Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım bende 2 martta ameliyat oldum yarın bandajlarım çıkıyor eklerim foto.

aa sevındım senın adına kurtuldun amelıyattan yanıı eee nasılsın ıyıleştınmı agrın varmı halaa

evet kurtuldum çok şükür bugün 18gün oldu evet ilk günler ağrılarım oldu birazda şiştim tanponlar çıkınca rahatlıyosun ama ..msj sayının 20 olması gerekiyo canım yoksa göremezsin resimleri

evt ınceedımde sıteyı haklısın kuzenım oldu amelıyat gecen ay burnu kocamandı sımdıkı halıde kocaman bıde saga egıkk bıraz o benı kokuttuu

resimlerini görebilirmiyiz bu arada çok geçmiş olsun

bende bilge beyi düşünüyorum acaba nisan ortasına gün alabilirmiyim malatya dısındayım telefon acsam yeterli mi

canım bende ıl dısından gıdıcem ıstanbuldayım aılem gıdıp konusmuss doktorla hıc gorusme fırsatım olmadıı 3 gun once gıdıp muayne olcamm hemen alcak amelıyata ancak hıc bırseyden haberım yokk :)

ben gitmeden telefonla ameliyat için gün alabilirmiyim yada gidersem 2-3 güne ameliyat olabilirmiyim boşuna gidip gelmiş olmayayım diyorum... sen bilge beye nasıl karar verdin ben sadece burdan takip ettimde genelde herkes memnun...

bılge beye gecen ay kuzenım amelıyat oldu burnu cok buyuk ve kotuydu ama suankı halı eskısıne nazaran cok guzel ancak hala buyuk ve saga egık o bıraz tedırgın ettı benı ancak kuzenım arkadasları yaptırdı kızlarla konustum cok memnunlar yalnız doktor beyın yaptıgı burunlardan hıc resım yok elımde ıcımi rahatlatıcak arastırdım baya herkes bu doktoru onerdiii çok hastası var dıee cok yogun herkes yaptırıyo ve memnunlar dıe bırebır gıdıp hastanede yapanlara sordu arakadaslarım

üstte arama kısmına bilge beyin adını yazarsan bi kaç arkadasın fotoları cıkıyor ben forumda 10 kadar arkadasın resimlerini gördüm isimlerini yazarım şimdi doktorun bu kadar yogun olması beni korkutuyor hastalarına yeterince zaman ayırabiliyor mu acaba...

bilge beye ameliyat olupta resimleri olan arkadaslardan hatırladıklarım
mavii44
azrain
matmazelll
tostosi
koreasigi ekleyip resimlerine bakabilirsin bende cok kararsız kaldım nisan başına kadar karar vermem lazım

canım seni kabul ettim albümdeki resimleri görebilirsin. son zamanlarda çok yoğunum nete pek giremiyorum kusura bakmayın arkadaşlar.... ameliyat olanlara çok geçmiş olsun darısı isteyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…