Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım resımjlerı goremıyorum msj sayın yeterlı degıldır bu nedenle albumdekılerı goremezsınız dıyo bu hatayı verıyor ,,sen oldunmu memnun kaldınmı doktor gunde 5 amelıyata gırıyo benıde korkutuyoo oldu bıttıyede getırmek ıstemıyorum

aynen benim de aklıma gelmişti öyle bir korkuya kapılmıştım ya oldu bittiye getirirse... sonuçta ayakta sürekli yorucu bir ameliyat yapıyor diye. bu yüzden doktora ilk ameliyata giren ben olayım diye yalvarmıştım. hem heyecandan ölürüm çok kötü oluyorum demiştim. hele de aç beklemek zaten insanı bitiriyor... sen de düşünürsen sabah ilk seni almalarını rica edersin...
ben ameliyatı 2011 ocakta olmuştum. bir yılı geçti. şuan çok memnunum. eskisine göre bin katlı güzel olduğunu düşünüyorum. darısı sana olsun canım....

Merhaba kizlaaarrr
Sonunda evimdeyim...
09.03.2012' de Bilge Bey' e ameliyat oldum.Bildiginiz gibi burun kikirdagimdaki erime, kemigindeki egilmeden dolayi ameliyat olmak durumunda kalmistim.Cok basarili bir operasyon gecirdim, bugun 13. gunum. Alcim ve tamponlarim cikti, suan burnumda bandaj var, pztesi gunu bandajlarim da cikacak insallah. Gordugum kadariyla suan ortaya cikan sonuctan son derece memnunum.beni rahatsiz eden kikirdagimdaki cokuntu giderilip, kemik duzeltilmis..Hatta kucuk bir jestle Bilge Hoca'm burunumu da azicik havaya kaldirmis gorunuyor
Sehirdisindan geldigimden dolayi 12 gun Turgut Ozal Tip Merkezi Konukevi' nde kaldim.Bes yildizli otel standardinda, temiz, rahat ve guvenli bir yer. Disaradan gelecek arkadaslara tavsiye ederim. Fikir olmasi acisindan onceki ve simdiki fotolarimi album yapiyorum. gerci burnumun bandajli halini goreceksiniz simdilik, pztesi son halini de koyarim insallah...Ameliyat olmayi bekleyen tum arkadaslara kolayliklar diliyorum.Artik ben de tecrubeli oldum kizlar, sorulari cevaplayabilirim :))
Ameliyat surecim boyunca bana yardimci olan Matmazel, azrain, yuzyuze de tanisma firsati buldugum guzel arkadaslarim masu ve turkuaza, adini sayamadigim ve bana yarimci olan tum arkadaslara coook tesekkurler.Sizi seviyorum

Masucum bandajlarin cikmis...cok guzelsin, aklina kotu dusunceler getirme.kemigin alindigi yer haliyle uzerinde calisilan yer oldugundan daha sis olacaktir.sisliklerin inince,hersyin cok orantili olacagini goreceksin canim

canıııımmmm hadi geçmiş olsun sen de kurtuldun demek ha!!! harika yorumlar yazmışsın inşallah düşündüğünden çok çok daha güzel ve sağlıklı bir burnuşa kavuşursun bitanem. bu güzel duyguları yaşamanda benim de zerre kadar bir katkım olduysa ne mutlu bana :)) öpüyorum kocaman... burun deliklerin her daim açık gözlerin aydın olsun

Kizlar dijital fotograf makinesiyle cektigim fotograf boyutuna cok buyuk deyip, bir turlu yuklemiyor, cildiricam...Siz nasil yuklediniz, boyutunu mu kuculttunuz naptiniz???

Kizlar dijital fotograf makinesiyle cektigim fotograf boyutuna cok buyuk deyip, bir turlu yuklemiyor, cildiricam...Siz nasil yuklediniz, boyutunu mu kuculttunuz naptiniz???

evet canım boyutunu küçültürsen çok rahat yüklersin. nasıl yapacağını anlatayım resmi açmadan önce üzerine gelip sağ tıkla ve "birlikte aç" menüsünden "microsoft office picture manager" le resmi aç. yukarıdaki "resimleri düzenle"yi tıkla sağda düzenleme seçeneklerinin en alttan bir üsteki "resmi yeniden boyutlandır"ı tıkla. açılan yeni pencerede ortadaki ok işaretini tıklayarak ikinci sıradaki "belge küçük" yazısını tıkla. ya da diğer seçenekleri kullanabilirsin. bu şekilde kaydederek resmin boyutunu küçültmüş olursun. ha bu arda önce orijinal resimlerini kopyalarsan eski hali de elinde olmuş olur canım. umarım düzgün bir şekilde anlatabilmişimdir. kolay gelsin... resimleri bekliyorum heyecanla :)

canım hadi g€çmiş olsun atlattın nasıl b€ğ€ndinmi burnunu nasıl görünüyo ...bizd€ s€ni s€viyoruz ..ama b€n çok mutsuzum...

Masucum bandajlarin cikmis...cok guzelsin, aklina kotu dusunceler getirme.kemigin alindigi yer haliyle uzerinde calisilan yer oldugundan daha sis olacaktir.sisliklerin inince,hersyin cok orantili olacagini goreceksin canim

kötü düşünc€ d€ğil canım b€nim gördüğümü söylüyorum b€nc€ gördüğüm gibid€ kalacak...

kötü düşünc€ d€ğil canım b€nim gördüğümü söylüyorum b€nc€ gördüğüm gibid€ kalacak...

ama hayatim orada suan cikinti olmasi cok normal...Cunku zaten calisilan kisim orasi, o nedenle en cok orasi sis...inecek o. Benim de kikirdagin cokuk oldugu sag taraf daha sis mesela, ama inecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…