiyorlar hastaneden ne tahlilleri yapıyorlar ameliyat olanlar bilgi verebilirler mi ? birde ne kadar zaman sonra sargılar tamamen acılıyor ve o zaman da cok şişlik oluyormu ilk günki gibi ?
biri cvp verirse cok sevinirimmmmm

kan tahlili,ekg,röntgen çekiliyor.otogarın karşısında rohan fotoda fotoğraf isteniyor.14 günde tamammen çıkıyor.ama biraz şişlik oluyor.3.hafta normal görünmeye başlıyor.

amelıyat olan arkadaslarımıza gecmiş olsun şimdiden
benim gibi düşünme asamasında olanlara da dogru karar verin arkadaslar valla ben cokk dusundum 1 senedir aklımda amlıyat fikri ve sadace dogru zamanı beklıyorum suan bilge beye amlıyat olmak istıyorum cunku olumsuz bir mesaj görmedigim tek doktor kendisi aklımda olan doktorlarda vardı ama yorumları görunce hayal kırıklıgına ugradım ne yalan sölım görusmeyede gittim tabiki ama umdugum gibi olmadı görusmelerim bazıları ya fiyatı cok söyledi yada beni tatmın etmedi doktorların konusmaları tabiki burun estetik amlıyatını 1 kere olacagım dedigim gibi dogru karar vermek için cok arastırın ve cok dusunun ben ölye yapıyorum ve zararını görmedim darısı basımıza artık ne dıyeyım

bişey daha sorabilirmiyim doktor kendimi şekil veriyor yoksa siz istediginiz şeklimi söylüyorsunuz o size bu yakışır falan diyip yapıyomu ?

turkuaz canım nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo ne yaptın konuştunmu bilge hocayla neye kara verdin... merak ettim

arkadaslar artık butun sayfaları tek tek okumaktan kafam almıyor:)) 26 sına malatyada olucam ve ve amelıyat olucam bılge beyden gun aldık hersey ayarlandı ama ıcımde hala şüphe var burnum kemerlıı hoşuma gıtmıyor yapan arkadasların resımlerı varmı lutfen yardımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…