- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaslar artık butun sayfaları tek tek okumaktan kafam almıyor:)) 26 sına malatyada olucam ve ve amelıyat olucam bılge beyden gun aldık hersey ayarlandı ama ıcımde hala şüphe var burnum kemerlıı hoşuma gıtmıyor yapan arkadasların resımlerı varmı lutfen yardımmmmm
bılge bey hakkında amelıyat yapan arkadaslar burun resmı sadece ıstıyorumm zahmet olmazsa
canım bende 2 martta ameliyat oldum yarın bandajlarım çıkıyor eklerim foto.
aa sevındım senın adına kurtuldun amelıyattan yanıı eee nasılsın ıyıleştınmı agrın varmı halaa
evt ınceedımde sıteyı haklısın kuzenım oldu amelıyat gecen ay burnu kocamandı sımdıkı halıde kocaman bıde saga egıkk bıraz o benı kokuttuu
bilge hocamı yaptı ameliyatı ya canım insanın kendi burnuylada alakalı oluyo bence sonraki hali....
çok saol matmazell ilk günlere göre daha iyiyim ama sol tarafımda çok ağrım var ameliyathaneye ömer hoca gelip götürdü beni başımda o vardı bilge hocayı görmedim uyutuldukdan sonra geleceğini söylediler ama azrainde diyorki o saatlerde bilge hoca yukarıdaymış nasıl oldu anlamadım kafam karıştı açıkcası cuma günü kontrole gidecem soracam .....bakalım..
resimlerini görebilirmiyiz bu arada çok geçmiş olsun
arkadaslar artık butun sayfaları tek tek okumaktan kafam almıyor:)) 26 sına malatyada olucam ve ve amelıyat olucam bılge beyden gun aldık hersey ayarlandı ama ıcımde hala şüphe var burnum kemerlıı hoşuma gıtmıyor yapan arkadasların resımlerı varmı lutfen yardımmmmm
canım bende ıl dısından gıdıcem ıstanbuldayım aılem gıdıp konusmuss doktorla hıc gorusme fırsatım olmadıı 3 gun once gıdıp muayne olcamm hemen alcak amelıyata ancak hıc bırseyden haberım yokk :)
bılge beye gecen ay kuzenım amelıyat oldu burnu cok buyuk ve kotuydu ama suankı halı eskısıne nazaran cok guzel ancak hala buyuk ve saga egık o bıraz tedırgın ettı benı ancak kuzenım arkadasları yaptırdı kızlarla konustum cok memnunlar yalnız doktor beyın yaptıgı burunlardan hıc resım yok elımde ıcımi rahatlatıcakarastırdım baya herkes bu doktoru onerdiii çok hastası var dıee cok yogun herkes yaptırıyo ve memnunlar dıe bırebır gıdıp hastanede yapanlara sordu arakadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?