Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

4. gunde cikarsam kesinlikle cok enteresen olurdu :)))) Bugun ameliyatimin 15. gunu. 15 gun icinde iki farkli alci tasidim burunumda. 11. gunde 2. alcim cikti ve kucuk bir bandaj yapti doktorum. Pztesi kontrolum var ve pazartesiye kadar eger bandajim acilirsa cikarabilecegimi soyledi. Ona istinaden bandajimi aldim sadece :))

:)Hımm tamam şimdi oldu çünkü acaba bende mi bir gariplik var demiştim 2 hafta kalmasında:)O zaman iyi yapmışsın almakla en azından altından nasıl birşey çıkacak kaygıların sona ermiş.

perşembe amelıyat olucam hıcbırınızın resmını goremıyorum msj sayım yeterlı değilmiş bu hatayı veriyor.. ıl dısından gelıcem yardımcı olurmusunuz ıcım rahatlasa benı anlayın lutfen..

Canim Bilge Bey' e ameliyat olacaktin hatirladigim kadariyla degil mi? Cok mukemmel bir doktor Bilge Hoca, isinin ehli...Inan bana ilk iki gun disinda agri kesici dahi kullanmadim ben. Suanki burnun nasil bilmiyorum ama yuzune yakisacak, ben estetigim diye karsidan bagirmayacak, dogal bir burun yapacagina eminim Bilge Hoca' nin. Kendisi de diyor zaten "cok kalkik, estetik burunlar yapmiyorum" diye, prensipli bir bir cerrah...
Benim bugun 15. gunum. Albumumde sadece bandajli fotograflarim var. Bilge Hoca' ya ameliyat olan ve benim resimlerini gorme firsati buldugum tum arkadaslarimin burunlari gercekten kusursuz olmus. Estetik acidan icin rahat olsun, kolayliklar diliyorum canim

cvp yazdıgın ıcın saol canım ,, ıste resımlerı goremıyorum ya o sorun maj sayımj dolması ıcınde abuk subuk msj lar yazıp sohbetuı baymak ıstemıyorum inşallhh dedıgın gıbı olur dogal burun yuzum yuvarlak burnum kemerli ama kucukk

canım ben üye olduğumda her konuya girip bir sürü msj yazmıştım.msj dolsun diye.napayım dayanamamıştım

ya korktugum sey bırtarafta yamukluk olan varmıı yada o tazr bısey okudunmu bi arkadas yaptırmıstı bı tarafa egıklık varmıs aama doktor 1000 de bır rastalanan bısey demıs onedenle huylandım sen bole bısey duydunmu bıde 1 ay sonra hersey tamamıyle bıtmıs oluyormu ıse tekrar baslıycam ıznım yok yeterlımı benım ıcın 1 ay

canım sıfır risk diye bişey yok.ben de doktora sormuştum.doktor da aynı cevabı verdi.ama artık çok nadiren görülüyormuş böyle sorunlar.binde 1 miş gerçekten.biraz korkmuştum ama çok şükür şimdilik herşey yolunda.ben de çok araştırdım.ve bilge bey gerçekten işinde uzman.için rahat olsun.ayrıca ameliyat sonrası da önemli.iyi bakman darbe almamaman lazım.dikkat etmezsen de sorun çıkabiliyor.ben 17.gün işe başladım.3 hafta olunca yüzümde pek bişey kalmamıştı.

evvtt sımdı msj hakkım odlu resımlerı goruyorum cok begendım ya bayıldım hatta okadar yakısmıskııı :) ıcımesus serptınız sankııı gule gule kullanın cok masum bı goruntu gelıyo yuze:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…