- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ameliyat olan arkadaslarim bir sorum var,
Simdi bandajim herseyim cikti...Artik butunuyle dus alabilir miyim? siz kacinci gununuzde dus alabildiniz???
azraın bende cok begendmm senın burnu dogal ıstıyorum ucu sıvrı ıstemıyorum ınss benımde guzel olur pzt orda olcam kacta olcam bılmıyorum ama muayene ıcın gıdıcem ordayken gorusuruz[/Q
merak etme istediğin gibi olacağına eminim canım
bandajın çıktığı gün doktor duş alabilirsin demişti.ben su kaçırmadan dikkat ederek duş almıştım.
Ooooh...Cok sukur :) sagol azrainim, dusa giriyorum beeenn
Kan degerleriyle ilgili kucuk bir sorun cikti, insallah en kisa zamanda olacak...
6 kilo vermişim kızlarrrrrr.58 kilo olmuşum.ameliyat beni baya değiştirdi
Masallah canim benim...Valla ben bir gr bile vermemisim :))[/
ilk hafta bidren 3-4 kilo verdim.yemek yiyemeyince
azraın burnun cok gusel olmus hayırlı olsun begendim super bende böle istıyorumm ve bu sene olmassa seneye kesin olucak yaptıracam yani
azraın senınkınden ıstıyorum bendee doktora resmını goturcem
sorun olmas dımı
evvt yarın muayne olucam hemen koyayım cnmm
merhaba canım,,bugun doktrra ılk muayenem vardıı tanısma fırsatı buldum ancak okadar kalabalıktıkıı ve doktorun acıl ısı cıktııı muayeneye sadece benı aldııı sadece burnuma neler yapılabılır onu anlattıı ve ole alel acele baktı carsamba tekrar gıdıcem konusucaz cunkuu bole rahat konusamadıgımız ıcınn ıcım rahat değill ama doktorun basarısıı herkesın dılınde bakalım canım yaaa ıns ıstedıgımız gıbı olur
aynen canım ya hıc konusma fırsatımız olmadı carsamba yatıs yapıcaz o gun konusmaya calısıcam bana 7:30 gıbı amelıyat gunu burda ol dendııı bakalım:)) bakarsın kolay atlatırımm kendımıde guzel avutuyorumm:)[/
ilk seni alıcak o zaman.canım 1-2 gün pişman oluyosun ama sonra alışıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?