Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

masucum matmazelin fotosunu görmüşsün.kemerli gibi duruyor.ama sonra nasıl değişmiş.çok da güzel olmuş.niye hala kendini üzüyosun?bence çok kemerli burunların hepsi ilk başta öyle oluyor.

ya bilmiyorum ..düzelene kadar içim rahat etmeyecek içim aynaya baktıkca içim kararıyo

masucum masaj çok işe yrıyor.resmen şekilleniyor ve tüm şişler gidiyor.düzenli yap.sabret bak bikaç gün sonra farkı göreceksin.ben her gün foto çekip inceliyorum.ve üst kısım iniyor kavis çkıyor zamanla.

evt suan ıstanbuldayım sabah mALATYADA OLUCAM PZT ILK DEFA BILGE BEYLE GORUSCEM AILEM GORUSUP GUN ALMISTI PERSEMBE GUNU ICIN AMELIYAT OLUCAM PERŞ BENIM GUNUM OLCAKK İNŞŞ

evt suan ıstanbuldayım sabah mALATYADA OLUCAM PZT ILK DEFA BILGE BEYLE GORUSCEM AILEM GORUSUP GUN ALMISTI PERSEMBE GUNU ICIN AMELIYAT OLUCAM PERŞ BENIM GUNUM OLCAKK İNŞŞ

Pazartesi gunu kontrol icin ben de orada olacagim...Orada burnumu yakindan gorebilirsin :)))

ya bilmiyorum ..düzelene kadar içim rahat etmeyecek içim aynaya baktıkca içim kararıyo

Masucum cuma gunu tamponlarim cikacaginda orada bir kizla tanistim. Cok tatli bir kizdi.Burnu kirik, yamuk ve kemerliymis.Bir ay olmus ameliyat olali.Cok guzel gorunuyordu ancak hafif yamuktu. "suan sis, inince duzelecek" diyordu kiz.Arkadaslarin da dedigi gibi burnun ilk haliyle, iyilesme sureci paralellik gosteriyor bence de...Senin kemerli bir burnun vardi, kemer kisminda cok oynandi, dogal olarak sisti.Ben suan senin burnunu cok begendim, sakince bekle goreceksin o sis inecek, tipki matmazelllinki gibi. Kontrolun ne zaman bir daha??

matmazelcim hep merak etmişimdir.bilge bey kendi burnunu niye yaptır mıyor diye:)

Evet canim, annem de Bilge Bey' le tanistiktan sonra, bana aynisini sordu :)) Bir de kocaman bir beni var mesela burnunun yaninda onu bile aldirmiyor yahu...Benim kus gozu kadar ben var, onu bile aldircam :) Biz mi kompleksliyiz anlamadim :)))))

azraın bende cok begendmm senın burnu dogal ıstıyorum ucu sıvrı ıstemıyorum ınss benımde guzel olur pzt orda olcam kacta olcam bılmıyorum ama muayene ıcın gıdıcem ordayken gorusuruz

turkuazla hastanede karşılşmştık biz gün almak için gelmştik oda doktorla görüşecekti :) 11 günü kalmış ameliyatına mayısın 5 inde olacaktı erkene aldırmadıysa :)

turkuazla hastanede karşılşmştık biz gün almak için gelmştik oda doktorla görüşecekti :) 11 günü kalmış ameliyatına mayısın 5 inde olacaktı erkene aldırmadıysa :)

Ben de o gun ameliyat oldum, hatta turkuaz ugurladi beni ameliyathaneye...Ancak o bir sure erteledi ameliyatini...

matmazelcim hep merak etmişimdir.bilge bey kendi burnunu niye yaptır mıyor diye:)

Burun ameliyatı için bilge beyin yanına ilk gittiğimde bana sonrasında oluşabilecek olumsuz ihtimalleri saymıştı ve pek de iç açıcı değildi. benim burnum sonuçta düzgün çalışan bir organdı ve görüntü haricinde herhangi bir rahatsızlığım yoktu. bu yüzden sonra pişman olursun diye bu olumsuz sonuçların olabileceğini de göze alıyorsan ameliyata kesin karar ver demişti. sonra kendi burnunu gösterdi bak ben niye burnumu düzelttirmiyorum? çok da güzel değil mesela dedi :)) hatta kızım ya da eşim böyle bir ameliyat istese yapmak istemem demişti. çok da haklı aslında ama bir erkekle bir bayanın bakış açısındaki farklılıklar sanırım bizi ameliyata itiyor. güzellik biz bayanlar için vazgeçilemez bir unsur :)) ben niye aynalara küs yaşayım ki? değil mi? ama nefes alma konusunda önceki halimi arıyorum o başka....

Ameliyat olan arkadaslarim bir sorum var,
Simdi bandajim herseyim cikti...Artik butunuyle dus alabilir miyim? siz kacinci gununuzde dus alabildiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…