Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ama ck dogal duruyo msjlar dolsydı bi görcmde :)
inşallah , evet bilge beye olcam :)

benım ıcınde dua edın lutfenn perşembe bende olucam doktor butun burunlarda ucu kalkık yapıo bu doğal duruyomuu hanıı estetık oldugu bellı olmuyormuuu

benım ıcınde dua edın lutfenn perşembe bende olucam doktor butun burunlarda ucu kalkık yapıo bu doğal duruyomuu hanıı estetık oldugu bellı olmuyormuuu
benim burnum hiçte kalkık olmadı ki bilge beye ısrar etmediğin sürece kalkık burun yapmaz ki benim burnumun estetik olduğunu kimse anlamıyor bile

Kizlar, bandajsiz ilk fotograflarimi koydum. Dolma gibi sis burnum ama ben yine de seklini begendim, inince daha iyi olacak insallah...Bakin bakalim kizlar begenecek misiniz?

Kizlar, bandajsiz ilk fotograflarimi koydum. Dolma gibi sis burnum ama ben yine de seklini begendim, inince daha iyi olacak insallah...Bakin bakalim kizlar begenecek misiniz?

canım çok beğendim burnuşunu ee yani sen de kusur bulsaydın çok kızacaktım valla :)) maşallah diyelim nazar değmesin fındık burnuşuna :)

sevgili doktorumuz Doç.Dr. Bilge Türk Bilen'in sayesinde canımcığım :))

Sizin yonlendirmeleriniz ve zaman ayirip paylastiginiz tecrubeleriniz olmasa belki de hic tanimayacaktim Bilge Hoca' yi...Iyi ki varsiniz kizlar, mukemmel bir doktoru tanima sansi verdiniz bana

Matmazelllim ben aldirmayla ilgili bir soru sormustum sana, ama arka sayfalarda kaldi sanirim :) bir goz atabilir misin canim???

fıstığım ben sana bu sorunun cevabını detaylıca yazmıştım ama nerede bulamadım? alnımdaki beni muayene ettiği odada aldılar. minik bir iğneyle uyuşturdular ve bilge bey neşterle jırt diye kesiverdi. ama hiç acı hissetmedim. sonra sanırım 3 tane felan dikiş atıldı. şuanda iz göremiyorum. senin burnundaki de et beni mi acaba? bilge bey yaparız dediyse yapar canım ama uygun bir zaman ayarlaması gerekiyor. beni 2 kez gönderdi en sonunda aldılar :) sen de kontrol için gitmeden önce hatırlatırsan daha iyi olur canım öpüyorum...

Yoook kiiiis, ben sormadim sanki daha once benle ilgili :))
Evet canim, minicik bir et beni sanirim, Bilge Bey' e ameliyat gunu soylemistim,"simdi yapmayalim onu, kolay birsey sonra hallederiz" demisti, poliklinikte yapiyorsa sorun degil o halde, ben israr ederim :) Cok tesekkur ederim canim benim, opuyoruuum kocamaaannn

rica ediyorum canım benim ben de öpüyorum. behlül kaçar :) hoşçakalın....

ben doktora çok küçültmeyin.çok kaldırmayın.doğal olsun dedim.o da merak etme sen dedi.aynanın karşında nasıl yapacağını gösterdi.biraz yanlardan biraz önden alıcam.biraz kaldırıcam dedi.bilge beyin burunları çok doğal oluyor.kimse anlamıyor estetik olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…