Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım hadi g€çmiş olsun atlattın nasıl b€ğ€ndinmi burnunu nasıl görünüyo ...bizd€ s€ni s€viyoruz ..ama b€n çok mutsuzum...

Begendim canim...herhangi bir yamulma cokme vs olmazsa ve siskinligin de inecegini hesaba katarak suan iyi gorunuyor :))

kötü düşünc€ d€ğil canım b€nim gördüğümü söylüyorum b€nc€ gördüğüm gibid€ kalacak...

daha çok erken canımcığım ya nolur bu kadar moralini bozma.... hem eklediğin resimden bişey anlamadık ki! şöyle yan profilden resim ekle bakalım ne derece haklısın bu sitemlerinde.... inşallah düşündüğün gibi olmaz sonuç seni şaşırtır canım. burnunun üstündeki eline gelen çıkıntılar, kıkırdakların ezilip burun üstüne döşendiği için eline gelir ve belli olur. ama zamanla o pütürcükler kaynaşıp bütünleşecek ve öyle çıkıntılı görüntü yok olacak. benim de aynen öyle oldu. kemer kaldı diye çok üzülmüştüm. ama şimdi yok oldu. sabır biraz....

ama hayatim orada suan cikinti olmasi cok normal...Cunku zaten calisilan kisim orasi, o nedenle en cok orasi sis...inecek o. Benim de kikirdagin cokuk oldugu sag taraf daha sis mesela, ama inecek.

yandan bir foto €kl€y€c€m bi bak bakalım n€ gör€c€ksin

evet ben de örnek resimlerle destekleyerek yorumlarımı yaptım. umarım biraz olsun için rahatlamıştır masucum. psikolojik durumundan da kaynaklanıyor olabilir kendini çok kasma zamana bırak gitsin. şunu düşün hiç olmazsa eskisinden bin katlı güzel görünüyor.... :)) benim hep tesellim bu düşüncedir....

tabiki şükürl€r olsun diyorum önc€ki halind€n bin katlı güz€l ama b€nim korkum h€p böyl€ kalması idi ç€ktiğim acıları sıkıntıları düşündükc€ üzülüyorum ama g€ç€c€k inşallah..

kötü düşünc€ d€ğil canım b€nim gördüğümü söylüyorum b€nc€ gördüğüm gibid€ kalacak...

canımm buaralar aynalarada çok bakma derim bu psikolojiyi iyi bilirim nedense kimsenin bir türlü göremediğini görüyor insan eşim neler çekti bu yüzden vahh garibimm 'yaa bak şurası böyle yaa burası böylee" diye diye adamında psikolojisini bozmuştum sonunda Bilge bey in gözlerime zarar verdiğine kanaat getirdi :) hala kemer varmış gibi düşünüyordum hatta şişlikler inince daha çok belli olacak diye çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı hiç sende aklına böyle şeyler getirip canını sıkma hem burnuşun çok güzel olmuş

inşallah canım...
bu arada çilekben masu araya girdi sana çok yorum yapamadık. resimlerine baktım şöyle söyleyim gerçekten maşallah güzel bir hatunsun. burnuşunda azıcık bir kusur varmış onu da düzelttin şimdi fıstık olacaksın :) şimdiki halin bandajlı olduğu için tam yorum yapamıyoruz ama inşallah çok güzel bir sonuçla karşılaşırsın canım benim öpüyorum hepinizi. ben çıkıyorum görüşmek üzere kızlar hoşçakalın...

Kizlar birey sorucam...
Bilge Bey' in tarzini biliyorsunuz, "ben estetigim" diyen asiri kalkik ve kavisli burunlar yapmiyor.Benim burun sirtima da azicik kavis verecegini soylemisti.alcim ciktiginda baktim sopa gibi bir burun sirtim var ve sifir kavis :) Sordum kavis olmayacak mi burnumda diye...Burun sirtinin biraz sis oldugunu ve inice az bir kavisin olacagini soyledi. Matmazel senin resimlerine yeniden baktim simdi, senin de onceleri kavisin yokmus gibi gorunuyor ama sonrada hafif, cok dogal bir kavis olmus.Acaba benim de oyle olur mu ki????

Matmazelcimmm canimmmsinn, cok tesekkur ederim.
Opuyorum kocaman :)

valla kızlar bana çok yardımcı oldunuz kafam çok bozuktu rahatladım şimdi k€ndi k€ndim€ çözüml€r bulmaya çalışıyodum ama işin içind€n çıkamıyodum ..canım s€n yin€ €şin€ anlatıyomuşsun b€n onuda yapmıyorum k€ndi k€ndimi yiyip duruyorum ama bitti....sizin say€nizd€

ayyyyyy .....özür kızlar valla işt€n g€ldim inanın karnımı bil€ doyurmadım burda d€li gibi yorumlarınızı b€kliyorum

Matmazelcimmm canimmmsinn, cok tesekkur ederim.
Opuyorum kocaman :)

rica ederim canım ben de seni öpüyorum :) benim fotolar size iyi örnek oluyor anlaşılan. evet benim burnum da önceleri hiç kavis yoktu sipsivri ve dümdüzdü. ben bu görüntüyü hiç hazetmemiştim ama pek de çaktırmıyordum. ama şimdi azıcık da olsa kavise benzer bir kıvrım oluştu burnumda. bir de ucu eskisi gibi sivri değil yuvarlaklaştığını hissediyorum. selma arkadaşımız vardı o çok kavis istemişti önceleri onun burnuna bayılıyordum tıpkı petek dinçöz gibi bir burnu olmuştu. ama sonra malesef çöktü. bu topiğin başlarında resmi vardı. ona çok üzüldüm mesela. acaba kavisi bu kadar çok yapmaya çalışmasaydı bilge bey çökme olurmuydu bilemeyeceğim.

ayyyyyy .....özür kızlar valla işt€n g€ldim inanın karnımı bil€ doyurmadım burda d€li gibi yorumlarınızı b€kliyorum

özürdilemeni gerektirecek bir şey yok canım ne güzel yazıştık bir şeyler işte :) hem senn de içini ferahlattık oh bu gece huzurlu bir uykuya yatarsın inşallah...

çilekben fotolar da gayet iyi gözüküyorsun.cuma komple çıkıcak mı? bu arada masucum ben de merak ettim burnunu.niye kaldırmışsın(

Sagol canim benim...pztesi bandajlar da komple cikacak, insallah o zaman da ayni fikirde oluruz. Alciyi cikarip bandaji takarken burnumu gosterdi Bilge Bey. ucu gayet sis ve burun sirti sopa gibi dumduzdu kavissiz.Insallah bandajlar cikana kadar biraz sekle girer. Otobuslerde o palyaco gibi burunla nasil seyahat edicem onu dusunuyorum :)) Bir de gunesten korumam gerekiyormus, annem sapka tak diye tutturdu :)) Nasil yapsam bilmiyorum :)

Son düzenleme:
pazartesiye daha çok değişir merak etme.ama yüzünde hafif şişlik olur.benim de bandaj çıktı aynı anda yola çıktım hemen mersine döndüm.baya da güneş vurdu mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…