- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canımmm çok teşekkür ediyorum. öyle harika bir burun değil benimkisi ya sen daha ne burunlar göreceksin burada fındık fıstık gibiler :)) darısı sana olsun inşallah canım. sen de mi Bilge beye ameliyat olacaksın?
benim burnum hiçte kalkık olmadı ki bilge beye ısrar etmediğin sürece kalkık burun yapmaz ki benim burnumun estetik olduğunu kimse anlamıyor bilebenım ıcınde dua edın lutfenn perşembe bende olucam doktor butun burunlarda ucu kalkık yapıo bu doğal duruyomuu hanıı estetık oldugu bellı olmuyormuuu
Kizlar, bandajsiz ilk fotograflarimi koydum. Dolma gibi sis burnum ama ben yine de seklini begendim, inince daha iyi olacak insallah...Bakin bakalim kizlar begenecek misiniz?
Tesekkur ederim canimmm benimmm, sayenizde
sevgili doktorumuz Doç.Dr. Bilge Türk Bilen'in sayesinde canımcığım :))
Matmazellcim,
Burnumda kucuk bir ben var. doktor ameliyattan sonra aliriz onu, o basit birsey dedi...Sen de alnindaki beni aldirdin diye soruyorum, pztesi kontrole gidince alinabilir mi acaba?yani poliklinikte mi aliyor? ben icin ameliyathaneye gitmem diye dusunuyorum ama :) seninki nasil olmustu? gordugum kadariyla sen de burun ameliyatindan sonra aldirmissin...nasil bir operasyon?lokal anestezi mi yapiliyor o bolge icin?
fıstığım ben sana bu sorunun cevabını detaylıca yazmıştım ama nerede bulamadım? alnımdaki beni muayene ettiği odada aldılar. minik bir iğneyle uyuşturdular ve bilge bey neşterle jırt diye kesiverdi. ama hiç acı hissetmedim. sonra sanırım 3 tane felan dikiş atıldı. şuanda iz göremiyorum. senin burnundaki de et beni mi acaba? bilge bey yaparız dediyse yapar canım ama uygun bir zaman ayarlaması gerekiyor. beni 2 kez gönderdi en sonunda aldılar :) sen de kontrol için gitmeden önce hatırlatırsan daha iyi olur canım öpüyorum...
Yoook kiiiis, ben sormadim sanki daha once benle ilgili :))
Evet canim, minicik bir et beni sanirim, Bilge Bey' e ameliyat gunu soylemistim,"simdi yapmayalim onu, kolay birsey sonra hallederiz" demisti, poliklinikte yapiyorsa sorun degil o halde, ben israr ederim :) Cok tesekkur ederim canim benim, opuyoruuum kocamaaannn
albüme Bilge hocamın resmini koydum ilgililere duyrulur :))
evvt cok yakıstırdım hepınıze,,,masu amelıyattan nekadar sure sonra ıstedıgıne kavusur sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?