- Konu Sahibi EstetikEditor
-
çilekben fotolar da gayet iyi gözüküyorsun.cuma komple çıkıcak mı? bu arada masucum ben de merak ettim burnunu.niye kaldırmışsın(
özürdilemeni gerektirecek bir şey yok canım ne güzel yazıştık bir şeyler işte :) hem senn de içini ferahlattık oh bu gece huzurlu bir uykuya yatarsın inşallah...
eklediğin arkadaşlar görüyor canım.ayrıca seni zorlamak istemem tabi.
masucummm ya ne var bu resimde anlayamadım.gayet güzel olmuş.masajla falan şişler gidiyor düzeliyor merak etme lütfen.ben eğri falan bişey sandım.canım benim bence gayet iyi.ben kontrole gittiğimde bir bayan ordaydı.yandan güzeldi.önden çok yamuktu.ama doktor masajla zamanla geçer düzelir.şişlerin iner demişti.
eski burnuna göre muhteşem olmuş diyebiliriz.seni çok iyi anlıyrum.benim masaj yaparken parmağıma bişeyler geliyordu.sanki içten yamuk ve şişlik inince ortaya çıkacakmış gibi.ama öyle olmadı.kemik eğriymiş gibi hissediyodum masaj yaparken.unutmaki senin üst kısmıyla çok uğraşılmış.yani hemen iyileşmesini bekleme.için rahat olsn.
oyyy epey de varmış canım ya geriye say say bitmez diyecem ama inşallah sana çarçabuk geçer zaman da bir an önce bu stresten kurtulup ameliyatı güzel sonuçlarla atlatırsın. sevgiler...
evet normal.zamanla geçecek.benim de hala sert ucu.daha tam iyileşmedi.
matmazell ya tam boyyut göremiyorum resmini ama çok güzel duruyo burnun ya bende böyle istiyorum işte harika olmuş su yorumlarım dolsydı albmlere bakablsm ck mtlu olcm :)
ameliyat olan arkadaşlar burnunuzu nasıl temizlediniz
?ben kulak çöpü kullanıyorum zararı olur mu acaba?
Arkadaslar,catlayip, cevabinizi bile beklemeden cikardim bandajlari...ooooh rahatladim :)) Burnum cok sis ama guzel gornuyor Allah' a cok sukur. Aksam koyacagim yeni fotograflarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?