- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bence hep böyle kalacak gibi(
bıde burnum kemıklıı sen memnun kaldınmıı burnundan doğalmıı hanı anlaşılıyormu
masucum matmazelin fotosunu görmüşsün.kemerli gibi duruyor.ama sonra nasıl değişmiş.çok da güzel olmuş.niye hala kendini üzüyosun?bence çok kemerli burunların hepsi ilk başta öyle oluyor.
evt suan ıstanbuldayım sabah mALATYADA OLUCAM PZT ILK DEFA BILGE BEYLE GORUSCEM AILEM GORUSUP GUN ALMISTI PERSEMBE GUNU ICIN AMELIYAT OLUCAM PERŞ BENIM GUNUM OLCAKK İNŞŞ
ya bilmiyorum ..düzelene kadar içim rahat etmeyecek içim aynaya baktıkca içim kararıyo
matmazelcim hep merak etmişimdir.bilge bey kendi burnunu niye yaptır mıyor diye:)
ben doktora çok küçültmeyin.çok kaldırmayın.doğal olsun dedim.o da merak etme sen dedi.aynanın karşında nasıl yapacağını gösterdi.biraz yanlardan biraz önden alıcam.biraz kaldırıcam dedi.bilge beyin burunları çok doğal oluyor.kimse anlamıyor estetik olduğunu.
çilekben senınkıde cok hoşş :)) unutmadan solımm dedım
turkuazla hastanede karşılşmştık biz gün almak için gelmştik oda doktorla görüşecekti :) 11 günü kalmış ameliyatına mayısın 5 inde olacaktı erkene aldırmadıysa :)
evet söylemişti zaten sendin demekki :)
aa neden ertelediki
matmazelcim hep merak etmişimdir.bilge bey kendi burnunu niye yaptır mıyor diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?