- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Geçmiş olsun.Sargını kendin mi çıkardın?Çok şaşırdım.Ben pazartesi ameliyat oldum ve 2 hafta kalıcak mış altta sargı üzerinde sert bir alçı var.Senin 4. günde çıkarman enteresan geldi.Ama güzel görünmesine sevindim umarım aylar sonrasında da bu memnuniyetin devam eder canım.
4. gunde cikarsam kesinlikle cok enteresen olurdu :)))) Bugun ameliyatimin 15. gunu. 15 gun icinde iki farkli alci tasidim burunumda. 11. gunde 2. alcim cikti ve kucuk bir bandaj yapti doktorum. Pztesi kontrolum var ve pazartesiye kadar eger bandajim acilirsa cikarabilecegimi soyledi. Ona istinaden bandajimi aldim sadece :))
perşembe amelıyat olucam hıcbırınızın resmını goremıyorum msj sayım yeterlı değilmiş bu hatayı veriyor.. ıl dısından gelıcem yardımcı olurmusunuz ıcım rahatlasa benı anlayın lutfen..
Arkadaslar,catlayip, cevabinizi bile beklemeden cikardim bandajlari...ooooh rahatladim :)) Burnum cok sis ama guzel gornuyor Allah' a cok sukur. Aksam koyacagim yeni fotograflarimi
cvp yazdıgın ıcın saol canım ,, ıste resımlerı goremıyorum ya o sorun maj sayımj dolması ıcınde abuk subuk msj lar yazıp sohbetuı baymak ıstemıyorum inşallhh dedıgın gıbı olur dogal burun yuzum yuvarlak burnum kemerli ama kucukk
perşembe amelıyat olucam hıcbırınızın resmını goremıyorum msj sayım yeterlı değilmiş bu hatayı veriyor.. ıl dısından gelıcem yardımcı olurmusunuz ıcım rahatlasa benı anlayın lutfen..
ya korktugum sey bırtarafta yamukluk olan varmıı yada o tazr bısey okudunmu bi arkadas yaptırmıstı bı tarafa egıklık varmıs aama doktor 1000 de bır rastalanan bısey demıs onedenle huylandım sen bole bısey duydunmu bıde 1 ay sonra hersey tamamıyle bıtmıs oluyormu ıse tekrar baslıycam ıznım yok yeterlımı benım ıcın 1 ay
mesaj sayısı 25 oluncamı resimleri görüyorduk ki???
bıde burnum kemıklıı sen memnun kaldınmıı burnundan doğalmıı hanı anlaşılıyormu[/
msj kaç oldu.hala göremiyor musun?
ya masu neden memnun diill
daha çok yeni.ve daha şişlikler tam inmemiş.o da kormuş biraz.böyle mi kalacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?