- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım hadi g€çmiş olsun atlattın nasıl b€ğ€ndinmi burnunu nasıl görünüyo ...bizd€ s€ni s€viyoruz ..ama b€n çok mutsuzum...
kötü düşünc€ d€ğil canım b€nim gördüğümü söylüyorum b€nc€ gördüğüm gibid€ kalacak...
ama hayatim orada suan cikinti olmasi cok normal...Cunku zaten calisilan kisim orasi, o nedenle en cok orasi sis...inecek o. Benim de kikirdagin cokuk oldugu sag taraf daha sis mesela, ama inecek.
yandan bir foto €kl€y€c€m bi bak bakalım n€ gör€c€ksin
ekle bakalım :)
evet ben de örnek resimlerle destekleyerek yorumlarımı yaptım. umarım biraz olsun için rahatlamıştır masucum. psikolojik durumundan da kaynaklanıyor olabilir kendini çok kasma zamana bırak gitsin. şunu düşün hiç olmazsa eskisinden bin katlı güzel görünüyor.... :)) benim hep tesellim bu düşüncedir....
kötü düşünc€ d€ğil canım b€nim gördüğümü söylüyorum b€nc€ gördüğüm gibid€ kalacak...
inşallah canım...
bu arada çilekben masu araya girdi sana çok yorum yapamadık. resimlerine baktım şöyle söyleyim gerçekten maşallah güzel bir hatunsun. burnuşunda azıcık bir kusur varmış onu da düzelttin şimdi fıstık olacaksın :) şimdiki halin bandajlı olduğu için tam yorum yapamıyoruz ama inşallah çok güzel bir sonuçla karşılaşırsın canım benim öpüyorum hepinizi. ben çıkıyorum görüşmek üzere kızlar hoşçakalın...
canımm buaralar aynalarada çok bakma derim bu psikolojiyi iyi bilirim nedense kimsenin bir türlü göremediğini görüyor insan eşim neler çekti bu yüzden vahh garibimm 'yaa bak şurası böyle yaa burası böylee" diye diye adamında psikolojisini bozmuştum sonunda Bilge bey in gözlerime zarar verdiğine kanaat getirdi :) hala kemer varmış gibi düşünüyordum hatta şişlikler inince daha çok belli olacak diye çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı hiç sende aklına böyle şeyler getirip canını sıkma hem burnuşun çok güzel olmuş
inşallah canım...
bu arada çilekben masu araya girdi sana çok yorum yapamadık. resimlerine baktım şöyle söyleyim gerçekten maşallah güzel bir hatunsun. burnuşunda azıcık bir kusur varmış onu da düzelttin şimdi fıstık olacaksın :) şimdiki halin bandajlı olduğu için tam yorum yapamıyoruz ama inşallah çok güzel bir sonuçla karşılaşırsın canım benim öpüyorum hepinizi. ben çıkıyorum görüşmek üzere kızlar hoşçakalın...
Matmazelcimmm canimmmsinn, cok tesekkur ederim.
Opuyorum kocaman :)
ayyyyyy .....özür kızlar valla işt€n g€ldim inanın karnımı bil€ doyurmadım burda d€li gibi yorumlarınızı b€kliyorum
çilekben fotolar da gayet iyi gözüküyorsun.cuma komple çıkıcak mı? bu arada masucum ben de merak ettim burnunu.niye kaldırmışsın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?