Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

çilekben fotolar da gayet iyi gözüküyorsun.cuma komple çıkıcak mı? bu arada masucum ben de merak ettim burnunu.niye kaldırmışsın(

azrain kims€cikl€rin görm€sini ist€miyom...bu arada albüml€ri sad€c€ arkadaşlarımmı görüyo yoksa h€rk€smi...

özürdilemeni gerektirecek bir şey yok canım ne güzel yazıştık bir şeyler işte :) hem senn de içini ferahlattık oh bu gece huzurlu bir uykuya yatarsın inşallah...

ayn€nd€ öyl€ oldu canım b€nim..kims€l€r€ biş€yd€ söyl€y€miyodum arkadaşlara ail€m€ t€pki göst€rirl€r n€d€n oldun gibi ....şu an iyiyim ama çok yardımcı oldun g€rç€kt€n...

masucummm ya ne var bu resimde anlayamadım.gayet güzel olmuş.masajla falan şişler gidiyor düzeliyor merak etme lütfen.ben eğri falan bişey sandım.canım benim bence gayet iyi.ben kontrole gittiğimde bir bayan ordaydı.yandan güzeldi.önden çok yamuktu.ama doktor masajla zamanla geçer düzelir.şişlerin iner demişti.

baktınmı h€psin€ ...€ski burnum çok f€ci d€ğilmi tabiki şimdi daha iyi ..ayy n€ bil€yim canım panik yaptım ama yapmaktada haklıyım ya burun sırtında var çıkntılar

eski burnuna göre muhteşem olmuş diyebiliriz.seni çok iyi anlıyrum.benim masaj yaparken parmağıma bişeyler geliyordu.sanki içten yamuk ve şişlik inince ortaya çıkacakmış gibi.ama öyle olmadı.kemik eğriymiş gibi hissediyodum masaj yaparken.unutmaki senin üst kısmıyla çok uğraşılmış.yani hemen iyileşmesini bekleme.için rahat olsn.

yok şu an rahatladım güz€l yorumlarınızdan dolayı..zamanla iyi olacak inşallah...ucu çok s€rt dokunduğumda ağrıyo çok güldüğümd€ normalmi s€nd€d€ böyl€miydi

oyyy epey de varmış canım ya geriye say say bitmez diyecem ama inşallah sana çarçabuk geçer zaman da bir an önce bu stresten kurtulup ameliyatı güzel sonuçlarla atlatırsın. sevgiler...

okulum oldugu için mayısın sonuna aldık ya günler geçmiyo pek korkmyorum aslında inşllh memnun olurum

matmazell ya tam boyyut göremiyorum resmini ama çok güzel duruyo burnun ya bende böyle istiyorum işte harika olmuş su yorumlarım dolsydı albmlere bakablsm ck mtlu olcm :)

matmazell ya tam boyyut göremiyorum resmini ama çok güzel duruyo burnun ya bende böyle istiyorum işte harika olmuş su yorumlarım dolsydı albmlere bakablsm ck mtlu olcm :)

canımmm çok teşekkür ediyorum. öyle harika bir burun değil benimkisi ya sen daha ne burunlar göreceksin burada fındık fıstık gibiler :)) darısı sana olsun inşallah canım. sen de mi Bilge beye ameliyat olacaksın?

Matmazellcim,
Burnumda kucuk bir ben var. doktor ameliyattan sonra aliriz onu, o basit birsey dedi...Sen de alnindaki beni aldirdin diye soruyorum, pztesi kontrole gidince alinabilir mi acaba?yani poliklinikte mi aliyor? ben icin ameliyathaneye gitmem diye dusunuyorum ama :) seninki nasil olmustu? gordugum kadariyla sen de burun ameliyatindan sonra aldirmissin...nasil bir operasyon?lokal anestezi mi yapiliyor o bolge icin?

Kizlar...
Bilge Bey ''eger bandajlarin acilirsa, ugrasma cikar ama kalabildigi kadar kalsin'' dedi. Sanirim cildim yagli diye her tarafi kalkti bandajin, bir kac yeri tutuyor sadece...Cikarsam mi acaba? carsamba konmustu,bugun 4. gun...Doktor cikar dedi ama gene de korkuyorum?napayim sizce:44:

Arkadaslar,catlayip, cevabinizi bile beklemeden cikardim bandajlari...ooooh rahatladim :)) Burnum cok sis ama guzel gornuyor Allah' a cok sukur. Aksam koyacagim yeni fotograflarimi

Arkadaslar,catlayip, cevabinizi bile beklemeden cikardim bandajlari...ooooh rahatladim :)) Burnum cok sis ama guzel gornuyor Allah' a cok sukur. Aksam koyacagim yeni fotograflarimi

Geçmiş olsun.Sargını kendin mi çıkardın?Çok şaşırdım. Ben pazartesi ameliyat oldum ve 2 hafta kalıcak mış altta sargı üzerinde sert bir alçı var.Senin 4. günde çıkarman enteresan geldi.Ama güzel görünmesine sevindim umarım aylar sonrasında da bu memnuniyetin devam eder canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…